Bright Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Full deeps ya, dayanıklılık nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Casterlar disinda cit kirildim yok gibi ztn ya. Tanklar konumlandirma iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 axedice'in icine melek kacmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 troll kondurulmayacak konu olunca normal haline dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 tanik oldugum icin cok mesudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 umarim oyunun basinda bg gibi herseyi 18 yapma hilesi vardir asdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 @bıngıldak ranged sneak attack var tabi. O silah değiştiren pirate rogue u dene mesela feci eğlenceli. MT / OT dediğim de oyunda aggro mekaniği yok gibi, initial aggro (aka ilk kimi gördüler) önemli IE deki gibi. O da placement tamamen, tanklarınız önden giderse uzun süre aggro onlarda. Keza engagement diye bi mekanik var, melee düşmanlar tankın yanından laylaylom geçip gidemiyor önce bi duruyorlar, devam ederlerse attack of opportunity var. Tabi çok fazla creep varsa MT nin etrafı doluyor, ikinci bi hedefe yönelebiliyorlar OT olarak. Ya da tank focus yemesin diye sen yolluyorsun falan. Monk durumunda özelikle engagement attack yiyip wound alıp CC iş yapıyor. Ha diğer taraftan 6 kişilik parti yapsam 4ünün constitution 3 olur. Hem health/endurance penaltı ve bonusları %based olduğu için zaten düşük healthli karakterlerde çok az işe yarıyor (ya da çok az kötü etki yapıyor), hem de ranged karakterleri düzgün yerleştirdiğin sürece focus yemeleri söz konusu değil, tanklar tutabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 dreagloth said: troll kondurulmayacak konu olunca normal haline dönüyor Ahahhahhadklsfşldskf. Ama hakkını vermek lazım; son zamanların en çok iş gören postları o'ndan geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 ben samimi bulmuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 http://kotaku.com/were-really-digging-pillars-of-eternity-1693310820 Also, there's a dungeon under my castle, which apparently goes on... forever? For a long time? What's the deal with this dungeon. So apparently this was promised in the Kickstarter! http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--0I9bexSE--/omhsdjow3jxb3ucyssdq.jpg iyiymis su. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 şu stronghold olayı tam olarak nedir? onunla ilgili video falan var mı? axe göreve.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 sonsuza gitmiyo abi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 13 level sanirsam. Stronghold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 thank you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 stronghold ve su dungeonu gorunce aldim, kasindim. nuuvem 20 euro btw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Sexdice teşekkürler bilgiler için. Exotic weapons yok di mi oyunda, D&D oyunlarındaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Bende bu aralar culsuzum malum versiyonunu indirecem galiba indirime falan girsin bi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 65 tl lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 abi taksit yok ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Exotic yok hayır. 2 hander oynayacaklara adventurer silah grubunu tavsiye ederim, pollaxe crush/slash vuruyor (hangisinin DR düşükse ona), ikinci silah olarak estoc alırsanız onda da 5DR bypass var. 1 hand dualwield için maceleri beğeniyorum ben, sağlam interrupt var, DR bypass var keza güzel. Sword&board için de hatchetların +5 deflection bonusu var tanklara ekstra koruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Firearms beni çekti, axe açıklayınca. Büyük ihtimal en az 2 companionu firearms donatıcam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 bu oyunu satın almayıp korsan indirceklerin fanları kırılsın inşallah.. çok büyük beddua ettim bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 abi nyie öyle diyosun belki insanların durumu kötüdür indirimi bekliyodur. Alacaktır ama şu an çok oynamak istiyodur ekonomik olarak dardadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 firearm yakışmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 niye yakışmasın abi illa ok-yay mı olacak (ha onun da ayrı hastasıyımdır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar