DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 ya aslında benim vicudum çok uygun, çalışsam azcık uğraşsam hepinizi döverim de işte uğraşmıyorum .s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 aquilada güzel laf sokuyo aradan farketmiyorum değil dsfsdfsgsdf obamaya güveniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 benim yasamak icin bi sebebim yok, gelin dovun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 xunn said: BRB 10 YIL VÜCUT SONRA LAF ATICAM JAEGER, HAZIR OL DÖNÜŞÜM MUHTEŞEM OLACAK. http://i.imgur.com/MVzVQ2e.png http://i.imgur.com/2h3krp9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 YUMURTA KIRDIM YİYİP ŞINAV ÇEKİCEM, BEKLE BURADA. http://i.imgur.com/JoF5kxr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 ben de fitokrasiye kaydoldum, aytuncu takip ediyorum, 3 haftaya kapilara sigmam artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 hoşgeldin abi infondan tanıdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 http://rack.2.mshcdn.com/media/ZgkyMDE0LzA5LzA1LzhhL0hhbnNGcmFuei4xNDk1NS5qcGcKcAl0aHVtYgkxMjAweDYyNyMKZQlqcGc/e7735832/117/Hans-Franz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 az önce limon yedim 3 tane allahı tanımam artık o kadar güçlüyüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 beklemedeyim http://i.imgur.com/iLfjblX.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 off ben de simdi yimirta, bacon, pancake soyledim, because sismanlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 abi ben deli acıktım ya uyuyayım da yarın güzel kahvaltı yaparım ii geceler sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Jaegerjaquez said: olm 96kg oldum lan zaten kum torbasına bile diz atarken bağladığım ağaç yamuluyo aslında merak edyiorum şimdi sparlasam bi arkadaş bulup ne durumdayım diye de dediğim gibi gerek yok ya ringe çıkmıyorum bişi yapmıyorum topallaya topallaya gezdim kaç ay low kick yemekten squat yapamıodum sonra adam gibi :D Ohahaha ben seni 81-82 kilo sanıyordum lan. Bildiğin süper ağır siklet olmuşun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 vucut yapmak nedir ya alt kültür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Saglik abi. Saglik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 yoo degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Oyle oyle. Trembolonlu steroidli girmeyip duzenli spor yapmak sadece. Harika bir sey. 3 sene once duzenli spora baslayan kisiler var etrafimda can geliyor yuzlerine resmen nese geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 vucut gelistirmeden bahsediyoruz Vucut yapmak dedim dikkat edersen her hangi bi kardiyologa sor, bench presste 120kg kaldırıyorum de bakalım ne diyecek :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 VUCOOOEOEEEEEED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Ya o evet. Ozguven eksikligi ile ilgili bir durum denip gecilebilir de. Ama soyle ki artik bir kultur haline geldi. Valentino falan giymek gibi. Spor arac sahibi olmak gibi bir sey. Sirf arkadas cevresi yuzunden body building yapan cok insan var. Alt kultur mu? Bence de alt kultur ama neyin alti? Benim falan, sigara alkol kullanan sagliksiz yasayan kisilerin falan cok ustunde bence yine. Cok boyle butik kulturlere gore alt kultur turkiye icin. Bu ne boyk denilecek bir durumda degil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Vucuda gelmek diye kalip var sbi turkcede. Ortacagda kapikulu askerleri arasinda populer olmus bu aktivite sonra anadoluya yayilmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Günaydın esh. *yawns* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 dramayı yeni gördüm de, adam ben boksörüm helele demiş. salonda en sevmediğim tipler böyle insanlardı, eminim üç aylık yazılıp ikinci ay gelmeyen tiplerdendir. 2.5 yıl boks yaptım, ama yevgeni golovkin dahi olsam jaeger ile kavgaya tutuşmak istemem sanırım. zaten jaeger de kavga edilecek bir insan gibi konuşmuyor hiç, gayet eğlenceli cevaplar vermiş. never cease to amaze, paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 O kadar konusulmuşta drama başlığa link yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Kendi kendime dev hizmet http://forum.paticik.com/read.php?27,6840756,page=29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar