Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 cinsiyetini değiştirmen gerekiyor. yoksa yasak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 abi nolur ya ben değiştirmek de istemiyorum sadece şu büyüklü küçüklü DoGMeaT-dogmeat'e dönüşşe bana yeter dürüme boğarım pati adminini YAĞDIRIRIM DÜRÜMLERİ CİDDİYİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 totemic said: eliniz değmişken benim nicki de iSyAnKaR_ApAcHe_48 yapıverin.. ulan yaparlarmış götümle gülerim ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Ben de sıkıldım bu nickten. Super_sexy_21cm yapmak istiyorum nickimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 bari ben de gerçek blackice'ı bulup dövüp accountunu ele mi geçirsem ne yapsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 nick konusunda dertliyim diyeni bıçaklarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Benim eski nick RoNaLDiNHo idi abi...... İyi ki değişiklik geldi de Wishmaster'a döndüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 gerçek blekays çok karizma adamdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Theridone said: nick konusunda dertliyim diyeni bıçaklarım olum senin nick nasıl ismin olur ben hala bunu kabullenemiyorum yıllardır tanırım bunu kalkıp bir ay önce öğrenmiş olmam çok acı hiç gram dikkat etmez mi bir adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Theridone said: nick konusunda dertliyim diyeni bıçaklarım asdkhfgasdjgf bıçaklama tabi de ben de dertliyim. dünyanın en mülayim insanının nicki CEHENNEMDEN. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 kimin fake i acaba askldjslaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Llama said: olum senin nick nasıl ismin olur ben hala bunu kabullenemiyorum yıllardır tanırım bunu kalkıp bir ay önce öğrenmiş olmam çok acı hiç gram dikkat etmez mi bir adam yuhh valla bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 benim de alt çizgim kahrediyor her seferinde, 2005'te boşluk koyulmuyo muydu da böyle bi cahillik ettim bilmiyorum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Llama said: Theridone said: nick konusunda dertliyim diyeni bıçaklarım olum senin nick nasıl ismin olur ben hala bunu kabullenemiyorum yıllardır tanırım bunu kalkıp bir ay önce öğrenmiş olmam çok acı hiç gram dikkat etmez mi bir adam oha... rıd one.. ben roma döneminden bir isim olarak hayal etmiştim. hayalkırıklığının dibindeyim şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 ben teri dan diye okuyordum sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StynxCartman Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Hakikatten infial yaratmışım, şimdi fark ettim :) Arkadaşlar takılıyor olsam gam yemeceğim ama, zaten daracık olan çevremde bilinen bir nicke geçebilir miyim diye merak ettim. Olmuyormuş, can sağlığı.. Hiç bu kadar üstüne olay çıkacağını sanmıyordum :) (Ha keza ekşi sözlükte nick değiştirmek isteyeni kızgın yağa batırmadıkları kalıyor görüyoruz, burada bunu sorup öngörüsüz davranmam da benim öküzlüğüm olsun.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 FromTheHell said: Theridone said: nick konusunda dertliyim diyeni bıçaklarım asdkhfgasdjgf bıçaklama tabi de ben de dertliyim. dünyanın en mülayim insanının nicki CEHENNEMDEN. evet İşte bi yanlışlık olmuş çıkarmışlar cehennemden yoksa InTheHell olurdu ehehehehehuhehueheuheheuh http://img0.joyreactor.com/pics/comment/br-hue-brazil-countries-881435.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 DUR LAN HEMEN PES ETME. BİRAZ DAHA ÖRGÜTLENİRSEK YENİDEN BİŞEYLER YAPABİLİRİZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 http://www.blessedquietness.com/what-has-been-seen.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 beni nickime rağmen seven insanlar var, allah onlardan da razı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Fransuxa said: totemic said: eliniz değmişken benim nicki de iSyAnKaR_ApAcHe_48 yapıverin.. ulan yaparlarmış götümle gülerim ya ahahah şu olacak gibi hissediyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Theridone said: beni nickime rağmen seven insanlar var, allah onlardan da razı olsun kimmiş onlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Dragonfire said: Fransuxa said: totemic said: eliniz değmişken benim nicki de iSyAnKaR_ApAcHe_48 yapıverin.. ulan yaparlarmış götümle gülerim ya ahahah şu olacak gibi hissediyorum ben. yapılsın oylamaya sunalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 kolay kolay nick değiştirme olmuyo ya onu unutun önceki açtığınız konularda alıntı vs varsa topic sapıtıyo nick değiştirdikten sonra. garip şeyler olabiliyo yani. kaldıki totemic'i askdghasd_asldjhasd_21cm yapsan kökten patlar gider bi ara muhabbeti geçmişti sanırım ordan hatırlıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Dworgian said: kimmiş onlar? BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar