Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pillars of Eternity #2

Norak

Öne çıkan mesajlar

arcane said:

bir şekilde playtesti geçmiş çok salak şeyler mi va yoksa bana mı öyle geliyor. hemen örnek vereyim:

- spell rangeler (lvl 1-2) acayip kısa böyle wizard interrupt olsun veya atarken ölsün diye yapılmış. arkada durup ranged atak vermek daha fazla iş yapıyor yeminlen
- ışınlanan moblarda auto attack bozuluyor
- loot yerde spawn olmasına rağmen bir süre sebepsizce clickable olmasını bekliyorsun

bu arada hard bildiğin hard. dövemeyince es geçip sonra intikam için dönüyorum falan. gayet iyi.

boşuna druid speller en iyisi diye demiyorlarmış demek :)
Sosyal ağlarda paylaş

param bitti köylü gibi beleş seçenek seçmek zorunda kaldım inn'de :/

keşke elma armut bira muz diye değil de camp supplies türleri olsa, o bonusları oradan alsak. hem bufflar stack olmasın diyorlar hem de 1998 buff managementı oluyor itemlar yüzünden. ulan sawyer...

eder
ağaca asılan cüce kadının rüyasını gördükten sonra hayaletiyle konuştuktan sonra katılıyor.

Sosyal ağlarda paylaş

parayı verdim inn'de yeni monk yaptım ya, tam level 3 olmuştu, 750 CP'e level 3 yaratabiliyorsun. deflection düşük oldu mu tanklık olmuyor. paladinde shield var diye 59 deflection var (statları da destekliyor), peygamber torunu gibi, bana mısın demiyor, eski monkta 28 deflection vardı, kağıt helva gibi yiyorlar, 3 hitte falan yatıyordu. şimdi 40'a yakın oldu. dex dayadım, perception dayadım. atk speed, interrupt sapıttı. tokat manyağı yapacağım ehuehuehu. ha bir de human'a çevirdim, godlike fire çok gereksiz. moon imba.

party :

tank paladin
2h sword cipher
arbalest rogue
war bow druid
long reach 2h chanter
off tank monk oldu

sanırım fazla oldu

faceroll'a döndü baya baya ne item var ne skill şimdiden böyleyse boku çıkacak gibi

rogue zaten çok komik

50-60 fln vuruyor, troll patlıyor dağ kadar
Sosyal ağlarda paylaş

abi rahat 1 saattir şu eothas tapınağındaki 2.katta bir odanın ordayım içinde 2 tane adı king skard mı ne olan bir pack var 6 mobluk , nası dayak yiyorum belli değil ya , main rogue , eder ve diğer aluth var partide level 3 hepsi hard zorlukta.Yok öyle saçma damage spikelar geliyor ki tanka, o indiği gibi zaten gg oluyoruz en son bir denemede tek king kaldı 1 dişe indirdim okuz tanka yüzde 40 hpden tek attı döndü rogue a tek attı yüzde 70 candan zaten mage garibim orda gelirken öldü yanına :P çingenliğe vurdum kordior yapıp öyle tanklatıyorum tek mob sürekli ama yok ya level yetmiyo galiba benden bu gecelik bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...