Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 xunn said: Abi düşündüm taşındım ben hiç çekilmem bir de kaslı olursam. Gına getiririm yani. Insult to injury 101 olur. Yapıcam da Jaeger'ı dövmicem. Efendi cocuk, gerek yok. :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 böyle kahve insanlarını neden aranızda barındırdınız arkadaşlar. taso konusunda üç sayfa geriye doğru okudum. HEHEHHADİ VURURUM BAK. kıvamında cümleler kurulurken en son liselerde ultima oynanıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 xunn said: Abi düşündüm taşındım ben hiç çekilmem bir de kaslı olursam. Gına getiririm yani. Insult to injury 101 olur. Yapıcam da Jaeger'ı dövmicem. Efendi cocuk, gerek yok. Vuramadıktan sonra kaslı olman bişi değiştirmiyor. Aban sen deadlifte, barfikse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Fui Sin tekmecisi bi eleman vardı bir ara forumda, vurunca öldürüyor muydu neydi bir şeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 şorme koş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 gölgesinden hızlı vuruyordu FUİ SİN TEKMESİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 wastyrx said: xunn said: Abi düşündüm taşındım ben hiç çekilmem bir de kaslı olursam. Gına getiririm yani. Insult to injury 101 olur. Yapıcam da Jaeger'ı dövmicem. Efendi cocuk, gerek yok. Vuramadıktan sonra kaslı olman bişi değiştirmiyor. Aban sen deadlifte, barfikse Birgün gelecek ciddi post ve satire'ı ayırt edebileceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 birgün gazetesi okuyan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 birgun okurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 birgün ben de paticikte öğrendim birgün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 xunn said: Birgün gelecek ciddi post ve satire'ı ayırt edebileceksin. İki türlü de komik ki, kaslan da az ölüm döğüşü yapalım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar