Ren Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Kuran'ın mucizesi olarak genç yaşta ezberlenebilmesini savunan birine gösterebileceğim, bak işte bunlar da şu kitabı ezberlemiş çocukken diyebileceğim örnekler arıyorum. Kim neden çocuğuna bir kitabı ezberletsin onu anlamadım ama örnek lazım. Yapılabilir bir şey olmalı sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 incil veya tevratı ezberleyenler vardır belki onları göster sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 genc yasta catir catir dil ogreniliyo. dil ogrenen birini bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Ren said: Kuran'ın mucizesi olarak genç yaşta ezberlenebilmesini savunan birine gösterebileceğim, bak işte bunlar da şu kitabı ezberlemiş çocukken diyebileceğim örnekler arıyorum. Kim neden çocuğuna bir kitabı ezberletsin onu anlamadım ama örnek lazım. Yapılabilir bir şey olmalı sonuçta. abi onu savunan birine ne gösterirsen göster ikna olmaz ama ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Allah'tan artik Kuran'in edebi mucizesini pek savunan kalmadi. Hic bir dilde bu kadar guzel eser yoktur diyorlardi bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 kitap ezberini bilmem de 2-7 yaş arası insan beyni sünger gibi çekiyor herşeyi, oradan yürüyebilirsin konuyla ilgi makale falan bulup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 En başında öyle bir insana neden bir şeyleri kanıtlamaya çalışıyorsun onu anladım. Adamın beyin/kapasite belli zaten. Gencecik beyinlere arapça yükleme yapıyorlar. Yazık ya.. Bence hiç kasma. Uzaklaş.. Çok istiyorsan, bekleri göster.. Bak 2 yaşındaki bebek ingilizce konusuyor.. Nasılda ezberletmişler dersin.. !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 GERGE said: Allah'tan artik Kuran'in edebi mucizesini pek savunan kalmadi. Hic bir dilde bu kadar guzel eser yoktur diyorlardi bir de. türkçesinden mi karar veriyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 forgiver said: GERGE said: Allah'tan artik Kuran'in edebi mucizesini pek savunan kalmadi. Hic bir dilde bu kadar guzel eser yoktur diyorlardi bir de. türkçesinden mi karar veriyorsun Fransızcasından ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Uzun said: forgiver said: GERGE said: Allah'tan artik Kuran'in edebi mucizesini pek savunan kalmadi. Hic bir dilde bu kadar guzel eser yoktur diyorlardi bir de. türkçesinden mi karar veriyorsun Fransızcasından ? Arapçasından karar verdiğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 ben karar verdiğini de sanmıyorum, sadece "hıh bence kötü, daha iyileri var .s.s" tribi. gerçi ben bi bok anlamam edebiyattan o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Marty said: genc yasta catir catir dil ogreniliyo. dil ogrenen birini bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 arapça en birinci dildir bi kere! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 beynin plastikliği diye arat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar