Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok kanımızın ısındığı bi kedi gördük yolda ama?

Drall

Öne çıkan mesajlar

Drall said:

Çişini her gün kontrol ediyorum temizlerken ama daha dikkatli olayım teşekkürler

abi küçük kedide olmaz o sorun. kısırlaştırdıktan sonra verdiğin mamayı değiştirmezsen oluyor özellikle erkek kedilerde. durduk yere stres yapma kendi kendine. anlarsın zaten sorun olduğunda 10 dakikada bir çişe gittiği zaman hayvan
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

kapalı kum kabı diye bişi mi varmış, zekice
ben leğen aldım ona koydum kumunu
fakirlik naapcan
param artarsa bi ara alayım kapalı kum kabı
gerçi kış da geçti geçecek az kaldı

Elli tl hepsiburadada, bende 25 tllik indirim kuponu var ondan alcam şimdi, memnun kalırssam haber ederim

İdrar meselesi için de teşekkürler, kısırlaştırma işini şimdilik düşünmüyorum sağa sola siğmeye başlayınca süşünürüm onu, ama ondan sonra mama işini ciddiye alayım madem :)
Sosyal ağlarda paylaş

açık mama al petshoptan. Ben hep aynı yerden alıyorum, fit32 nin açık hali.

Mantık şu: arka depoda 20-30 kiloluk paketler var. Haliyle kilo başına daha ucuza geliyor. petshoptakiler onun uzerıne kar koyup satıyorlar.

60 lirallık seyı 20 ye alıyorum ben mesela
Sosyal ağlarda paylaş

mamayı şimdilik migrostaki dev paketlerden bi poşet dolusu verdi bana kediciabla, onu veriyorum. bi de bize iyice alışsın diye üç gündür her gün bi paket yaş mama veriyoduk ama yanlış bişey mi bu yaptığımız? o kadar yaş mama sıkıntı çıkarır mı? lacat indirime girmişti migrosta ondan aldık bikaç paket. haftada bire düşürelim madem biz de. ama iki gündür öğlen 2 civarı veriyoruz işte, bugün saat 2 gibi bi miyavlamaya başladı inanılmaz miyavlıyo, kutuyu kalktım aldım geldim bi anda odanın içinde koşmaya falan başladı susup sonra geldi kapağı açar açmaz saldırdı sdf
Sosyal ağlarda paylaş

market mamalarından hiç kullanmadık rahmetli mirruk'umuzun bize geldiği ilk hafta hariç. pet shop'çu ablamızın bize önerdiği açık mamalardan kullandık mirruk'ta. onun yaptığı da market mamalarından 1 gömlek üstün markaların 10-15 kiloluk çuvallarından kiloyla satmaktı. mirruk sokağa çıkan bir erkek kedi olduğu için kısırlaştırmamıştık. ilk 3 sene böyle gitti. son 2 sene mirruk'a da çamur'a da biraz daha kaliteli mama almaya başladık. acana denedik, pek sevmedi çamur. mirruk canım iyi yemişti onu. şimdi çamur'a N&D kısırlaştırılmış tavuklu veriyoruz.

hesap yaptık, N&D ile çamur günde 1.38 TL yiyor. düşünmeye değmez bence.

tabi ben N&D 10 kg çuval aldım 230 TL'ye, hamur'un ailesiyle 5'er kg olarak bölüştük. günde 60 g veriyoruz. kaba bir hesapla 3 ay gidiyor.

5 kg / 60 g/gün = 83 gün
115 TL / 83 gün = 1.38 TL/gün

ucuz mamalarla sağlıklarını riske etmeye değmez.
Sosyal ağlarda paylaş

ben bu ucuz mamadan soğudum şimdi ya, düzgün bi mama alayım madem şuna. önce küçük paket alıp deniyim mi sevip sevmeyeceğini? yoksa direkt büyük alıp geçeyim mi yer mi her türlü?

istanbulda mama almak için tavsiye edeceğiniz yer var mı? tercihen cihangirde varsa gidip alayım. internetten her türlü en ucuzdur diyosanız da hangi sitelerden alabilirim? royal canin, nd, proplan falan bunların hepsi iyi mi yoksa whiskas misali kesinlikle kaçınmam gereken kaliteli görünümlü mamalar var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Yaru kedi maması almama gerek var mı yoksa o iş biraz marketing mi acep? Royal canin baby cat 2x400gr 17 liraya buldum da bi pet sitesinde.
http://www.petburada.com/royal-canin-babycat-34-yavru-kuru-kedi-mamasi-400-400-gr
Şunu sipariş ediyim mi? Yoksa bu kadar indirime girdi diye kıllanmalı mıyım sdf

Mamalardan söz ettiğimizi anladı sanırım...
http://i.imgur.com/vulQ1Jm.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Öyleyse ben ucuz diye bunu alıyorum madem. Bakındığım fiyatlara göre bubaya iyi çünkü denemelik küçük paket olarak
Beğenmezse royal canin, n&d falan diye denemeye devam ederiz

Kargoyla 22ye geldi pek bi avantajı kalmadı gibi ya, yarın şu aşağıdaki petşopa sorcam hayvan satmıyo o sadece mama kum vs, o yüzden ona ölüm değil sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Ben daha 2 aylık iken Acana ile beslemeye başladım. Toraman gibi oldu maşallah. Zaten Acana, Orijen gibi markalar her yaş kullanılabilir.

Kısırlaştırınca malesef kısırlaştırmış balıklı Farmina maması aldım. Acna taş yapıyor dediler. Riske giremedim.İnanılmaz bir değişim oldu. Pasparlak kedi tüyleri matlaştı 2-3 ayda. Normal Farmina Matisse almıştım.

Şimdi Farmina N&D kısırlaştırılmış kedi maması çıkarmış. Acana ile aynı içerik neredeyse. İnşallah ilk Acana yediği günlere döner kediciğin tüyleri.
Sosyal ağlarda paylaş

İç - dış parazit için ne yapın edin Profender bulup kullanın. Tüm parazitler için kesin çözüm. Tekinin fiyatı 20 lira 2 ayda bir yenileniyor.

Öteki türlü 3 farklı parazit aşısına 40'ar lira alırlar; bir de hayvana iğne yaparlar. Profender enseye damlatılıyor.

Benim velette bağırsak solucanı vardı daha önce aşı olmasına rağmen, tek damla bir haftada temizledi komple. Daha sonra vet.ten aşıyı satın aldım; artık evde kendim uyguluyorum. Sırf damla için hayvanı kafese tıkıp bir saat git gelle uğraşmıyoruz da.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...