Kanuni Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 2-3 oda geride bekledim ben. hemen o dairesel yerde degil ordan saga bir oda gidiyor ondan sonrakinde falan. cukura dustugunu farz ediyorum birde ayni yere yukardan gelis var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Norak said: itemlarda ve bazi bolgelerde falan bi suru gamebreaking bug var millet bastan baslayip duruyor oyunlari patladigi icin sfs, az duzeltsinler kenarlari, girerim bende. yeni patchden haber var mı ne zaman gelir vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 haftaya bi patch, diye gordum sanki redditte bi yerde dun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 kitapla bayıltma ( grimore slam ) yeteneği de iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 http://www.pcgamer.com/pillars-of-eternity-patch-likely-coming-next-week/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 totemic said: drake drake nasıl öptü partyi belli değil. tek başına odaya da çekilmiyor. addler de geliyor. level 5 parti beni de öptü ne zaman girişmek lazım acep hoş bir kere denedim sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 partiye priest gelince iyi oldu ama duzgun kullanamiyorum asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Kana (enchanter) ı kullanan arkadaşlar hangi silah ile kullaniosunuz kendisini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Enchanter mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 en chanter, sadece chanter degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 işte anlayın das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 http://img697.imageshack.us/img697/7661/enchantment.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 abi şunları yapacağınıza cevap versenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Silahı enchant et ve doğaya sal. Dönerse silah senindir, dönmezse zaten hiç senin olmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Oha yenı class mı cıktı? Enchanter enchant your enemy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Standart npc lerle oynuyorum ama eh iste. Kana nin ustunde brigandine var onu cikarip robe mu versem acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Kananin ustunde brigandine var, bunu cikarsam ne degisecek ki mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Saeros said: priest level 4 oldu ne vericeğim hakkında hiçbir fikrim yok ;_; siz nasıl karar veriyorsunuz bunlara ya memleketi arayıp köy imamına soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 ben staff damage gittim priestte çok kuvvetli oldu herkesi dövüyor. staff çok iyi silah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 ilk geldiğimde ayı tek atmıştı, içimde kalmış az önce geri gidip kestim 3 level olup. paladin olan arkadaşlar. 1h silah + shield mi takılıyosunuz 2h mi. 1h ile damage çok kötü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Regalya said: Law said: İyi gidiyordum sadece bossda easy yaptım. Uff Snn be slk shey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paladin'im, dual wield gidiyorum mace ve rapier. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paladin ile two handed gidiyorum duruma göre kılınç ile kalkan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 abi kalkan her combat 1v3 engagement dışında gereksiz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar