Shean Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 tam bir şerefsiz örgütü. adamlar dağıtıma çıkıyor, kargoyu getirmiyorlar. almaya gidiyorum 1 araba dolusu kargo var. "hasan ağbi dur bi çay içek" diye tüm süreyi bitiriyorlar mı anlamıyorum!!!!!!!!!!!!!!!!! belanızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Abi şube ile konuşun ya sdf. X kargo çok kötü demek doğru olmuyor. Hizmet kalitesi şubeyle ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 reklamındaki ne biçim baba tribi güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 bu aralar herkes saydırıyor kargo firmalarına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 abi şube daha yaramaz. bi gittim önümdeki kadın 4 tane telefon görüşmesi yaptı sıra sıra. arkadaki kadında "gelin beyfendi ben ilgileneyim" demiyor simit yiyip tıkınıyor anca mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Hangi sube? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 atalar şubesi ya. buranın en yaramaz kargo şubesi mngnin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 ohoooo MNG su anda sanirim en iyisi yurtici kargo diye bir rezalet var iken, gec gonderiyorlar ama en azindan daha "evde bulamadik" rp si yaptiklarini gormedim, duzenli geliyordu kurye hep. cok artistler bide, kurye bulmakta zorlandiklarindan asiri simartiyor bunlari yurtici kargo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 benim kitapları kapının önüne koymuşlardı bir kere evde yokum diye asflhansf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 ya yok ciddiyim adamlar dandik. bizim mahahlleye 3 saatte dağıtamıyorlar ki yani toplasan 3 sokak sonra şubeden benim evim. gelsenize lan allahsızlar. illa şubeye gidip almak zorunda kalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Yurtiçi gemlik şubesi de çok berbat. Bi tripler bi havalar. Zaten fiyatları da acayip yüksek diğerlerine göre. Aras'ın 7 liraya getirdiği kargoyu yurtiçi 13 liradan aşağı getirmiyor. Ben şubenin verdiği hizmet kalitesine göre çok fazla para ödüyorum yurtiçine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 aras cidden çok sorumsuz. kedi tuvaleti almıştım internetten. arasla göndermiş adam. atalar şubesi taaa adliyenin orada. hatta adliye de değil adliyenin e5 girişinde. allahın unuttuğu yere koymuşlar. yürüyerek gidip oradan aldım. edit: bunda da evde yoktunuz rpsi yaptılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 ana merkezi arıyorsunuz ağızlarına sıcıyorlar. yurtiçi eve geldik bulamadık demişti sonra getirin eve diyince biz dağıtımı geçtik siz şubeden alın dediler. (tren sanki mk dönemiyor araç) Ana merkezi aradım 10dk sonra kapıda çikolatası çiçeği kargosuyla geldiydi eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Senin kargolara işiyolarmış ama artık nolax. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Tuvaletten çıktıktan sonra ellerini yıkamadan tutuyolarmış kutularını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 biz ups'le çalışıyoruz. adam adres yanlış diye fotoğraf çekmiş. diğer yanda mng, aras, yurtiçi kargo vb. gerçekler var ülkede. aras kargo ile ne uğraştım belli değil, bir gün tenhada pıçaklıycaklar diye korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 bu arada arasta ve mng de çalışanlar apaçiydi. ondan olabilir. yurtiçi kargoda çalışanlar çok farklı. şubede 2 tane genç kız, dağıtıma çıkan bir tane tonton amca var. herhalde ondan daha iyiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 SeaGle said: Abi şube ile konuşun ya sdf. X kargo çok kötü demek doğru olmuyor. Hizmet kalitesi şubeyle ilgili. çoğu örnekte doğru oluyor. overall hizmet kalitesi kötüyse marka kötüdür. şubedeki 1 personelin kötü olması örneği evrensel geçerliliğe sahip değil. o zaman her şirket çok iyi ama bazı kötü çalışanlar var der işin içinden çıkarsın. hizmet kalitesi hak getire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Bende çüklü ellerle imza atıyordum neyseki artık vicdanım rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Aynı firmanın x şubesi kötü y şubesi iyiyken ben genel kıyaslama yapmayı doğru bulmuyorum ama. Şikayet mekanizmasını işletir de düzelme göremezsen yargılayabilirsin firmayı. Ama bu haliyle şubeleri yorumlayabiliriz sadece. Yurtiçinden genel olarak herkes memnun gibi ama ben inanılmaz sıkıntılar yaşıyorum. Viki de aynı şeyleri söylüyor mesela. Benim için de mng ve aras bayaa iyi. Ben aras dışında hiçbir kargo firmasının paketimi saat 12'den önce getirdiğini görmedim mesela standart hizmette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 sorunlu personel varsa şikayet gelir şikayet sonrası aksiyon alınmazsa şikayet devam eder aksiyon alındıktan sonra tekrar şikayet geliyorsa personel seçimi yanlıştır HR kötü demektir veya adamlara bütçe verilmiyordur, kalitesiz elaman almak zorunda kalıyordur hepsi şirketin sorumluluğunda personel kötüyse, şirket kötüdür. personeli alan şirket çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Şikayet ediyo muyuz abi sdfg Ben etmiyorum. Şikayet etmektense yurtiçi kargo ile çalışmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 https://www.sikayetvar.com/ sorunun yanıtı burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 ben yurtici kargoyu defalarca sikayet ettim "geldik evde bulamadik" yalanlarini, hicbirsey olmadi aynen devam ediyor. Ikea onlinedan mobilya aldim gecen hani DHL ile calisiyor en azindan diye, itnernet siaprisleri kucuk hacimde ise DHL yurticine sutluyormus. ikea magzadan aldigim urun 3. gun geldi DHL ile, internetten aldigim 9 gunmu ne surdu oda 2 koliden sadece biri geldi. dedim 2. parcasi nerde bunun? sonra gelir dedi piskin piskin, imzalamiyorum o zaman teslim tutanagini al gotur dedim, dursun sorun diil dedi, ben imzalamdigim halde sisteme teslim alindi girmis, imzalamisim gibi gostermis. subeye git gel kac gun hicbiryerde 2. kutu yok piyasada. actim ikea ya direk, anlattim durumu, hemen yardimci oluyoruz dediler, iki gun sonra tipis tipis geldi kayip kutu, sonra birde telefon acip "sorununuz cozuldu degilmi?" diye kontrolde ettiler haaa dhl cokmu iyi? korle yatan sasi kalkar hesabi direk, teknosadan birsey aldim DHL le yollamis, saat te vermis bide su zaman gelicek diye, butun gun evde oturdum bekledim, gelen giden olmadi. sisteme bi baktim "alici adreste bulunamadi" hede hodo, ertesi gun getirdi direk neyseki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 UPS cok iyi de fiyat yuzunden calismiyor firmalar ups ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar