Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pillars of Eternity #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aluriel said:

defedin gitsin companionları ya questlerini yapıp niye kasıyorsunuz

kesinlikle companion'ların varlığı yokluğu belli değil, daha iyi stat'lı adventurer yapmak çok daha mantıklı.
Mesaj tarihi:
aquila said:

nasi girmiyo, duracell herkesin tanrisina yardiriyo, alothun icinden ingiliz koylusu cikiyo asdf.

Ben sirf bu yuzden diger companionlari alamiyorum.

Ha bisi olcak ha bisi diycek diye diye...
Mesaj tarihi:
ismini hatırlamıyorum da kendini komutan sanıyor. kayıp askerleri etkisi altına almış. ortasında mezar olan küçük bi odada.
Mesaj tarihi:
Esh said:

aquila said:

nasi girmiyo, duracell herkesin tanrisina yardiriyo, alothun icinden ingiliz koylusu cikiyo asdf.

Ben sirf bu yuzden diger companionlari alamiyorum.

Ha bisi olcak ha bisi diycek diye diye...

Olduğuna denk gelmedim,
Mesaj tarihi:
Esh said:

Kendi komutandi zaten onun sdf

Lvl kacsin da alamiyosun caen leri?

öldüğünü farketmemiş yani.

level 5-6 lık party ama tankları kalede bıraktım 2 tank 4 ot ile oynuyodum dün. dar alanda onları korumak zor oluyo hemen yatıyolar. ayrıca kadın ışınlanınca askerler tankları blockluyo fln. geniş alan olsa kasmazdı =)
Mesaj tarihi:
df said:

ismini hatırlamıyorum da kendini komutan sanıyor. kayıp askerleri etkisi altına almış. ortasında mezar olan küçük bi odada.

onun zorlamaması lazım. erken gitmiş olabilirsin.
Mesaj tarihi:
bu arada kanaya lvl9da saçma sapan enchantler geliyo. 40/sec dmg auradan tut her vuruşa +25 burn dmg ekleme falan.

baya şaşırdım niye bu lvla kadar beklemişler bunun için.
Mesaj tarihi:
Wild orlan chanter tank açıcam hpsi lvl 1 de fightera göre 15 az başladı, iyi bir tank olurmu bundan ? Tavsiyeniz nedir ?

Birde tankın arkasından one handed olarak yetişip vurabildiğim silah varmı ?
Mesaj tarihi:
herkes tank olur da 4-5 target engagement olmaz her class fighter gibi. ondan bahsediyor yoksa 3-5 defans farkindan degil. chanter tank yapacaksan hold the line alirsin bi de guarding veren bi silah verirsin eline. 3 engagement tank olur idare eder iste. wild orlan kotu secim degil bu arada tank icin tavsan mavsan denmis ama hehe
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...