Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pillars of Eternity #2

Norak

Öne çıkan mesajlar

Benim oyuna inanılmaz mikemmel ötesi bir planescape demememdeki bir nedende su
Karakter gelişimi çok yavaş ve yavan.
2 levelda bir talent vermekle hele hele ki talentların 90%ı hayalete %5 fazla vur %5 fazla fire dmg vur felan gibiyken çok kıt bence.

Class specific talentlar biraz daha geniş olsaydı keşke. Bide zaten epi topu 12 level var her level 1 talent alsak güzel olurdu.

Mage büyü aldırıyosun her levelbüyüler zaten grmiore den para karşılığı ezberleniyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Kana'nın statlarına bakmadım da olsa olsa offtank olur. Bütün Chanter spell'leri ya summon ya da conal. Ben arkadan tüfekle sallattım da cacık olmadı.

En iyisi Aloth, Hiravias, Durance üçlüsü. Combatta atraksiyon yoksa Holy Radiance, Wand, Spear, Bow bişiler sallıyorlar, atraksiyon varsa spellbook'u boşaltıyorlar, gg.
Sosyal ağlarda paylaş

party istatistiklerime göre

- aloth kamyon gibi vurmuş ama her combatta trapinden aoesine maximize ediyorum. bir 2 dakika onun hazırlığına gidiyor.
- sagani beklediğimden fazla vurmuş. köylü specine uygun bow ve ona göre build yaptım. interrupt ve itumaak tanking cabası. oyuna başlamadan ranger patato diye birşeyler okuduydum bence pek öyle değil.
- justice'i verdiğim durance -sword bonusuyla geliyo- beklediğimden fazla vurmuş ki bütün combat spell sallıyorum vurmaya pek vakti olmuyor. demek ki 2H bayağı iyi.

eder ve kana'dan gına geldi. eder'i atamıyorum classından dolayı. kana'yı atayım da onun da kaledeki questi var hmm. lvl7 ile hardda bitirebilir miyim onu? pallegina ile tanıştık falan da kayboldu sonra. embassy'e baktım yok, salty'de yok. öbür iki companionla daha tanışmadım vakti geldi mi?

bi de çok goldum var güzel magical yazın pliz. monkluk chest armor olur, imba glove olur.
Sosyal ağlarda paylaş

önde fighter tank + barbarian melee dps dual sabre ile

arkada 4 tüfekli rogue ranged dps olarak + burst dmg için, yanında blunderbusslı ranged cipher cc + debuff + dps için, bi de priest heal + buff/debuff + dps yardım ediyor baya bi

son spota chanter, druid ve wizard arasında kararsızım. genel olarak druid daha iyi gibi duruyor hem spellerle baya iyi dps hem de heal/cc olarak. wizardın da dps ve cc olayı baya iyi ama cipher varken gerek yok gibi pek. diğer yandan da chanterın da reload chantı ve buffları ve summonları akıl çeliyor gibi.

barbarianı çıkarıp melee chanter offtank + buff, arkayada druid yapmayı da düşündüm ama aoe dmg çok iyi barbarianın, vazgeçmesi zor yani.
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

- aloth kamyon gibi vurmuş ama her combatta trapinden aoesine maximize ediyorum. bir 2 dakika onun hazırlığına gidiyor.

Wizardların asıl gücü damage dealingden değil debufflardan geliyor. -5 DR ve combusting wounds özellikle hızlı silahlarınız varsa partinin kalanına çılgın dps artışı sağlıyor.

said:
- sagani beklediğimden fazla vurmuş. köylü specine uygun bow ve ona göre build yaptım. interrupt ve itumaak tanking cabası. oyuna başlamadan ranger patato diye birşeyler okuduydum bence pek öyle değil.

Rangerın potatoluğu pet öldüğünde kaybettiği dps ve pet için ek micro gerekmesinden, yoksa dps olarak kötü değil.

said:
eder ve kana'dan gına geldi. eder'i atamıyorum classından dolayı. kana'yı atayım da onun da kaledeki questi var hmm. lvl7 ile hardda bitirebilir miyim onu? pallegina ile tanıştık falan da kayboldu sonra. embassy'e baktım yok, salty'de yok. öbür iki companionla daha tanışmadım vakti geldi mi?

Kanayı taşımak zorunda değilsin, sonuçta endless pathsin sonunda questi. Lvl7 az gibi, istediğin grupla bitir kanayı al geri gelirsin. Pallegina o karşılaştığın trade houseda aldığın fedex questin devamında ortaya çıkacak. Diğer iki companion da şehrin dışında biri dyrwoodda diğeri stormwall gorgeda.

said:
bi de çok goldum var güzel magical yazın pliz. monkluk chest armor olur, imba glove olur.
Baldur gibi spot on magicallar yok pek, ama stiletto kullanıyorsan lightning bolt atan silah var gilded vale blacksmithte. Salty mistin sağında geceleri çıkan bi npc var gemler için, valian trade companynin önündeki eleman da diğer matleri satıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...