Seru Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 ona pause yapmadım ben. lighthouseda da birşey yok, çekinmeyin o kadar. son kat da savaşmanıza gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 lvl 6 yım ben dalayım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 lighthouse act 3'te mi? 2 yi bitirip endless a dönmüştüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 DPS monk buildi verin arkadaşlar bakayım? İnternette hep tank monk buildi var çok tutmadım onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 df said: lighthouse act 3'te mi? 2 yi bitirip endless a dönmüştüm ben. act 2'deki bi side quest'te. ondra's gift'te niah diye bi eleman var, o veriyor quest'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Monk abilityleri Swift strike Force of anguish long stride en son torments reach ve diğerleri Featler 2 - two weapon 4 - vulnerable attack 6 - lesser wounds 8 - weapon focus köylü 10 - savage attack Statlar : Might=Dex>Int=Con Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 131 sayfa olmuş nerede buranın area master'ı! burak hala post atıyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Areaoverlord 1000 mesaj+ sıkıntı olmuyor dedi (bu topiğin birincisinde dedi hatta), buradan devam edeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 haha deniz yine göt olmuş uff acı acı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Cokomantis said: df said: lighthouse act 3'te mi? 2 yi bitirip endless a dönmüştüm ben. act 2'deki bi side quest'te. ondra's gift'te niah diye bi eleman var, o veriyor quest'i. bi oraya girmemiştim sonra kapılar kapandı. act 3 e gidince açılıyomuş geriye dönerim bakarım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Saeros, şikayet ettim, umarım banlanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Bountyler sadece xp ve para di mi? Yapmasam hicbir sey kacirmam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Güzel xp. Eğer zaten capteysen yapma, ama tanesi 13k xp falan veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 cap 12miydi? 11.5'um. master below tokatladı ana hikayeye döndüm sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 arcane said: Bountyler sadece xp ve para di mi? Yapmasam hicbir sey kacirmam? item da var bazilarinda. guzel bi arquebus var mesela hatirladigim benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 lvl 10 oldum çok kolaylaştı oyun hiç zevk almıyorum :( 60k para oldu alacak item bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 bitir artık şu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Barbara critte prone eden, reach li silah verince korkunc oluyor lan herif... Wizard a pek bakmadim oyunda onu merak ediyorum, buyuler nasil filan diye. Cc ve debuff i guzel diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 wizard damage iyi scale olmuyor ama debufflar çok iyi. oyunun sonundayım sanırım. düşen item minor bracers of deflection.............................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Wizard'ın damage'ı aslında yabana atılacak cinsten değil. Level 4 Minoletta's Concussive Missiles'i salladığın zaman ekran çatırdıyor. Expose Vulnerabilities apayrı bir manyaklık gerçi. Yine de Wizard bi DnD Wizard'ı değil ya. Neydi öyle Edwina ile Disintegrate'ler, Time Stop'lar, Horrid Wilting'ler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Ya D&D de tuttur tutturabilirsen hacı büyüleri Spell Resistance bilmemne derken, Edwin le kalabalığı yatırıyordun ama dragon a bir şey atmak için ya Chain Contingency ile 3xLower Resistance atmak falan gerekiyordu ya da priest büyüsü tutturmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 bunda atacağın debuffı da resistliyor defansı yüksekse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 breach vardı abi yetiyordu o. Salla Breach'i sonra yardır. Contingency mekaniğini gerçekten çok arıyorum bu arada. Öte yandan oyunun en çok kullandığım, en iyi spell'i Cipher'ın Mental Binding'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 şimdi bitirdim 60+ saat sürdü. güzel ya. durance en iyi. master below RNG'nin çirkin taraflarına abanılmış, güzelim od nua hikayesini lekeleyen, o mekana yakışmayan bi boss. aşağı doğru ilerlerken insanın aklına ne senaryolar geliyor. hylea tapınağındaki ejderha en azından haddini biliyor. 14 kat başka hikaye dinlemiyorsun ona ulaşmak için. mahalle muhtarları dragon olan baldur's gate, adı nedeniyle son bossu dragon yapmak zorunda kalan dragon age bile daha iyi ele aldı dragon klişelerini sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Valla ben master below u görece kolay dövdüm. Tam bir WoW boss u olarak yaklaşmak gerekiyor elemana. Aldım fighter i, peel ettim yönünü duvara çevirdim, Durance ı fighter a max distance dan heal attırdım partinin geri kalanı da range abandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar