neutrino Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Esh said: ana karnından dd rulesetle mi doğdun birader. d20 atarak vatan mı sectirdiler? sdfsd malesef çok kötü zar attım ülke seçiminde :P baldur's gate yüzünden öyle diyorum ya, çok çok çok iyiydi o. düzgün yapmışlarsa, sömüreceğin açıklar falan yoksa, classlar vs dengeliyse neden başka set olmasın ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Human monk Companionlar: 1- Fighter kardeş 2- Cipher Hatun (blunderbusslu) 3- Druid ufaklık 4- Chanter dayı (bu da yüksek ihtimal arkebüz filan) 5- Priest olur herhalde 6- Buna karar veremedim. Böyle bir party olacak gibi, madem alignment olayı da çok keskin değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 multiplayer yok bu oyunda oyun bitirince ne yapacaksınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 o zaman kocaman bir meh benden. monk veya barbar oynarim herhalde. ne npcler ne classlar acmadi beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 CD li aldıysak CD leri, Steamden aldıysak CD ye yazıp o CD leri ... Bu nasıl soru abi, diğer oyunları bitirince ne oluyo. Bitecek bu alınmaz diye kriter mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 ben biten oyun sevmiyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Ya body of work ten anlaşılan çok başarısız bir trollsün. Burayı terket.avi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 hayat dediğin oyun bile gün geliyor bitiyor be dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Bok gibi oyun alın oynayın, fiyatı da dayamışlar köküne kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 http://www.kralcaps.com/media/created/gv6atd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 herkes tek ana karakter + companionlar şeklinde mi oynayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 ben full custom party gidiyorum ya, onun bunun çocuklarını neden taşıyayım yanımda. HEPSİ BENİM OLACAK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Full custom party gidiliyor mu ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 wasteland gibiyse evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Rasmon said: multiplayer yok bu oyunda oyun bitirince ne yapacaksınız? baldurs gate ile yillarca ne yaptiysak onu yapacagiz. bir daha oynayacagiz. sonra bir kac sene unutup sonra baska bir setup ile tekrar oynayacagiz. sonra bioware, bethesda vs vs firmalar bir seyleri sicip sivayinca "bu isin kallavisini oynamis adamiz" diyip gene bunlar aklimiza gelecek, gene kurup gene oynayacagiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Arada 2 expansion u gelecek, belki ikincisi gelecek. Çok güzel yıllar olacak çok Üstelik BG expansion u dediğin şey zaten başlı başına oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 steamde bana This game will unlock in approximately 10 hours diyor. gece 2 gibi mi bunun launch yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Valla ayıp ederler eğer öyle olursa, kendi sitesinde TSİ 18 e denk gelen bir saat vermişler. Yok abi 4 hours diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 başka ülkede herhalde namessar sabah bu gerginliği yaşadım, üzerime gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 HYPEEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 ya da kickstarterda sequellerini ürettireceğiz. Namessar said: Rasmon said: multiplayer yok bu oyunda oyun bitirince ne yapacaksınız? baldurs gate ile yillarca ne yaptiysak onu yapacagiz. bir daha oynayacagiz. sonra bir kac sene unutup sonra baska bir setup ile tekrar oynayacagiz. sonra bioware, bethesda vs vs firmalar bir seyleri sicip sivayinca "bu isin kallavisini oynamis adamiz" diyip gene bunlar aklimiza gelecek, gene kurup gene oynayacagiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Yada ne biliyim mesela Kensai MAge gibi bi saçma combo ile sololamaya çalışıcaz. Ulan hep good bitiriyrum bu sefer oronspu çocuğu olucam. Yetmin lokmasını çalarak oynuyacam diye oynuyacaz. RPG nin olaı replayibiliteside o zaten. Bu arada baldursun multisi vardı baya da elenceliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 bu steam beni niye trolluyor lam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Geliyor di mi bugün. Tam izin alacaktım işten, departmandaki herkes hasta oldu. İnanılır gibi değil :) En ucuz nerden aldınız? Steamden alıyoruz tatava yapmayıp? Cuma akşamı uyku yok bana. Abv iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Ben gene standart Neutral Evil oynarım, tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar