bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 tek tank oynama çabası baya yersiz abi 6 kişilik partilerde. tanklar az deeps yapmıyor bu arada salak saçma featlere harcamazsanız. özellikle monk wound ile akıyor. 2 tank yapın, hold the line, guardining falan uğraşmayın. 6 target'ı 3-3 bölün veya duruma göre flank yerse bufflayın druid veya cipher ile. benim paladin 95+ deflection, savage attacks (20% dmg inc) + vulnerable attacks (-5 dr) baya 20-30 vuruyor her swingte. hani deeps de lead etmese de geri kalmıyor çok. 25% geridedir, daha fazla değil. monk aynı şekilde, özellikle wound build ederken içten patlamalı yaptığımda aoe baya iş yapmaya başladı. default deeps'i son derece yüksek zaten, stun + 20% atk speed + knockback. tanklıyor ama tank gibi odun gibi kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Wild orlanda +3 deflection var per ve resolvedan, dump statı might ve will attacklardan def bonusu çok proclamasa da iş yapıyor. Moon godlike kadar iyi değil belki, ama diğer tanklardan daha iyi bonusları var. Chanterdan tank oluyor hpsi o kadar düşük değil, shield talentı ve def. modalı alıp kullanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 2hand paladin tankin asil dpslerinden %25 gerideyse baya kotuymus durum asil dps elemanlarinin hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 shield/1h kullanıyor shieldsiz kim 100 deflection görüyormuş şaşarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 He bi de 1h+shield ile %25 gerisinde asil dpslerin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 sadece auto attack mi yapttiriyorsun diger dpslere napiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 neyse demek istediğim tank yaptığınız karakterde defensive talentlara abanmazsanız deeps konusunda öyle geride kalmıyorlar. kendi ağırlıklarını taşıyorlar tanklık yaparken. deflection eksiklerini shield + shield talent + 10 deflection veren bracerlar ile kapatabilirsiniz. armor olarak 50% yavaşlatan fakat exception olan armorlara eksik oldukları yönde enchant ederek çok efektif hale getirebiliyorsunuz. örnek olarak slash/pierce veriyor armor default, buna enchant ile blunt dr basıyorsunuz dünyalar kadar fark ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 ranged cipher çok fena ya, çatur çutur gidiyor. Blunderbuss'un gerekli talentlerini aldım+ reload bonus veren chant...Oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Partiden çıkardığımız comp.lar handa beklerken biz quest yaptıkça level alıyorlarmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Level olarak aynı oluyor da, o levelın içinde bayağı geride kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Chantlarda kaç phrase kullanıyorsunuz? Bir phraselik chant sürekli etkili aura veriyor ve en kısa sürede invocationa ulaşmaya yarıyor. İki phraselik chant kullanınca çok kısa bir zaman aralığı haricinde sürekli olarak etki eden iki aura oluyor. Peki daha fazla phrase kullanmanın bir anlamı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Wolas said: Partiden çıkardığımız comp.lar handa beklerken biz quest yaptıkça level alıyorlarmı ? stronghold a missionlar geliyo. onlara gönderiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 oo süper düşünmüşler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Komutan said: Chantlarda kaç phrase kullanıyorsunuz? Bir phraselik chant sürekli etkili aura ve en kısa sürede invocationa ulaşmaya yarıyor. İki phraselik chant kullanınca çok kısa bir zaman aralığı haricinde sürekli olarak etki eden iki aura oluyor. Peki daha fazla phrase kullanmanın bir anlamı var mı? ben +25 dmg ve reload time chanti donduruyorum sürekli başka bir şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Komutan said: Peki daha fazla phrase kullanmanın bir anlamı var mı? Bunu ben de merak ediyorum. Bir anlamı olmadığı sonucuna vardım ama kanıtım yok. Oyun içi açıklamalar çok yetersiz. Cyclopedia yapmışlar mesela, güzel ancak class sekmesi yok. Load screende ne yakalarsan o. Grieving Mother'a silah ne kullanıyorsunuz? Caster temalı güzel bir magical var mı? Şimdilik tamir ettiğimiz scepterı verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Valla grieveing mother bende blunderbuss kullanıyo ruffian skillide aldım silah temalı bir talent olmadığından elime o an o geçmişti onu kullnıyo hala magelerim scepter kullanıyo blast için chantlarda fazla dondurmek bi miktarda saçma aslında beki overlap ettikleri süre anlamında mantıklı olabilir 2 efect aynı anda aktif kalıyo bi süre cunku en sondaki chant bitmeden yenisine başlıyo mu o kesind eğil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 süper kırık enc acıklama The build works around the property given by the shield (and later, by an armor and i use a better shield), Retaliation. Each time i'm attacked, The retaliation property strikes back the mob who attacked me. But since i'm a barbarian, Carnage change this retaliation into an AOE retaliation, buffed by the skill "One stands alone" which grants +20 damage when i have more than 2 ennemies in melee range. So, ennemies are killing themselves by attacking me. video http://www.youtube.com/watch?v=BGevNetGwrs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 bone ben cipherim (main char) ben de öyle kullanıyorum.Ek olarak gunner talenti var bende. Çatır çatır focus geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 lighthouse olayında savaşmak zorunda değilsiniz bu arada. başka yolları da var. bi de 1 tank bitirdim ben hard'da. hiç zorlamadı he opsiyonel master below hariç tabi. son boss'u de ilk seferde geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Daesu said: http://www.youtube.com/watch?v=BGevNetGwrs Build güzel de item dependant. Retalliation itemları da kırık biraz, monkta da benzer sonuçlar veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 arcane said: Grieving Mother'a silah ne kullanıyorsunuz? Caster temalı güzel bir magical var mı? Şimdilik tamir ettiğimiz scepterı verdim. blunderbuss + draining whip + gunner + penetrating shot al en azından yanına da. bi de chanter varsa partyde reload speed chantını kullanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 BonePART said: chantlarda fazla dondurmek bi miktarda saçma aslında beki overlap ettikleri süre anlamında mantıklı olabilir 2 efect aynı anda aktif kalıyo bi süre cunku en sondaki chant bitmeden yenisine başlıyo mu o kesind eğil drake veya ogre çıkarabiliyorsun 5'leyince. yada 4'te aoe paralyze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 adamlar kıçıkırık bi hotfix çıkarıyor 600 mb. kotayı bitirdiler 3 4 gündür. sizin kullanacağınız motorun ben ta aq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Adamlar 3. dünya ülkelerine göre yapmıyorlar ki. Kota mota bilmezler tabi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar