Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pillars of Eternity #2

Norak

Öne çıkan mesajlar

tek tank oynama çabası baya yersiz abi 6 kişilik partilerde. tanklar az deeps yapmıyor bu arada salak saçma featlere harcamazsanız. özellikle monk wound ile akıyor.

2 tank yapın, hold the line, guardining falan uğraşmayın. 6 target'ı 3-3 bölün veya duruma göre flank yerse bufflayın druid veya cipher ile.

benim paladin 95+ deflection, savage attacks (20% dmg inc) + vulnerable attacks (-5 dr) baya 20-30 vuruyor her swingte. hani deeps de lead etmese de geri kalmıyor çok. 25% geridedir, daha fazla değil.

monk aynı şekilde, özellikle wound build ederken içten patlamalı yaptığımda aoe baya iş yapmaya başladı. default deeps'i son derece yüksek zaten, stun + 20% atk speed + knockback. tanklıyor ama tank gibi odun gibi kalmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Wild orlanda +3 deflection var per ve resolvedan, dump statı might ve will attacklardan def bonusu çok proclamasa da iş yapıyor. Moon godlike kadar iyi değil belki, ama diğer tanklardan daha iyi bonusları var.

Chanterdan tank oluyor hpsi o kadar düşük değil, shield talentı ve def. modalı alıp kullanabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

neyse demek istediğim tank yaptığınız karakterde defensive talentlara abanmazsanız deeps konusunda öyle geride kalmıyorlar. kendi ağırlıklarını taşıyorlar tanklık yaparken.

deflection eksiklerini shield + shield talent + 10 deflection veren bracerlar ile kapatabilirsiniz. armor olarak 50% yavaşlatan fakat exception olan armorlara eksik oldukları yönde enchant ederek çok efektif hale getirebiliyorsunuz. örnek olarak slash/pierce veriyor armor default, buna enchant ile blunt dr basıyorsunuz dünyalar kadar fark ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Chantlarda kaç phrase kullanıyorsunuz?

Bir phraselik chant sürekli etkili aura veriyor ve en kısa sürede invocationa ulaşmaya yarıyor.

İki phraselik chant kullanınca çok kısa bir zaman aralığı haricinde sürekli olarak etki eden iki aura oluyor.

Peki daha fazla phrase kullanmanın bir anlamı var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Komutan said:

Chantlarda kaç phrase kullanıyorsunuz?

Bir phraselik chant sürekli etkili aura ve en kısa sürede invocationa ulaşmaya yarıyor.

İki phraselik chant kullanınca çok kısa bir zaman aralığı haricinde sürekli olarak etki eden iki aura oluyor.

ben +25 dmg ve reload time chanti donduruyorum sürekli
başka bir şey yok
Sosyal ağlarda paylaş

Komutan said:

Bunu ben de merak ediyorum. Bir anlamı olmadığı sonucuna vardım ama kanıtım yok.

Oyun içi açıklamalar çok yetersiz. Cyclopedia yapmışlar mesela, güzel ancak class sekmesi yok. Load screende ne yakalarsan o.

Grieving Mother'a silah ne kullanıyorsunuz? Caster temalı güzel bir magical var mı? Şimdilik tamir ettiğimiz scepterı verdim.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla grieveing mother bende blunderbuss kullanıyo
ruffian skillide aldım
silah temalı bir talent olmadığından elime o an o geçmişti onu kullnıyo hala
magelerim scepter kullanıyo blast için

chantlarda fazla dondurmek bi miktarda saçma aslında
beki overlap ettikleri süre anlamında mantıklı olabilir
2 efect aynı anda aktif kalıyo bi süre cunku
en sondaki chant bitmeden yenisine başlıyo mu o kesind eğil
Sosyal ağlarda paylaş

süper kırık enc

acıklama

The build works around the property given by the shield (and later, by an armor and i use a better shield), Retaliation. Each time i'm attacked, The retaliation property strikes back the mob who attacked me. But since i'm a barbarian, Carnage change this retaliation into an AOE retaliation, buffed by the skill "One stands alone" which grants +20 damage when i have more than 2 ennemies in melee range.

So, ennemies are killing themselves by attacking me.

video
http://www.youtube.com/watch?v=BGevNetGwrs
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

Grieving Mother'a silah ne kullanıyorsunuz? Caster temalı güzel bir magical var mı? Şimdilik tamir ettiğimiz scepterı verdim.

blunderbuss + draining whip + gunner + penetrating shot al en azından yanına da. bi de chanter varsa partyde reload speed chantını kullanırsın
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

chantlarda fazla dondurmek bi miktarda saçma aslında
beki overlap ettikleri süre anlamında mantıklı olabilir
2 efect aynı anda aktif kalıyo bi süre cunku
en sondaki chant bitmeden yenisine başlıyo mu o kesind eğil

drake veya ogre çıkarabiliyorsun 5'leyince. yada 4'te aoe paralyze.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...