Esh Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Elf Ranger yurudum ben ya. Dogala ozdes tank i Da var yaninda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Herkes hard - expert mode oynuyo di mi? Hata olmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 ilk tur experta gerek yok ya, duz girin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 yoo normal. gerçekçilik için özel seçenekler olsa ayarlardım da yapay zekaya gm bey skill bonus vermiş vermemiş mühim değil faceroll değilse oyun. of portreler gene alakasız her zamanki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 of geldim eve şimdi update ediyor çok heyecanlıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 zorluk normal mi seçtin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 expert mode ayri bisey zorluk seviyesinden, parti hpsi bitince direk olsun falan filan gibi seyleri var, optiosnta yaziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 expert mode içeriği nedir onu yazsalarmış bari, "birşey yapıyoruz ama napıyoruz sürpriz" kıvamında açıklaması. evet normal oynarım ben mortis herşeyi, bitirip de tekrar oynayacağım zaman fazla kolaydıysa o zaman bakarım. ama ona gelene kadar kafama göre house rule'larla oynamak daha keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 normal oynayan bizden değildir, bu kadar söylüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 tamam. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 optionsta expert mode neleri aciyo neleri kapiyo var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 ulan unide steami blocklamışlar proxyden,yükliyemedim.yok dimi o işin bir hilesi hurdası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 yalniz forgotten realms i icigina cicigina bildigim icin baldurs lardan daha bir keyif aliyordum. burada fransiz kaldim herseye. garip garip isimler, unvanlar, olaylar vs falan geciyor. bir halt anlamiyorum. ne regionlardan bir sey anliyorum ne irklardan. en cok bu rahatsiz etti beni. onden bir bakmak lazimmis. yoksa ekrana bos bos bakiyorsun benim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 evet oradan da baktım da oyunun arabirimini yetersizleştirmek haricinde bir işe yaradığını göremedim. aoe vs'yi de görelim artık yıl 1995 değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 yillardir boyle bir sey bekliyormusumda haberim yokmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 ost biraz fazla pasif olmus gibi ya sanki, 1 tane inn muzigi hos gerisi cok chillout geldi simdilik, daha bitmedi gerci tumu hmm boyle bg/iwd tier, muzik basladiginda kilici kapip kosarak firina sicak ekmek almaya kosturan gaz bisiye denk gelemedim henuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 yaa karakter açamadım karar veremiorum of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 elf fighter giriyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 oyun efsane yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 tip #1: melee karakterlerle kite yapmayın, "disengagement bonus" kazanıyor düşman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 merak edenler için inn'de 250 CP'a karakter yaratabiliyorsunuz innkeeper açıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 monk tırt gibi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 statlari gene pic ettim her rpgde oldugu gibi asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 ben min max yapmadım özellikle statları böle az çok dağıttım mantıklı gelen şeyleri. Umarım pişman olmam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 ya bunda attributelar her classa yarıyomuş dnd gibi değil wizarda nasıl bir attribute dağıtımı yapmak lazım acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar