Esh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 son sayfayı okusa boğazına takılırdı echte döner essen kreuzberg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 böyle başlık açanların çocuğu ölü doğsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 reportladım yukarıdakini banlanır umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 bunları seven kadıköyde zurna diye dürüm var onuda sever. 70 cm lavaşın içine tavuk dışında herşeyi koyuyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 allah belasını versin zurnanın kustum o gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 DoGMeaT said: reklam gibi olacak ama tr de soslu döner yapan hatta döner kalitesi ollarak rahatlıkla almanlardan ilerde olan bi yer var,favorim http://www.frango.com.tr/ onun dısında hataylı arkadaslar sizin "soslu döner" arayışınıza gülerek geçer,orda sogan ve domates soslu döner yıllardan beri yeniyor,çokta güzel ben eve sipariş veriyorum bazen bundan ama. sıradan bi döneri barbekü sosla veriyorlar işte olayı bu sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 tam gavur döner threadi olmuş. kınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 ben geçenlerde kasap dönerden yedim. büfe tarzı yediğim dönerler arasında en iyilerden biriydi. yalnız fiyat da kol gibi. gidip bi bayramoğlunda yemiş kadar oluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 orta sınıf beyaz yakanın öğle yemeği döner tercihi kasap döner olabilir hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 kasap et olarak baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 nerde bu kasap döner kadıköyde var bitane söyledim buz gibi geldi bitek patates püresini sevmiştim döner soğuk olduğu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 kasap döner bizim burada da var. onlardan daha iyi yapan görmedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 levent çarşıdaki şubede yedim ben, anında servis. sen eve mi söyledin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 eve getiriyorlar zaten. bizim 3 sokak aşağımızda. aradıktan 10-15 dakika sonra buradalar genelde. kermite sorulmuş : ((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 kadıkoy çarşıda ki kasap döner soğuk getirdi bir kez bana, gidip yemek lazım. zaten baktım çoğu zaman offline yemek sepetinde yetişemedikleri için herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Ankara / tavuk döner / germeç tavuk Mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 tavuk döner iğrenç birşey et döner yemeye parası yetmeyenler için üretilmiş bir alternatif. LÜT FEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Esh said: levent çarşıdaki şubede yedim ben, anında servis. sen eve mi söyledin? o kasap degilmis heralde ya kassap kofte diyo modada bi yer onceki siparislerimde ben o sandim akjsgdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 ortaköy'de yiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 kassap başka ya steakhouse gibi bişey o.kasapta çok pahalı 30liraya anca doyarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 severse döner diye bi yerden söyledim, porselen tabak, metal çatal falan bıraktı gitti boşları almaya geldiğinde rahatsız edecek yani birde ........... tabi evde bulursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 severse döner alır tabakları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 (tu) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Demin modada kassab doner diya baska bi yere oturdum. Doneri eh iste, fiyat yuksek sayilmaz ama degmez de. Boyle iki arada bi derede. Ama mekan nezih, caz caliyo falan ama garsonlar marmaris bufede lvl lamis internet kafe Gencligi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar