arcane Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 endless'ı sıradan gitmek için ne yapmak lazım? farkettim ki 1-2-7-5-4, 3'ü es geç falan böyle gitmişim karman çorman sdfds. drake'den sonra skeletonlar çıkınca farkettim sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 insan gibi merdiven kullanmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 drake te wizard ve priesti koruyunca geçiliyo, yoksa imkanı yok lvl 4 grupla. ben 4 kerede falan geçtim kan aldı piç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 dreagloth said: insan gibi merdiven kullanmak lazım drake'in olduğu yere atladıydım galiba, evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 ilk ben de kuyu ile 2 den 5 e atladım. farkedince load =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 ehhe :) Max lvl olayı az mış yahu.Dünya yer var lvl 12 olduk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Master Below'a verdim ayar oh$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 level 8 oldu party dyrford'dayım, endless pathin sadece 1. katını temizledim sanırım. daha Caed Nua'ya dönmedim ilk elegeçirdiğimden beri, sürekli bir bina vs. yapıyorum, quest çıktı mı gönderiyorum falan ama o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 bu arada grieving mother ile ekibe cipher eklemiş oldum. büyülerine baktım çok CC ve debuff odaklı. Sizin game changer efsane bulduğunuz büyüler hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 bi tane herkeze seken var, bişey mind , o baya temizliyor herşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 mind blades iyi evet onun dışında cc ne bulursan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 bitirdim son meh oyun boyunca oluşan o build up ı deliverlayamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 sizinde saveler belli bir yerden sonra inanılmaz hantallaştı mı? ben yedek alıyorum diye bokunu mu çıkardım acaba. oyunu açıyorum 1 dk save yüklüyor ilk başta. ondan sonra her quick save dediğim 5-6 sn donuyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Genel bi sorun, forumlarda falan baya şikayet eden var. Mobileobjects.save temizlenmediği için şişip 50mblara kadar geliyormuş. İlk patchte düzeltilecek. Hatta dur topiğini bulayım. http://forums.obsidian.net/topic/73986-chanter-rime-and-frost-traps-get-saved-causing-mobileobjectssave-to-grow-out-of-control/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Mortis said: bu arada grieving mother ile ekibe cipher eklemiş oldum. büyülerine baktım çok CC ve debuff odaklı. Sizin game changer efsane bulduğunuz büyüler hangisi? Whisper of Treason/Puppet Master/Ringleader Soul Shock Mind Wave Mind Blades Mind Lance Body Atunement Borrowed Instinct Tactical Meld Amplified Wave Zaten Tactical Meld/Borrowed Instinct ve Ringleader kombosu inanılmaz cheese'liyor oyunu. Amplified Wave direk OP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 User app ten son 20 save oncesi savgameleri sil abi. Steamden de cloudu kapat. Yoksa oyun acilirken okuyo hepsini falan bingildak said: sizinde saveler belli bir yerden sonra inanılmaz hantallaştı mı? ben yedek alıyorum diye bokunu mu çıkardım acaba. oyunu açıyorum 1 dk save yüklüyor ilk başta. ondan sonra her quick save dediğim 5-6 sn donuyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Oyun güzel mi ? BG2'yle büyümüş ve sayısız kere bitirmiş biri olarak soruyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Wispy said: Oyun güzel mi ? BG2'yle büyümüş ve sayısız kere bitirmiş biri olarak soruyorum :) oyun bence BG2 den dizayn elementleri eklenerek, hikaye derinligi arttirilarak iyilestirilmis bir BG1. ancak hikaye ve npc lerde bg2 nin gerisinde. bg2 successordan cok bg1 successor hissi veriyor bende. oyun iyi bu arada. cekinmeden alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 dolayisi ile kalite olarak da bg1 ile bg2 arasinda bir yerde kaldigini dusunuyorum. bence bu yine de guzel bir oyun demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Arkadaşlar bu serzenişlerin ve haklı istekleriniz umarım ki bir sonraki oyunda (ya da expansionda) düzeltilecektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 O diil de endless path lvl8deki vanpirler ne bicim ole ya, dmg veremiyosun defans ortalamasi 75-80 Bi de ustune charm atiyo. Lvl 6 da yetemedim , anca bi tane vampir grubunu aldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Fire a karsi pek bisi yapamiyolar gibi ama wizardi charmliyo en guzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Shadowlar biraz fazla OP olmamış mı ya? İnsan bi reproduction sınırı koyar en azından, 2 shadow kala ha yenecem derken 5 oluverdiler insaf be kardeşim. Bazı savaşları zorlaştıralım derken imkansızlaştırmışlar gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Shadeler lvl5 yaratık, ilk karşılaştığınız yer lvl1-3 dungeon. Encounter design hatalı, yoksa op değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar