Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gaming maus alacamda?

Seele

Öne çıkan mesajlar

quixef said:

Ya dirsekten koymaya ozen gosteriyorum elimden geldigince de ozellikle sagda carpal i gectim artik hipster kollarim direk ulnar nerve e sardi, sag kolumu dirsekten kirdigimda agriyor ve sabahlari son iki parmagim uyusmus falan kalkiyorum. Su an master icin Ingiltere de olmasam kendimi emanet edicem baytarlara ne derdi varsa cozsunler sinirlerin de simdi icine iyice sicmadan yili tamamlamaya calisiyorum sadece.

karpat geliyorum diyor, hazır ol azizim.
Sosyal ağlarda paylaş

tek tehlike/sorun karpal tunel sendromu değil bu arada. bi de onun dirsek versiyonu mevcut. bileği değil de ön kolun dirseğe yakın kısımlarını masaya çok dayamaktan oldu bende mesela. ulnar sinir sıkışmasıymış adı.

geçen seneden beri çekiyorum ara ara, baya sinir bozucu bişey. deksalgin merhem + 3-4 egzersiz önermişti doktora gittiğimde. tabi bi de klasik çok fazla bilgisayar başında kalma, kolunu ve dirseğini yaslama falan dedi. egzersizleri artık yapmıyorum, arada sırada sadece aklıma gelirse veya çok ağrı olursa anca. merhem de kullanmıyorum aynen. kolumu masaya dayadığım yere bi havluyu 2-3 katlayıp koyarak çözdüm ben. eskiye oranla ağrılar azaldı baya. ayda en fazla bir iki kere oluyor artık. önceden geceleri uykudan uyandıracak kadar ağrıyaibliyordu
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

TT ESPORTS MO-BLK 002 DTA Gaming Maus schwarz

çünkü en çok dpi bunda.

en çok megapixelli fotoğraf mankinasını en iyi kabul edip alan dayıma buradan selam göndermek istiyorum.

asdklasjdklasjd "en çok dpi olan mouse u aldım" diyeni, max dpi da izlemek isterim cidden
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...