Shean Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 https://www.facebook.com/video.php?v=410311429142828 Vallahi içim sızladı abi ya. Bu insanlık ne iğrençtir ya? Yolda gördüğüm dişi köpeklere çocuklar bile halleniyor artık. Uyuz oluyorum abi. İğrenç, abazan, sapık zihniyetten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 ve evet ekşide gördüm. burada da tecavüzü dinle bağdaştıran bazı akpliler vardı çünkü. açma ihtiyacı hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 nasıl dinle alakası neymiş sevap mı ki köpeğe tecavüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Yok, türban veya çarşaf giyin, tecavüz edilmezsin kafasında hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Böyle şeyler görünce sokaklarda medyada, örgüt kuralım diyorum hayvan intikam sosyetesi tarzı birşey böyle olaylar oldumu toplanıp 150-200 kişi kafa göz girelim istiyorum mahalleye semte neyse bu itliği ibneliği yapnın mekanı yeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 ben gelirim bulun organize edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 direk kürek sapı sokarak bağırsaklarını parçalayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 kimi dovuyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 iki tekme atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Sparkcaster said: direk kürek sapı sokarak bağırsaklarını parçalayacaksın. etrafı kirletmeden lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 cinselliği tabulaştırıp köpeğe kayacak bireyler yaratmak dinin fıtratında var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Shean said: ve evet ekşide gördüm. burada da tecavüzü dinle bağdaştıran bazı akpliler vardı çünkü. açma ihtiyacı hissettim. köpeğe tecavüzümü dinle bağdaştırmışlar insanamı ikisi de iğrençte nasıl bir bağdaştırma var , ne içmişler ne yazmışlar merak ettim. Absinthe 'in alkol olduğunu fazla içmemelerini sölemek gerekecek herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VazgectimSenden Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Midem kalktı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Shean said: Yok, türban veya çarşaf giyin, tecavüz edilmezsin kafasında hepsi. Öyle tabi. 15. yüzyıl pers ilüstrasyonu http://www.zombietime.com/mohammed_image_archive/islamic_mo_full/burning.jpg Açıklaması: Mohammed, along with Buraq and Gabriel, visit Hell, and see a demon punishing "shameless women" who had exposed their hair to strangers. For this crime of inciting lust in men, the women are strung up by their hair and burned for eternity. Persian, 15th century. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 ben izlemedim. boş yere sinir strese gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Bizim alt katta veteriner var, gündüz ameliyat olan kedi köpekler veteriner kapandıktan sonra ağrı kesici etkisini kaybedince sabaha kadar böğrüyorlar kimsenin umrunda olmuyor. Siz ağlayan köpek duymamışsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar