Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pillars of Eternity #2

Norak

Öne çıkan mesajlar

level 3-4 party ile endless drake i kesememiştim. gittim 3-5 quest yapayım diye. defiance bay'de 2 saatte bütün party 6 level oldu. yaratık kesmenin expe etkisi sıfırmış neredeyse. ondan kağıt al ona ver bundan al ona ver diye şehirden çıkmadan 2-3 level kastım.
Sosyal ağlarda paylaş

cipher veya druid her türlü daha iyi tabiki ama wizard da toptan yalan değil. var bi kaç kullanışlı büyüsü wizardın da. ama druid daha iyi tabi her türlü bence de

chill fog - aoe blind + dmg
slicken - aoe knockdown, prone
fetid caress - aoe paralyze/sicken
combusting wounds
fireball
expose vulnerabilities - aoe -5DT, -10 deflection debuff
confusion - aoe confuse
call to slumber - aoe prone
chain lightning
gaze of the adragan - aoe petrify
arkemyrs capricious hex - aoe debuff daze/sicken/paralyze
Sosyal ağlarda paylaş

AOE barbarian - Rogue bence OP.Chiper micro bayıyor beni ahha.

Max level olayına uyuz oldum, o kadar side quest koy max act 3 görmeden max lvla ulaş.

Oyunun en kötü yanı, wizard speller. MEH sevemedim, her lvl aynı şey farklı renk.

Oyun genel olarak güzel,normal başlanıp harda çekilir ve yavaş yavaş oynayıp bitirilir.

10/7.5
Sosyal ağlarda paylaş

df said:

level 3-4 party ile endless drake i kesememiştim. gittim 3-5 quest yapayım diye. defiance bay'de 2 saatte bütün party 6 level oldu. yaratık kesmenin expe etkisi sıfırmış neredeyse. ondan kağıt al ona ver bundan al ona ver diye şehirden çıkmadan 2-3 level kastım.

yaratık keserek exp gelmiyor zaten. ilk bi kaç kez öldürdüğünde bestiary dolana kadar geliyor ondan sonra yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Act 2 anca bitmek üzere bende. Grubum en son şekliyle;

Priest (main) - Paladin - Paladin - Fighter - Rogue - Druid

Yemişim rangerını da wizardını da. Böyle mis gibi oldu grup. Palalardan biri one hand+shield (tank), diğeri two-handed. Eder de two-handed. Rogue da duel wield, mis. En iyi dps bundan geliyor zaten.

Priest ile buff-debuff OT yapıyorum. Druid büyüleriyle coşuyor, coşturuyor.

Herkesin zor dediği lighthouse'da lvl6 bu grup, ezdi geçti dün akşam. Aynı şekilde Searing Falls'daki dragon da kolay oldu. Act 3'de ne olur, bilmiyorum tabii daha.
Sosyal ağlarda paylaş

Seru said:

master below alakasız bir şekilde bayağı zorladı hard'da. fakat 10 denemeden sonra kestim. zorluk seviyesi belli bir standartta giderken böyle bir encounter'ın, scroll (veya pot, food) kullandırması tamamen dizayn hatası bana göre. denemediğim tonla büyüyü kullandırttı. yüzde yüz eminim son boss çok daha kolaydır bundan.

Monthius said:

Ben hala onu kesmeye uğraşıyorum. Şöyle bir araştırdım da, oyunun en zor combat'ı diyorlar The Master Below için. Sen nasıl bir taktik kullandın bu arada? Savaş başlar başlamaz partinin yarısı yatıyor çünkü hemen.

Master Below

Ben pot veya food kullanmadım. Combat başlar başlamaz fighter hariç yani tank diğer adamlarını geri çek. 10 15 metre arası olsun breath'den kaçmak için. Bu arada add'ler gelmiş olacak onlar gelince fighter'ı da yavaş yavaş geri çek. Add'ler boss ile aranıza girdiği zaman, master breath kullanmıyor ve önünde adam var diye collision'dan dolayı yaklaşamıyor da mal gibi arkada geziyor. he sürekli deprem yapıyo tabi o ayrı. tamamen şansa buldum bu taktiği. melee'lerle add'leri temizlerken, caster'larda allah ne verdiyse dragon'a gir. bende iki tane lore 10 karakter vardı onlara maelstorm scroll verdim, ayrıca petrified trap kullandım master'ın geleceği yola. petrified olunca 4x fazla dmg yiyor büyülerden. ayrıca geri ilk etapta herkesi geri çekerken priest'in level 6 domination proof büyüsünü de yapmayı ihmal etme. hard'da 4 tane dominator add geliyor.

Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

collision cheat zaten :)

spoiler

başarıma niye gölge düşürüyosun ki?

hiçbir chessy taktik kullanmadım. baktım boşluk bırakınca (e doğal olarak herkes geride hayvan gibi breath atıyor tank hariç) add'ler geliyor ve dragon kendi adamlarımı kesmeyeyim niye boşluk arıyor yaklaşmak için. bunu sanırım 9. deneyişte gördüm. 10'da kestim zaten.

Sosyal ağlarda paylaş

Bende Hard'de geçtim master below'u. Meğer büyük sır

Master Below

Şu wizard'ın level 2 büyüsü olan blackened sight 'mıydı neydi onu yedirmeye çalışmak. Yediği anda blinded oluyor. Saldırmadan sana 20 saniye kazandırıyor. Orda işte ogresinden tut anima sına kadar summon ları yapıcan damage ları basıcan indirmeye çalışıcan. Bir blinded yedirirsen indirdin zaten.

Not: Yanlız iyiki hard'da oynuyorum.Lets play videosu izledim, normal'de o kadar kek adamlar geliyorki, heralde oyunu yarım bırakırdım. Şu an bile caed nua ve master below dışında beni zorlayan birşey olmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...