paramecium Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Selam, @Namessar Abi aslında antifriz sadece yıkama suyunda kullanılabilir. Motor için özel hazırlanmış coolant karışım kullanmak gerekli. Akıcılığı ve saflığı ayarlanmış oluyor. Ayrıca içeriği itibarıyla soğutma sisteminin oksidayonunu da engelliyor. Hatta bilindik global markaların ürünleri alınmalı, günümüzde fosfat içermeyen ürünler var. Alüminyum parçaların zarar görmesini engelliyorlar. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 bakıma 3-4k veremiyecek kadar fakirseniz bmw neyinize abi zaten. pejo alın geçin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 evet pejo alın, 10k verin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 senko said: bakıma 3-4k veremiyecek kadar fakirseniz bmw neyinize abi zaten. pejo alın geçin. Sadece bakıma 3-4k verildiğini hiç duymadım. En fazla o da parça değiştiği için 2k bir fatura çıkmıştı o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 3'e param yetmedi 1 aldım arabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 butun arabalar oyle degil mi? 5 e param yetmedi 3 aldim arabasi x6ya param yetmedi land cruiser aldim arabasi bentleye param yetmedi mercedes aldim arabasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 dunyada pek oyle degil. ama turkiyede oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 3 tam bir keko arabası hele o mavisi yok mu beni benden alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=_nh6xfWBBFE&t=2s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karbeyaz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Esh said: ondan sonra hasbro reklami neden seviliyo diye soruyoruz. itiraz ettin mi guzel kardesim o faturaya, tuketici haklarina basvurdun mu? hani aglamayana mama yok ulkesinde yasiyoruz ok kabul ediyorum. ama sesinizi yukseltmekten de korkmayin yani. Ne korkucam lan bmw servisten. İtiraz ettim de umursamadılar. Mailimde olması lazım dediğim faturanın sebebi de bu. Mail olarak Avcılar BMW den alıp merkezlerine mail attım aradım konuştum. Pipilerine takmadılar. Maillerime cevap vermemeye telefona çıkmamaya başladır bi kaç gün içinde. Hatta hiç bi mailimi cevap vermemişlerdi. Allah belanızı versin deyip Topkapıda bulunan yıllardır ustalığımızı yapan dayıya götürmeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Marty said: butun arabalar oyle degil mi? 5 e param yetmedi 3 aldim arabasi x6ya param yetmedi land cruiser aldim arabasi bentleye param yetmedi mercedes aldim arabasiland cruiser, x6 dan pahalı olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 dylanN said: 3 tam bir keko arabası hele o mavisi yok mu beni benden alıyor seninle tanismak guzeldi dilan ama buraya kadarmis sdfg baska bir uzay-zaman gercekliginde tekrar karsilasmak dilegiyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 5 varken 3 hakkaten çok fakir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Fistan said: Marty said: butun arabalar oyle degil mi? 5 e param yetmedi 3 aldim arabasi x6ya param yetmedi land cruiser aldim arabasi bentleye param yetmedi mercedes aldim arabasiland cruiser, x6 dan pahalı olması lazım hicbir fikrim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 z4 varken diğer tüm bmw'ler kendini gönül rahatlığıyla uçurumdan atabilir http://www.2018newcarmodels.com/wp-content/uploads/2016/04/2017-BMW-Z4.jpg hatta hemen şu aracın arkasındaki dağlara tepelere de kendini vurabilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Esh said: Bmw yi sat toyota al 1.16d ne abi, attigin tas urkuttugun kusa degmez BMW 5'ten başlar. (tu) Hayalimdi şu yorum mk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Az daha m6 aliyodum kendimi zor tuttum abi. 65 bin liraya geliyo burda 2008 m6 lar falan ya. Omrumuzde bi makine gorurduk. Sonraki hedefimi R8 olarak belirledim gerci du bakalim sdfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Esh said: dylanN said: 3 tam bir keko arabası hele o mavisi yok mu beni benden alıyor seninle tanismak guzeldi dilan ama buraya kadarmis sdfg baska bir uzay-zaman gercekliginde tekrar karsilasmak dilegiyle.. bu renk bmw ye binenler istinasız pavyona gidiyor. her pavyon önünde var bundan. pavyona gitmeyenlerin tercihi https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/8e/Alfa_Romeo_QV.JPG/220px-Alfa_Romeo_QV.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 ne güzel gavur memleketler. burda o paraya seat alamıyorsun sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Olm pavyona 3.35 gorunumlu 3.20 ler gidiyo. Bu 3.35d, yaslanmis ama olmemis alman amca arabasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Esh said: Az daha m6 aliyodum kendimi zor tuttum abi. 65 bin liraya geliyo burda 2008 m6 lar falan ya. Omrumuzde bi makine gorurduk. Sonraki hedefimi R8 olarak belirledim gerci du bakalim sdfgs olm burası cennet lan. keyfine araba bakıyorum lan diyorum çekiyim bi tane porsche olur aston martin olur r8 olur a7 olur. sonra bakıyorum abi nerde kullancam burda araba amk diye kendimi tutuyorum ya ahahha. yürüyüp her yere gidiliyo anasını satiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Abi ben sirf masturbasyon amaciyla aldim gectim. Omrumde bi de makineye bineyim dedim. 500 tork var olm arabada, arkada iki tir cekersin. Ustune sehir ici 8 sehir disi 7 yakiyo. Sehirdisinda ister istemez 160 uzeri gidiyosun gerci ondan yuksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 aynen benim dediğim 3.20 şeker mavisi olanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 hayırlı olsun abi güle güle kullan canavarı. ben direnmeye calısıcam ama neler var ya. trdekini satsam alıyorum r8 amk. neyse dur abi kapatiyim hasznalautoyu yine güçte kırılmalar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar