Mihailos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Warhammer 40k oynayan var mıdır burada? Minyatürdür, terraindir, goygoydur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Imperial Guard Catachan Hava İndirme Ekibi olarak devam etmekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Drop pod ha ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Düzenli bakamıyorum ama minik bir ultramarines squadım var. İyi bir boya yapmam lazım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mihailos Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Bakalım yeni ne kural koyacaklar, iyice abaracak mı gw deki abiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 blood angel ordum duruyor halen 2.5k puan :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Bir miktar Grey Knights ordum, araya beğenip modellerini aldığım birkaç da (imp. guard ağırlıklı) random adamım duruyor vitrinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Imgurda şöyle bi tanıtım serisi var 8 bölüm resimli mesimli hoşuma gitti, 40k kitabı okumamıştım hiç horus heresye girmek lazım bi ara http://imgur.com/a/dGXUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Güzelmiş ya evet. Ben de hiç okumadım merak ediyorum şu evreni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 http://new1.fjcdn.com/comments/4416844+_a71775beb364dc38e583ac790f84ce58.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 RPG si var aslında baya zarlı marlı. Minyatur oyunundan cok o ilgimi çekmişti benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 EMPEROR REIS TURKMUS Born on ancient Terra in Anatolia in the 8th millenia B.C. http://www.ulku-ocaklari.com/images/slider/templatemo_slide04.jpg bunu bilmiyodum lan cok entresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 B.C. 8th milennia diyor =F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 http://i.imgur.com/3ysdEmD.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Redeagle said: B.C. 8th milennia diyor =F Ne demek istiyorsun. Anadolu hep Türk yurdu deil miydi demek istiyorsun ÇAŞIT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 IMPERATOR REX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 eskiden selcuklu zamanında doğuyodu sonra deiştirdiler işte millattan once shamanlar bi araya gelip doğurttu falan diye. ama o zamanlar shaman kim var? tabiki türk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 ama aslında ölü kimse bilmiyo dimi öle bişimi vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 uyuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 iştew chaos ölü diyo empire canlı diyo. en azınndan pscyhesi canlı ama ayağa kalkabilirmi bi daha orası mechul. ya mevzu sey, emperor bütün galaksi birbirine ftl bağlamak için warp'la gerceka arasında ağ kuruyo ama kurdelayı kestikleri gibi zamanında eldarların yaptığı webwayyler gatewayler, emeprorınkinin üstüne cöküyo, ordan chaos akmaya baslıyo iceri. bu sırada horus heresy falan işte. emperor dısarda kapsıırken emperor'ın kankası var bi tane o oturuyo tahta tutuyo gate'i. savas bitene kadar adam tükenip bitiyo, sorna emperor oturuyo işte. 10000 yıldırda orda adam. hani ölmüş olsa dünyanın falan yok olması lazım anında, 10000 yıl sorna geriye ne kadarı kalmıs emproror'ın bilemiyoruz. hoş evrenın en güclu varlığı falan adam kalkmasına kalkar gerekirse. tabi bunlar asa olmıycak 40k evreni asla ilerlemeyen bilinmezlerde takılan bi evren. hep sezonun sonran bi önceki bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 abi manyağın biri golden throneu patlatsa emperor star child olarak doğsa müthiş olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 ee gatewayi kim tutucak. birinin tahta gecmesi lazım işte. bunun bebeleri geciversi tahta, her gün bin bin pscker gönderilsin astronomican gibi zaten 1 seneyi gecmez adam gidip 4'ünüde döver. kapıyıda üstlerine kapatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 emperor iste orderin en guclu seysi warptaki entityler arasinda, bilinc olarak orda zaten. http://warhammer40k.wikia.com/wiki/Order vucut olarak da sadece bikac hucresi yasiyor sanirim throne da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 ŞEy efsanesi var bide. Emperor eğer golden thronea hapseilmese ölecek tanrı olacaktı-melek olacaktı-ressurrect olacaktı. Ama böle arada hapsettikleri için hiç bi bok olmuyor hatta kaosun nedenide bu. KAos golden throneu yokedecek emperor geri gelecek halka makarna bulgur kömür daatacak diyolar. Bin bir tnae efsane var. 40K nın en güzel olaylarında biride bu biraz ucu acık. DnD gibi her tanrının götü meydanda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 aslında buna benzer bir "anadolu" işi white wolft da vardı. warhammerlar özelikle 40k ve wihite wolf işleri çok güzeller aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar