RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 shadowrun un da eksiklikleri vardı abi. İKisini de ayrı ayrı değerlendirmek lazım. İKisi de iyi bence. Shadowrun un combatı falan daha tek düze, class-character çeşitliliği daha kötüydü bence. Hikaye olarak kıyaslayamıyorum. Adamlar gayet old school rpg yapmışlar.İnşallah 2. oyunda hataların büyük bir bölümü giderilip güzel bir oyun yapacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 beta oynayanlar iwd'nin successor'u deseydi biz ona göre başlasaydık yorumlar farklı olurdu tabi. bg2 ile şu oyun apayrı tier'deler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 her şeyden önce oyunda müzik yok, bir de bu dövüş sistemini -real time- sevmiyorum ben her şey bir birine giriyor, karman çorman oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 çok eksik ve balance problemleri var. hepsini not aldım da yazmaya üşeniyorum. ama oynattı mı? oynattı. sırf combat sisteminin hatrına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Her turnden sonra auto pause gibi bi seçeneği yok mu ya bu oyunun? Real time pek hoşuma gitmedi benimde :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Feamer said: her şeyden önce oyunda müzik yok, bir de bu dövüş sistemini -real time- sevmiyorum ben her şey bir birine giriyor, karman çorman oluyor :( http://www.youtube.com/watch?v=lB7T6Kd9cYg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Malibu said: Her turnden sonra auto pause gibi bi seçeneği yok mu ya bu oyunun? Real time pek hoşuma gitmedi benimde :S options'da auto pause ayarları var. ben hepsini başlamadan ayarlamıştım sürekli duruyordu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 bende sadece ilk düşman temasında auto. gerisini manuel yapıyorum. gereksiz çok durduruyo yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Feamer said: her şeyden önce oyunda müzik yok, bir de bu dövüş sistemini -real time- sevmiyorum ben her şey bir birine giriyor, karman çorman oluyor Sık sık durdurursan karışıklık olmuyor. Ama ben de böyle ikide birde durdurmalı real time yerine turn-based tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 toee çok iyiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Feamer said: her şeyden önce oyunda müzik yok, bir de bu dövüş sistemini -real time- sevmiyorum ben her şey bir birine giriyor, karman çorman oluyor U WOT M8?? nası müzik yok ya?, bi de space kullanmadan mı oynadın ne yaptın asdasdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Malibu said: Her turnden sonra auto pause gibi bi seçeneği yok mu ya bu oyunun? Real time pek hoşuma gitmedi benimde :S auto-pause seçenekleri gayet yeterli mesela her ability cast'ten sonra pause etsin diyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 son savaş çok tırt olmuş bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Aluriel said: Feamer said: her şeyden önce oyunda müzik yok, bir de bu dövüş sistemini -real time- sevmiyorum ben her şey bir birine giriyor, karman çorman oluyor U WOT M8?? nası müzik yok ya?, bi de space kullanmadan mı oynadın ne yaptın asdasdfsa bir icewind, bir baldure değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 ben çok beğendim müzikleri. karşıydım başka composera. ancak sonuç çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 eski oyunlara göre müzikler vasat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Act 2 - Brave Derrin Questi Şimdi anası ağladı falan, alkolik babayı buldum konuştum. Marceno ile de konuştum. Denize inilebilen kısımlara da indim (Dün inebiliyordum, niyeyse şu an inemiyorum artık). Aradım taradım yok. Journal da pek birşey demiyor. Nedir ne değildir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 gece inemiyorsun su çekilince inicen gündüz ondandır büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Vay, iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 müzikler iyi, ama 2 adımda bir combat oldugu için reset yiyor sürekli, 1 tane combat parçası var onun başını dinleyip duruyoruz görevlri yaparken. townlar falan iyi gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 müzikler bayağı başarısız ya. kıstım hatta müzikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 alla alla, ben sevdim muzikleri ama 3 track filan var asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 müzik işi paraya bakıyo biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Selamisahin said: Act 2 - Brave Derrin Questi Şimdi anası ağladı falan, alkolik babayı buldum konuştum. Marceno ile de konuştum. Denize inilebilen kısımlara da indim (Dün inebiliyordum, niyeyse şu an inemiyorum artık). Aradım taradım yok. Journal da pek birşey demiyor. Nedir ne değildir? quest ailesine haber verme questi. istersen katili bulup intikam alabilirsin. katili bulamadıysan sol tarafta sokakta bir grup thug var. liderlerinin/katilin ismi B ile başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 endless path estoc u ne iyiymiş lan öyle sdfsd ama KANA nın ellerinmde olması beni derinden yaralıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar