Pluton Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 CuteFTP kullanıyordum uzun zamandır. Lisansı dolmuş şimdi açık kaynak kodlu birşeyler bakıyorum. Filezilla'yı beğenmedim. En basitinden kopyala yapıştır ile dosya gönderemiyorum. Kullandığınız acayip güzel ftp clientları var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Filezilla harici hicbir sey kullanmadim. Ben memnunum ama isteklerim cok siradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 coreftp veya filezilla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Ücretsiz olmasından ötürü WinSCP, bir eksiğini göremedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 makina da ne varsa onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Theridone said: Filezilla harici hicbir sey kullanmadim. Ben memnunum ama isteklerim cok siradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 winscp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 cuteftp korsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 sene olmuş 2015 hala ftp.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Yummy FTP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 korsan da kullanma filezilla'da kullanma. botnet hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 İstediğin kopyala/yapıştır özelliği var mı bilmiyorum (gerek duymadım hiç) ama bende WinSCP kullanıyorum. SFTP kullanımından dolayı olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 bombilo said: sene olmuş 2015 hala ftp.. oldu di mi 2015 vay bee ikibin on beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 bombilo said: sene olmuş 2015 hala ftp.. Sunu demeye gelmistim, gidiyorum geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar