Esh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Endless pathtaki kilic kac parca la? 4 parca oldu hala dwarfa goturemiyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 paladini ben de aldım, tank yerine dps-melee olarak kullanıcam (two handedi verdim eline ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 level 3-4 party ile endless drake i kesememiştim. gittim 3-5 quest yapayım diye. defiance bay'de 2 saatte bütün party 6 level oldu. yaratık kesmenin expe etkisi sıfırmış neredeyse. ondan kağıt al ona ver bundan al ona ver diye şehirden çıkmadan 2-3 level kastım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 cipher veya druid her türlü daha iyi tabiki ama wizard da toptan yalan değil. var bi kaç kullanışlı büyüsü wizardın da. ama druid daha iyi tabi her türlü bence de chill fog - aoe blind + dmg slicken - aoe knockdown, prone fetid caress - aoe paralyze/sicken combusting wounds fireball expose vulnerabilities - aoe -5DT, -10 deflection debuff confusion - aoe confuse call to slumber - aoe prone chain lightning gaze of the adragan - aoe petrify arkemyrs capricious hex - aoe debuff daze/sicken/paralyze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 AOE barbarian - Rogue bence OP.Chiper micro bayıyor beni ahha. Max level olayına uyuz oldum, o kadar side quest koy max act 3 görmeden max lvla ulaş. Oyunun en kötü yanı, wizard speller. MEH sevemedim, her lvl aynı şey farklı renk. Oyun genel olarak güzel,normal başlanıp harda çekilir ve yavaş yavaş oynayıp bitirilir. 10/7.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 df said: level 3-4 party ile endless drake i kesememiştim. gittim 3-5 quest yapayım diye. defiance bay'de 2 saatte bütün party 6 level oldu. yaratık kesmenin expe etkisi sıfırmış neredeyse. ondan kağıt al ona ver bundan al ona ver diye şehirden çıkmadan 2-3 level kastım. yaratık keserek exp gelmiyor zaten. ilk bi kaç kez öldürdüğünde bestiary dolana kadar geliyor ondan sonra yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Çoğu kişi Kana ruadan şikayet etmiş ama o reload speede bonus veren şarkısı+summonları işe yaradı bende.Klasik support karakter.arkebüzü de gümbürdetiyor arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 abi ranged dps ağırlıklıysan chanter kötü değil zaten amaa daha iyi seçenekler var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Ben Drake falan görmedim hiç 2. Act e geçtim ama nerde burası tam olarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 5. kattakini diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Act 2 anca bitmek üzere bende. Grubum en son şekliyle; Priest (main) - Paladin - Paladin - Fighter - Rogue - Druid Yemişim rangerını da wizardını da. Böyle mis gibi oldu grup. Palalardan biri one hand+shield (tank), diğeri two-handed. Eder de two-handed. Rogue da duel wield, mis. En iyi dps bundan geliyor zaten. Priest ile buff-debuff OT yapıyorum. Druid büyüleriyle coşuyor, coşturuyor. Herkesin zor dediği lighthouse'da lvl6 bu grup, ezdi geçti dün akşam. Aynı şekilde Searing Falls'daki dragon da kolay oldu. Act 3'de ne olur, bilmiyorum tabii daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Seru said: master below alakasız bir şekilde bayağı zorladı hard'da. fakat 10 denemeden sonra kestim. zorluk seviyesi belli bir standartta giderken böyle bir encounter'ın, scroll (veya pot, food) kullandırması tamamen dizayn hatası bana göre. denemediğim tonla büyüyü kullandırttı. yüzde yüz eminim son boss çok daha kolaydır bundan. Monthius said: Ben hala onu kesmeye uğraşıyorum. Şöyle bir araştırdım da, oyunun en zor combat'ı diyorlar The Master Below için. Sen nasıl bir taktik kullandın bu arada? Savaş başlar başlamaz partinin yarısı yatıyor çünkü hemen. Master Below Ben pot veya food kullanmadım. Combat başlar başlamaz fighter hariç yani tank diğer adamlarını geri çek. 10 15 metre arası olsun breath'den kaçmak için. Bu arada add'ler gelmiş olacak onlar gelince fighter'ı da yavaş yavaş geri çek. Add'ler boss ile aranıza girdiği zaman, master breath kullanmıyor ve önünde adam var diye collision'dan dolayı yaklaşamıyor da mal gibi arkada geziyor. he sürekli deprem yapıyo tabi o ayrı. tamamen şansa buldum bu taktiği. melee'lerle add'leri temizlerken, caster'larda allah ne verdiyse dragon'a gir. bende iki tane lore 10 karakter vardı onlara maelstorm scroll verdim, ayrıca petrified trap kullandım master'ın geleceği yola. petrified olunca 4x fazla dmg yiyor büyülerden. ayrıca geri ilk etapta herkesi geri çekerken priest'in level 6 domination proof büyüsünü de yapmayı ihmal etme. hard'da 4 tane dominator add geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Easy olarak oynasak çok mu yavan olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 collision cheat zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Kanuni said: collision cheat zaten :) spoiler başarıma niye gölge düşürüyosun ki? hiçbir chessy taktik kullanmadım. baktım boşluk bırakınca (e doğal olarak herkes geride hayvan gibi breath atıyor tank hariç) add'ler geliyor ve dragon kendi adamlarımı kesmeyeyim niye boşluk arıyor yaklaşmak için. bunu sanırım 9. deneyişte gördüm. 10'da kestim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Bende Hard'de geçtim master below'u. Meğer büyük sır Master Below Şu wizard'ın level 2 büyüsü olan blackened sight 'mıydı neydi onu yedirmeye çalışmak. Yediği anda blinded oluyor. Saldırmadan sana 20 saniye kazandırıyor. Orda işte ogresinden tut anima sına kadar summon ları yapıcan damage ları basıcan indirmeye çalışıcan. Bir blinded yedirirsen indirdin zaten. Not: Yanlız iyiki hard'da oynuyorum.Lets play videosu izledim, normal'de o kadar kek adamlar geliyorki, heralde oyunu yarım bırakırdım. Şu an bile caed nua ve master below dışında beni zorlayan birşey olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 yok be ya bende collision kullandim hep. dar koridormu var bastim iki fighter one petler falan, mal gibi kaliyorlar. arkadan iki ranger vs sabit roket atar gibi piti piti. moblar zaten embesil gibi kaliyorlar sacma sapan hareketler yapmaya calisiyorlar ama olmuyor tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Ben charmladım Master Below'u, 3 saniye ability atamayınca öldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 gunner/cipher karakterim var blunderbuss la sağlam oldu bayağı.Çatır çutur indiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 ya ben daha ilk temple a girdim ilk koydeki. Buyucu ve eden var. bu hayaletler direk buyucuye ısınlanıyor. Ne yaptıysam yine de ayakta tutamıyorum. Napcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 abi daha girme sen o temple'a, oyunun başında girilcek yer değil.Diğer side questleri falan bitir öyle gelirsin, yanında da 1-2 adam daha olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 iyi madem. eziyet çekiyordum. camp supplies da bitti. sıkıntılıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 priesti filan al grubuna, katkısı boldur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 evet, bitti. iwd 3 gibi oynadım. baldur's gate 2 tier'e bayağı bir uzak. uzun bi yorum yapmak isterdim ama oynayan görmüştür zaten. hayalkırıklığı değil ama çok eksikleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Hikaye sarmıyor, Shadowrun gibi atraksiyon olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar