choner Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Beyler genel bi sorum olcak. Ben bi kurumsalda calisiyorum yeni basladim ise millet genelde tecrubeli ve eskiden beri tanisiyolar. Minakodumun yerinde insanlar yemege iniyo biride demio sen yenisin bilader gel beraber yiyelim. Bi iki salca oldum millete onlarinda muhbbetini sikim. Tek basima yersem disardan cok ezik gorunurmuyum bi sure kafama gore adam bulana kadar. Yoksa salca olmaya devammi edim akil verin gencler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 beraber çalıştığın insanlarla zamanla muhabbet kurar, onlarla yersin normalde? (veya çalışmadığın başka departmanlardan insanlar falan, ben genelde birlikte çalıştıklarımla yemem aynı boku bütün gün dinlemiyormuşuz gibi bir de yemekte devam eder muhabbeti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 baklava al git işe bigün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 choner said: Tek basima yersem disardan cok ezik gorunurmuyum bi sure kafama gore adam bulana kadar. Yoksa salca olmaya devammi edim akil verin gencler. kimsenin umrunda olmazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Yeni gelen adama hoşgeldin gel bugün bizle yemeğe demeyen insan grubunun ağzına sıçayım gerçekten, nasıl bir kültürmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 başlığa "Sorunsalı" yazmadığın için tebrik ediyorum abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 23mesaj atmıssın 3selamlama kalanı işle ilgili.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 ben sırf tek başıma yiyebilmek için çaba gösteriyorum, en geç ben çıkıyorum yemeğe. sakin sessiz ortamda yemek daha güzel geliyor bana. ezik görünmezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
choner Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 NolaxThensbane said: 23mesaj atmıssın 3selamlama kalanı işle ilgili.. Yeniyim kardeşim kusura bakma yavaş yavaş. Genel olarak bütün hayatımı paylaşmaya başladım denebilir zaten burda:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 çalıştığın yere sipariş et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
choner Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 mahoolmez said: ben sırf tek başıma yiyebilmek için çaba gösteriyorum, en geç ben çıkıyorum yemeğe. sakin sessiz ortamda yemek daha güzel geliyor bana. ezik görünmezsin Valla ben aslında tek başıma yemeği severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
choner Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Hayır anlamadığım konu ben de daha önce çalıştım ve işe biri yeni başladığında hemen onuda çağrır beraber hareket etmeye çalışırdık soru sorar tanımya çalışırdik eski iş yerimde insanlar böyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 yabaniymiş biraz onlar boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 ben kitap okuyorum yemekte B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 boşver gitme depertmanın sikkoymuş git tek başına ye kimse iplemez zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 of senin arkandan konusup dedikodunuda yapiyodur onlar simdi. baklava falan ismarla ama icine tukur yada attirmani oneririm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
choner Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 kermit said: of senin arkandan konusup dedikodunuda yapiyodur onlar simdi. baklava falan ismarla ama icine tukur yada attirmani oneririm ben. Bu mantıklı yanlız baklava alıp içine balgam döşiycem.. haha hoşuma gitti:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 arkadaslar eger kurumsal bi yerde calisiyosaniz ve baklava gelirse yakin zamanda yemeyin bu adam sizin orda calisiyo olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
choner Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 bu muhabbet cok hosuma gitti savas ilan ediyorum.Balgamli baklavalar tukuruklu kahveler getircem onlara gerekirsede attircam.. Su an tek basima yiyorum ve cok mutluyum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 adam manyak çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 tam bir sigirmis is arkadaslarin. akp sirketinde chpli durumunda falan misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 http://www.quickmeme.com/img/5b/5b7e0fdd39178dc8d4148618607fc96fb8908a1ea62c04119630f50f349c4ce1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
choner Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Marty said: tam bir sigirmis is arkadaslarin. akp sirketinde chpli durumunda falan misin? Aynen akp liler icinde chp li gibiyim.. Olm cok pis sikcem onlari savassa savas.. ilk kani onlar döktü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 hacı boşver tek başına çık... firmadakiler adam değilmiş demekki, ne kadar geç samimi olsan o kadar iyi. çünkü başından atmak başına savmaktan daha zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 sevdikleri biri tatsiz bir sekilde ayrilip yerine sen gelmis falan da olabilirsin bu arada. onun icin basta mesafeli olabilirler. hemen psikopatlasma akp sirketinde chpli ornekti, o tarz bi politik durum varsa kendi kendine bitmez cunku. azcik bi hamle yapman gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar