Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pillars of Eternity #2

Norak

Öne çıkan mesajlar

_Rave said:

moon godlike'a bakmıştım,dedim muhtemelen dandik minor heal gibi birşeydir,onun için çizmiştim üstünü direk.işe yarar birşeyse çok daha mantıklı duruyor.ama scale olmuyor heralde dimi level atladıkça o heal?

Scale oluyor, hatta direk lvl*5 kadara heallıyor, bide %75, %50 ve %25hpde ayrı ayrı heallıyor. Şöyle düşün, yüksek con olan lvl4 bi fighterın 100 endurance ı varsa, 3 kere devreye girdiğinde 4*5*3 = 60 endurance heallıyor, bide priest spelleri gibi aoe. O lvlda bi wizardın zaten 60hpsi falan oluyor.

İznimi aldım, bakalım erken çıkabilecek miyim çok iş var =/. Eve giderken kahve ve aburcubur stoklamam lazım bide. AY HEYECAN DORUKTA

http://media.giphy.com/media/s51EGXCAx4t4A/giphy.gif
Sosyal ağlarda paylaş

Selamisahin said:

Evlenirken hanıma "bek ben oyun oynarım, çok oynarım. 70 yaşına gelince de oynarım" tarzı kabul ettirmiştim ben. Pek sıkıntı çıkmıyor evde oyun yüzünden. Ama gene de bu akşam annesine gitse ne güzel olur :)

ben de bir haftadır bu hafta sonu için yol yaptım, meyvelerini verdi, izin check, hanım akşam tiyatroda check, çocuk 20.30 da yatar check, geriye bira, abur cubur almak kaldı
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...