Buddha Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Dikişi atan acile gittim burda attığımız dikiş erimeyen dikiş dedi plastik cerraha gönderdi. Plastik cerrah erimeyen dikiş bile elbet erir, erimesede zararı olmaz falan dedi. Bunun için tekrar parmağı kesmeye gerek yok dedi. İlerde sıkıntı yaratırmı dedim yok dedi. Ama bilemedim güvenemedim. Var mı bu konuda bilgili doktor aramızda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 bundan sonra hayatına dikişadam olarak devam ediceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Ip radyoaktif mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 alerjin falan varsa belki polyestere falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 vucudun bi sure sonra osmanbeydeki tekstil atolyeleri gibi olacak haberin yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 http://5nk.org/system/files/u1/orenbayan.gif archenemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 o ip 50 gün sonra bi kabuk oluşturacak etrafında. 2 hafta içinde de kelebek olarak çıkıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Hahaha yok radyoaktif değil :) Ama bilemedim yani erimeyen dikiş gitarda çalıyorum o parmak sürekli aktif olacak içerde ip parmağa zarar falan verme ihtimali yok mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 2 3 sene çenemde taşla yaşadım ben adamlar vucut atar bunu almaya gerek yok dediydi hakket yok olup gitti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Banada doktor kana falan karışır yada parmağın içinden kendini dışarı atar falan dedi. Atmasa bile bişey olmaz dedi. Bir tehlikesi olsa sanmam beni beni böyle göndersin ama yinede merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 GERGE said: Ip radyoaktif mi? Jaegerjaquez said: bundan sonra hayatına dikişadam olarak devam ediceksin sdkajdlasj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 oo yannız asıl olayı kaçırıyoruz dikiş izin var dostum. kızlara anlatacak hikayeler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 o ip uzar orda kıl gibi ip dönmesi olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 olm benim elime ayağıma kestane batmıştı 4 yaşıdnayken nerdeyse 20 yıl geçti elimin içinde duruyor hala kestanenin bi dikeni sol elin ortasında oha şimdi baktım da yok lan wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 yok ya ordaymış hala ışıkta bakınca belli oldu hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 yapmıyım dedim ama... http://media.animevice.com/uploads/3/37873/758231-ip_man_by_nugoz13-d523p79.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Millet icerde makas unutuyor anlasilmiyor yillarca bir sorun cikartana kadar ipten nolacak ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Benim bacakta kursun kalem ucu var 15 yildir. Bisey olmaz ipten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 0.5 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Buddha said: Banada doktor kana falan karışır yada parmağın içinden kendini dışarı atar falan dedi. Atmasa bile bişey olmaz dedi. Bir tehlikesi olsa sanmam beni beni böyle göndersin ama yinede merak ettim. yüzlerce hasar dosyası incelemiş biri oalrak, bir doktora daha görün, bize gelen sigorta davalarının yarısından fazlası doktorun "bir şey olmaz" demesinden sonra ortaya çıkan etkilerden açılıyor doktor "normal bu geçer" dedikçe hasta kötü oluyor sen bir doktora daha danış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Yok la normal kursun kalem ucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 0.5 olsa duramazdın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Ameliyatta içinde makas unutulup yaşayanlar var. Bi şey olmaz iplikten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 BabacumMostors said: Buddha said: Banada doktor kana falan karışır yada parmağın içinden kendini dışarı atar falan dedi. Atmasa bile bişey olmaz dedi. Bir tehlikesi olsa sanmam beni beni böyle göndersin ama yinede merak ettim. yüzlerce hasar dosyası incelemiş biri oalrak, bir doktora daha görün, bize gelen sigorta davalarının yarısından fazlası doktorun "bir şey olmaz" demesinden sonra ortaya çıkan etkilerden açılıyor doktor "normal bu geçer" dedikçe hasta kötü oluyor sen bir doktora daha danış Aynen özele gideyim bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Özelde acımazlar yararlar o parmağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar