Kaede Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 bu milletin ruhuna bakmanın bir olayı var mı? sawyer gene sjwliğini göstermiş. ne iğrenç herif ya. anitaya da destek veriyordu zaten angut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 combatta loot yapamıyorsun, ondan bekletiyor, combattan çıkman için 2 sn falan delay oluyor. wizard spellerinin bazıları gerçekten short range. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Sam said: karakterin silahı kaybolmuş, kırılıyor mu, disarm atıyorlar da yere mi düşüyor, nedendir? hiçbir save'de yok çok acayip. fırlatmışındır başta o genci kurtarmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 ya mağradaki ayılar?? ben tek başımayım dövemiorum lan tek başıma olmamam mı lazım acaba öldü dier 2 adam tüm haritayı da temizledim bulamadım bir yol edit: ha gilded vale açıldı tamam deminden beri gridi de oraya devam ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 evet o ayı şimdilik dayı. sonra döneceğim ama ben ona arcane gibi. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 arcane said: bir şekilde playtesti geçmiş çok salak şeyler mi va yoksa bana mı öyle geliyor. hemen örnek vereyim: - spell rangeler (lvl 1-2) acayip kısa böyle wizard interrupt olsun veya atarken ölsün diye yapılmış. arkada durup ranged atak vermek daha fazla iş yapıyor yeminlen - ışınlanan moblarda auto attack bozuluyor - loot yerde spawn olmasına rağmen bir süre sebepsizce clickable olmasını bekliyorsun bu arada hard bildiğin hard. dövemeyince es geçip sonra intikam için dönüyorum falan. gayet iyi. boşuna druid speller en iyisi diye demiyorlarmış demek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Edér Edér ne zaman katılıyor lan partiye? Tanksız kaldım cücük gibi, gelmiyor dürzü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Yat uyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 ııh, olmadı yattım kalktım edit: hatun ile konuşmak lazımmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 param bitti köylü gibi beleş seçenek seçmek zorunda kaldım inn'de :/ keşke elma armut bira muz diye değil de camp supplies türleri olsa, o bonusları oradan alsak. hem bufflar stack olmasın diyorlar hem de 1998 buff managementı oluyor itemlar yüzünden. ulan sawyer... ederağaca asılan cüce kadının rüyasını gördükten sonra hayaletiyle konuştuktan sonra katılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Gangren said: ııh, olmadı yattım kalktım Ya Watcher lık meselesini açıp, köyün asılan animancerıyla konuştuktan sonra katılıyo hemen, o da bir rest, bir diyalog. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 ya trade edemiyorum para ile anlamadım bug mıdır bu? seçiorum alacağım itemı karşılığıdna bişey satınca ok de direkt copper piece le almak istiyorum trade diorum bişey yapmio parayı da drag edemiom bi yerden, en basic işlemi yapamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 google bozdu seni mortis ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 gökhan gece gece yürek parçaladın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 alignment varmı oyunda? BG te oyunun başında bile evillarla goodlar önce ağız dalaşına sonra baya baya birbirlerine giriyordu.ilk kavgalarını ağzım bi karış izlemiştim ne oliy la ne oliy diye.. ah eski günler eski günler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 cok ilerlemedim ama emek akmış derya olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 elfler ne cirkin ya, bu ne bicim elf lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 olm doğru cevap verin das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 hay ya 2 tanedan fazla alınmıo mu camping supply o yüzden demin beri alamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Hard da iki tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Uykusuz geceler inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 parayı verdim inn'de yeni monk yaptım ya, tam level 3 olmuştu, 750 CP'e level 3 yaratabiliyorsun. deflection düşük oldu mu tanklık olmuyor. paladinde shield var diye 59 deflection var (statları da destekliyor), peygamber torunu gibi, bana mısın demiyor, eski monkta 28 deflection vardı, kağıt helva gibi yiyorlar, 3 hitte falan yatıyordu. şimdi 40'a yakın oldu. dex dayadım, perception dayadım. atk speed, interrupt sapıttı. tokat manyağı yapacağım ehuehuehu. ha bir de human'a çevirdim, godlike fire çok gereksiz. moon imba. party : tank paladin 2h sword cipher arbalest rogue war bow druid long reach 2h chanter off tank monk oldu sanırım fazla oldu faceroll'a döndü baya baya ne item var ne skill şimdiden böyleyse boku çıkacak gibi rogue zaten çok komik 50-60 fln vuruyor, troll patlıyor dağ kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 abi rahat 1 saattir şu eothas tapınağındaki 2.katta bir odanın ordayım içinde 2 tane adı king skard mı ne olan bir pack var 6 mobluk , nası dayak yiyorum belli değil ya , main rogue , eder ve diğer aluth var partide level 3 hepsi hard zorlukta.Yok öyle saçma damage spikelar geliyor ki tanka, o indiği gibi zaten gg oluyoruz en son bir denemede tek king kaldı 1 dişe indirdim okuz tanka yüzde 40 hpden tek attı döndü rogue a tek attı yüzde 70 candan zaten mage garibim orda gelirken öldü yanına :P çingenliğe vurdum kordior yapıp öyle tanklatıyorum tek mob sürekli ama yok ya level yetmiyo galiba benden bu gecelik bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 clerici al 4 kişi gir. öyle bi şehri tamamladım çıktım olayı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Valla benim Eder de 68 deflection oldu ama araya aldılar mı hala akşam simidi gibi yiyorlar, bir de taunt olaymış keşke sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar