Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bmw 1.16 D 'de karar kildim ve aldim

Raistllin

Öne çıkan mesajlar

Selam,

@Namessar
Abi aslında antifriz sadece yıkama suyunda kullanılabilir. Motor için özel hazırlanmış coolant karışım kullanmak gerekli. Akıcılığı ve saflığı ayarlanmış oluyor. Ayrıca içeriği itibarıyla soğutma sisteminin oksidayonunu da engelliyor. Hatta bilindik global markaların ürünleri alınmalı, günümüzde fosfat içermeyen ürünler var. Alüminyum parçaların zarar görmesini engelliyorlar.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

ondan sonra hasbro reklami neden seviliyo diye soruyoruz.

itiraz ettin mi guzel kardesim o faturaya, tuketici haklarina basvurdun mu?

hani aglamayana mama yok ulkesinde yasiyoruz ok kabul ediyorum. ama sesinizi yukseltmekten de korkmayin yani.

Ne korkucam lan bmw servisten.
İtiraz ettim de umursamadılar. Mailimde olması lazım dediğim faturanın sebebi de bu. Mail olarak Avcılar BMW den alıp merkezlerine mail attım aradım konuştum. Pipilerine takmadılar. Maillerime cevap vermemeye telefona çıkmamaya başladır bi kaç gün içinde. Hatta hiç bi mailimi cevap vermemişlerdi. Allah belanızı versin deyip Topkapıda bulunan yıllardır ustalığımızı yapan dayıya götürmeye başladım.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

dylanN said:

3 tam bir keko arabası hele o mavisi yok mu beni benden alıyor

seninle tanismak guzeldi dilan ama buraya kadarmis sdfg

baska bir uzay-zaman gercekliginde tekrar karsilasmak dilegiyle..

bu renk bmw ye binenler istinasız pavyona gidiyor. her pavyon önünde var bundan.

pavyona gitmeyenlerin tercihi

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/8e/Alfa_Romeo_QV.JPG/220px-Alfa_Romeo_QV.JPG
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Az daha m6 aliyodum kendimi zor tuttum abi. 65 bin liraya geliyo burda 2008 m6 lar falan ya.

Omrumuzde bi makine gorurduk. Sonraki hedefimi R8 olarak belirledim gerci du bakalim sdfgs

olm burası cennet lan. keyfine araba bakıyorum lan diyorum çekiyim bi tane porsche olur aston martin olur r8 olur a7 olur. sonra bakıyorum abi nerde kullancam burda araba amk diye kendimi tutuyorum ya ahahha. yürüyüp her yere gidiliyo anasını satiyim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...