Kaede Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 yarin kimler izin aliyor parmak kaldirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 home office sayılıyor mu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Steam i pakistan dilinde acinca oyunu oynayabiliyorum simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 izin ne demek :D ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Acaba 6 GB'tan sonra ne kadar download var? Akşam önyüklemeyi yapayım diye tıkladım, AKK dolmuş. Akşam ızdırap olacak mı, ona göre bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 off bende atıp tuttum 10gbdır ne olacak diye, evden çıkarken ön yüklemeyi koyayım dedim 8 SAATE İNER KANKA dedi, ne diyorsun derken dl hızını gördüm 300 kbps :( adaletin bu mu 3. dünya ülkesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 4 GB mı kalıyor önyüklemeden sonra? Sıçtık :/ En az 3,5 saat demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 _Rave said: moon godlike'a bakmıştım,dedim muhtemelen dandik minor heal gibi birşeydir,onun için çizmiştim üstünü direk.işe yarar birşeyse çok daha mantıklı duruyor.ama scale olmuyor heralde dimi level atladıkça o heal? Scale oluyor, hatta direk lvl*5 kadara heallıyor, bide %75, %50 ve %25hpde ayrı ayrı heallıyor. Şöyle düşün, yüksek con olan lvl4 bi fighterın 100 endurance ı varsa, 3 kere devreye girdiğinde 4*5*3 = 60 endurance heallıyor, bide priest spelleri gibi aoe. O lvlda bi wizardın zaten 60hpsi falan oluyor. İznimi aldım, bakalım erken çıkabilecek miyim çok iş var =/. Eve giderken kahve ve aburcubur stoklamam lazım bide. AY HEYECAN DORUKTA http://media.giphy.com/media/s51EGXCAx4t4A/giphy.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 10 gb i ben gotumden attim ya. Buyuk ihtimal az bir sey geliyordur. 6 kusur sikistirilmis hali zaten acilinca 9 flndir o. Oyun kac gb olacak abi zaten 2d isometric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Selamisahin said: 4 GB mı kalıyor önyüklemeden sonra? Sıçtık :/ En az 3,5 saat demek. nerde yazıyor 4gb diye benim anladıgım kadarıyla tüm oyunu indirdi, encrypted şekilde tutuyor harddiskte 10mb bi decrypt indirir açar oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 6GB dl, kurulunca 18 GB. Baya sıkıştırmışlar steam versyonunu. First day patch + çalışma dosyaları ben 1GB üstü ek yükleme beklemiyorum akşama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 3mb ile 1 saat sürse otu boku derlen, 19 da hayat duracak, hanım çocuğu yatır mod on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Oh süper o zaman ya. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 axedice said: 6GB dl, kurulunca 18 GB. şu olay hala bana büyü gibi geliyor asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 dreagloth said: hanım çocuğu yatır mod on HAHAHAH ABİ OF BABA OLUNCA BÖYLE Mİ OLACAZ ALLLAH KAHRETSİN baba neden bu saatte yatmam gerekiyor? hanım sen bunun mamasına rakıyı eklemedin mi http://media.obsidian.net/eternity/media/updates/0069/pe-logo-915x585.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 herkes mi akk aştı asdfadddfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Herkes paralı herkes :( Bizde bekliyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 dreagloth said: 3mb ile 1 saat sürse otu boku derlen, 19 da hayat duracak, hanım çocuğu yatır mod on kayınvaldengiller gelmesin akşam oturmasına abi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Ben sırf bunu rahat indirebilmek için joker hız alanı aldım bu ay. Tişikkirler sipirinliyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Xhamster la doldurmayaydım iyiydi kotayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Evlenirken hanıma "bek ben oyun oynarım, çok oynarım. 70 yaşına gelince de oynarım" tarzı kabul ettirmiştim ben. Pek sıkıntı çıkmıyor evde oyun yüzünden. Ama gene de bu akşam annesine gitse ne güzel olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 ben 200 gb'a yükselttim AKK'ı ama PS4 alınca gg oldu ya. 50gb her oyun anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 steamde 20 dakikada inince bi puştluk var demiştim zaten. gerçi 50mbit 6gb 20dk normal gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Selamisahin said: Evlenirken hanıma "bek ben oyun oynarım, çok oynarım. 70 yaşına gelince de oynarım" tarzı kabul ettirmiştim ben. Pek sıkıntı çıkmıyor evde oyun yüzünden. Ama gene de bu akşam annesine gitse ne güzel olur :) ben de bir haftadır bu hafta sonu için yol yaptım, meyvelerini verdi, izin check, hanım akşam tiyatroda check, çocuk 20.30 da yatar check, geriye bira, abur cubur almak kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 kaç yaşında abi sizin bebe benim yeğenim o saatte uyumuyor lan, 1.5 yaşında bebeto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar