arcane Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 valian ülkücüsü kızı al. problem solved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 hay anasini keske weapon profu estoclu olana verseymisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 defedin gitsin companionları ya questlerini yapıp niye kasıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 kıyamıyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Aluriel said: defedin gitsin companionları ya questlerini yapıp niye kasıyorsunuz kesinlikle companion'ların varlığı yokluğu belli değil, daha iyi stat'lı adventurer yapmak çok daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Companion'lar muhabbete hiç girmiyor, doğruya doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 nasi girmiyo, duracell herkesin tanrisina yardiriyo, alothun icinden ingiliz koylusu cikiyo asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 heritage hill'de hayalet kadın fena uğraştırdı ya. beşinci deneyişte fln kesebildim anca. 2 büyü ile herkesi kitliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Caen glwa mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 aquila said: nasi girmiyo, duracell herkesin tanrisina yardiriyo, alothun icinden ingiliz koylusu cikiyo asdf. Ben sirf bu yuzden diger companionlari alamiyorum. Ha bisi olcak ha bisi diycek diye diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 ismini hatırlamıyorum da kendini komutan sanıyor. kayıp askerleri etkisi altına almış. ortasında mezar olan küçük bi odada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Kendi komutandi zaten onun sdf Lvl kacsin da alamiyosun caen leri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Endless path lvl 11de mi ne bi kilitli odada 4 glwa 2 de antirax miydi neydi mage var. Zor denince o oda aklima geliyo sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Esh said: aquila said: nasi girmiyo, duracell herkesin tanrisina yardiriyo, alothun icinden ingiliz koylusu cikiyo asdf. Ben sirf bu yuzden diger companionlari alamiyorum. Ha bisi olcak ha bisi diycek diye diye... Olduğuna denk gelmedim, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Esh said: Kendi komutandi zaten onun sdf Lvl kacsin da alamiyosun caen leri? öldüğünü farketmemiş yani. level 5-6 lık party ama tankları kalede bıraktım 2 tank 4 ot ile oynuyodum dün. dar alanda onları korumak zor oluyo hemen yatıyolar. ayrıca kadın ışınlanınca askerler tankları blockluyo fln. geniş alan olsa kasmazdı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 df said: ismini hatırlamıyorum da kendini komutan sanıyor. kayıp askerleri etkisi altına almış. ortasında mezar olan küçük bi odada. onun zorlamaması lazım. erken gitmiş olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 lvl7 de gidip almıştım ben. lighthouse a falan hiç girme orası zorluyosa zaten asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 son amcaya ben lvl 9'da gittim, yanlış mı ettim? hard oynuyorum. baya tokatladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 bu arada kanaya lvl9da saçma sapan enchantler geliyo. 40/sec dmg auradan tut her vuruşa +25 burn dmg ekleme falan. baya şaşırdım niye bu lvla kadar beklemişler bunun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Wild orlan chanter tank açıcam hpsi lvl 1 de fightera göre 15 az başladı, iyi bir tank olurmu bundan ? Tavsiyeniz nedir ? Birde tankın arkasından one handed olarak yetişip vurabildiğim silah varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 orlandan tank? 62den tavşan olur da orlandan tank olur mu bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 İYide chanter tank nasıl olacak? Tanklıkla alakalı talentlar fighter specific? Fazladan adam engage etme felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 one handed olarak sadece spear var menzili uzun olan(hatırladığım kadarıyla). Tankın arkasından vurucam diyosan pike kullan (2-handed tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 herkes tank olabiliyor oyunda +5/+10 def. fark eder max. paladinde 100 def'i geçebiliyorum, 80 yeterli eğer heal edeceksen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 herkes tank olur da 4-5 target engagement olmaz her class fighter gibi. ondan bahsediyor yoksa 3-5 defans farkindan degil. chanter tank yapacaksan hold the line alirsin bi de guarding veren bi silah verirsin eline. 3 engagement tank olur idare eder iste. wild orlan kotu secim degil bu arada tank icin tavsan mavsan denmis ama hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar