Mortis Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Bende de 40 saat gameplay oldu, parti level 9. Twin elms e yeni geldim. Bu tarz oyunlarda buyuk sehire gelince cok keyfim yerine geliyor ya. Etrafi gez, milletle konus, halkin sorunlarina cozum bul. Sonra uzun bi dungeona girince icim karariyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 tam bir belediye başkanısın mortis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 i. melih gökçek bi sonraki karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 http://steamspy.com/app/291650 steam'de 220k satılmış gözüküyor tabi aşağı yukarı bir rakam bu. tahminim tutmuş arada geçen gün de 20klık fark işte. tabi gog yok bunda o da zorlasan 10 15k çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 satis sayisi degil o galiba, steamde oynayanlar. baska yerden alip steame ekleyip oynayanlar da ekli gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 oynayan sayısına bi formulle satış rakamını çıkarıyolar galiba işte, mantık bu benim anladığım çünkü owners kısmı falan var. skyrim mesela baktım 8.5 milyon. eğer oynayanlar olsa 20 milyon falan olurdu non stop oynuyo millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 77000 i ks degilmi birde ? Onlarda eklidir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Benim oyuna inanılmaz mikemmel ötesi bir planescape demememdeki bir nedende su Karakter gelişimi çok yavaş ve yavan. 2 levelda bir talent vermekle hele hele ki talentların 90%ı hayalete %5 fazla vur %5 fazla fire dmg vur felan gibiyken çok kıt bence. Class specific talentlar biraz daha geniş olsaydı keşke. Bide zaten epi topu 12 level var her level 1 talent alsak güzel olurdu. Mage büyü aldırıyosun her levelbüyüler zaten grmiore den para karşılığı ezberleniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 class a özel olmaması çok önemli değil bence. lore vermeyince kullanamıyorsun sonuçta. alakasız class a lore vermek te çok mantıklı değil. anca level 1 spell için veriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Kanuni said: 77000 i ks degilmi birde ? Onlarda eklidir herhalde. ekli tabi 2. 3. sayfa önce yazmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Su turkiyye doniyim ilk bunu korsanliycam :3 Bait bait bait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 eder isimli fighterı gruba alamıyorum. başka konuştuk aynı cevabı veriyor sürekli. başka bir şeyler yapmam mı gerekiyor? buldum heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 inn'e gidip dinlen, özel bi rüya görücen.Onu gördükten sonra o insanların asıldığı ağaca git.O ağaçta bir dwarf womanla konuşucan. Eder'i şimdi gruba dahil edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Kana ne kadar dandik, ne kadar tırt bir karakter ya. İnsan combatta bu kadar mı işe yaramaz? Yanımıza aldığımız adamlar arasında iş yapan, combatın seyrini değiştiren bir tek Eder var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Kana iyi bence off tank olarak. Kilica armora dokunmayip enchantsiz mi takiliyosunuz anlamadim ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Kana'nın statlarına bakmadım da olsa olsa offtank olur. Bütün Chanter spell'leri ya summon ya da conal. Ben arkadan tüfekle sallattım da cacık olmadı. En iyisi Aloth, Hiravias, Durance üçlüsü. Combatta atraksiyon yoksa Holy Radiance, Wand, Spear, Bow bişiler sallıyorlar, atraksiyon varsa spellbook'u boşaltıyorlar, gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 abi ver eline düfenk koy rangerın yanına arka safta çalsın -%50 draw timelı şarkıyı buffların arasında sonra yeterince verse olduktan sonra vur summonu gitsin daha ne yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 party istatistiklerime göre - aloth kamyon gibi vurmuş ama her combatta trapinden aoesine maximize ediyorum. bir 2 dakika onun hazırlığına gidiyor. - sagani beklediğimden fazla vurmuş. köylü specine uygun bow ve ona göre build yaptım. interrupt ve itumaak tanking cabası. oyuna başlamadan ranger patato diye birşeyler okuduydum bence pek öyle değil. - justice'i verdiğim durance -sword bonusuyla geliyo- beklediğimden fazla vurmuş ki bütün combat spell sallıyorum vurmaya pek vakti olmuyor. demek ki 2H bayağı iyi. eder ve kana'dan gına geldi. eder'i atamıyorum classından dolayı. kana'yı atayım da onun da kaledeki questi var hmm. lvl7 ile hardda bitirebilir miyim onu? pallegina ile tanıştık falan da kayboldu sonra. embassy'e baktım yok, salty'de yok. öbür iki companionla daha tanışmadım vakti geldi mi? bi de çok goldum var güzel magical yazın pliz. monkluk chest armor olur, imba glove olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 o kadar goldu nasıl yaptın köftehor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 önde fighter tank + barbarian melee dps dual sabre ile arkada 4 tüfekli rogue ranged dps olarak + burst dmg için, yanında blunderbusslı ranged cipher cc + debuff + dps için, bi de priest heal + buff/debuff + dps yardım ediyor baya bi son spota chanter, druid ve wizard arasında kararsızım. genel olarak druid daha iyi gibi duruyor hem spellerle baya iyi dps hem de heal/cc olarak. wizardın da dps ve cc olayı baya iyi ama cipher varken gerek yok gibi pek. diğer yandan da chanterın da reload chantı ve buffları ve summonları akıl çeliyor gibi. barbarianı çıkarıp melee chanter offtank + buff, arkayada druid yapmayı da düşündüm ama aoe dmg çok iyi barbarianın, vazgeçmesi zor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 bi de defiance bay'de hangi factionun questleri yapıyonuz siz?Hepsinin bir sıkıntısı var ısınamadım 3 üne de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Enchantı göz ardı etmeyin. Enchant yüzünden lvl 5-6 halimle düşürdüğüm silahlar ilk köyden aldıklarımdan daha kötü oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Quality Enchant'ı çok önemli. Silah kullanacaksanız Accuracy herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Bir de şu oyunların bi tane Pirate temalısını yapsalar ya, Shadowrun falan ilaç gibi geliyor tema değişikliğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 arcane said: - aloth kamyon gibi vurmuş ama her combatta trapinden aoesine maximize ediyorum. bir 2 dakika onun hazırlığına gidiyor. Wizardların asıl gücü damage dealingden değil debufflardan geliyor. -5 DR ve combusting wounds özellikle hızlı silahlarınız varsa partinin kalanına çılgın dps artışı sağlıyor. said: - sagani beklediğimden fazla vurmuş. köylü specine uygun bow ve ona göre build yaptım. interrupt ve itumaak tanking cabası. oyuna başlamadan ranger patato diye birşeyler okuduydum bence pek öyle değil. Rangerın potatoluğu pet öldüğünde kaybettiği dps ve pet için ek micro gerekmesinden, yoksa dps olarak kötü değil. said: eder ve kana'dan gına geldi. eder'i atamıyorum classından dolayı. kana'yı atayım da onun da kaledeki questi var hmm. lvl7 ile hardda bitirebilir miyim onu? pallegina ile tanıştık falan da kayboldu sonra. embassy'e baktım yok, salty'de yok. öbür iki companionla daha tanışmadım vakti geldi mi? Kanayı taşımak zorunda değilsin, sonuçta endless pathsin sonunda questi. Lvl7 az gibi, istediğin grupla bitir kanayı al geri gelirsin. Pallegina o karşılaştığın trade houseda aldığın fedex questin devamında ortaya çıkacak. Diğer iki companion da şehrin dışında biri dyrwoodda diğeri stormwall gorgeda. said: bi de çok goldum var güzel magical yazın pliz. monkluk chest armor olur, imba glove olur. Baldur gibi spot on magicallar yok pek, ama stiletto kullanıyorsan lightning bolt atan silah var gilded vale blacksmithte. Salty mistin sağında geceleri çıkan bi npc var gemler için, valian trade companynin önündeki eleman da diğer matleri satıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar