arcane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 bendeki fileli adore de senelerdir hatiri sayilir agirliga hic sorun cikarmadi. oturma kismini neyle yapmislar bilmem ama ilk gunki gibi. filede de sifir sorun. ote yandan kolcaklar komple gg. dandik materyal, sallanan tasarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 adoreden aldığım koltuk baya yamuk çıktı ya benim. bel kısmı 2 cm falan eğik. almayın adore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 arcane said: bendeki fileli adore de senelerdir hatiri sayilir agirliga hic sorun cikarmadi. oturma kismini neyle yapmislar bilmem ama ilk gunki gibi. filede de sifir sorun. ote yandan kolcaklar komple gg. dandik materyal, sallanan tasarim. model VLT-500 mü? eğer öyleyse kolçakları söküp bir güzel vidalarını falan ince ince gevşetip, kolçak yastıklarının altında gevşeyen vidaları sıkıp taktığında tekrar kendine geliyor. (sağa sola kolçak açılanma özelliği olan kolçaklar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 marksman said: Cayma bence o kadar pc basindaysan illa guzel bisi alcam ama kalkip 3-4k dolar veremem yani. O kadar paraya ne kameralar ne tabletler alirim ben olmaz dsf Ayrica amazon yorumlarini okumaktan nefret ediyorum gercekten. tam bi tanesini almaya niyetleniyorum sacma sapan bir yorum canimi sikiyor vazgeciyorum. 300-400$ okeyim ama aldigim zaman lanet edeceksem gider en duz sandalyeyi alir gecerim. en azindan o kadar para verdim diye uzulmem. bu arada sahibinden falan bana yaramiyor. Kanada'dayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Kanada'nin sahibinden'i ne bilmiyorum, boyle her turlu, hatta calinti urunun dahi satildigi, ondan sahibinden turevi dedim. Sizin oranin sahibinden'i, gumtree'si neyse ona bak iste. Ben Mirra serisi sandalyeyi 5 sene once £575'e aldim. Ayni sandalyeyi gecen sene gumtree ustunden £300'e aldi bi arkadasim, sifirdi yine sandalye ama Herman Miller'a gitsen alamiyosun aynisini cunku uretimde degil artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 craigslist var kijiji var. onlarin da ayri derdi var. ya urun bulmak zor ya buluyorsun mail atiyorsun donuyorlar donmuyorlar hep bir bekleyis. bi tanesine mail atmistim 2 ay once hala donmemis simdi de ilani bulamiyorum. cok da guzel sandalyeydi ya of markasini da unuttum. niye hatirladim ben simdi bunu bulmam lazim o sandalyeyi dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 yerli üretim söyle bir sey var. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ofis-kirtasiye-buro-mobilyalari-bel-ve-boyun-destekli-oyuncu-koltugu-sadece-595-tl-497842542/detay yakında tr de yaşayanlar olarak azınlıkta kalacağız galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 sanirim sundan alip gecicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Lyv said: 2 sene garanti diyorlar yeterince ergonomik midir? Bu linklediğin sadece o koltuk için özel üretilmiş kafalık, farkındayız değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 marksman said: yerli üretim söyle bir sey var. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ofis-kirtasiye-buro-mobilyalari-bel-ve-boyun-destekli-oyuncu-koltugu-sadece-595-tl-497842542/detay yakında tr de yaşayanlar olarak azınlıkta kalacağız galiba. şu bildiğin üretim hatası gibi duruyo, aradaki boşluktan 4 yaşında çocuk geçer fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 quixef said: Lyv said: 2 sene garanti diyorlar yeterince ergonomik midir? Bu linklediğin sadece o koltuk için özel üretilmiş kafalık, farkındayız değil mi evet. hatta ayni sayfada yazmisim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 aldim sonunda ^^ fiyat/performans iyi. deri ile kumas arasinda 60 dolar fark var. ben koyu grisinden(kumas) aldim. (bi de yarin obur gun kedim gelecek derinin agzini yuzunu dagitir diye kumas olani sectim) basarili urun. tavsiye ederim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 cambazct said: Feamer said: http://www.sanovaoffice.com/ Abant Black Serisi YAB 3750 PP, plastik ayak plastik kolçak: 1463 TL + KDV (%18) Abant Black Serisi YAB 3750 00, Alüminyum ayak, alüminyum kolçak: 1610 TL + KDV (%18) ıskonto yaparız ama. Özellikler: • Sırt Mesh-Oturak Kumaş/Deri • Oturak 42 dns. Poliüretan Dökme Sünger • Her Yöne Ayarlanabilen Kolçak • Senkron Mekanizma • 4 Klas Amortisör • Ayak Ø=68 cm. • Ayarlanabilen Başlık. • Ayarlanabilen Oturak. • Ayarlanabilen Bel Desteği. Chakra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 benim dxracer clone undan da ses gelmeye baslamisti cat cut. Arozzi sorgusuz sualsiz yeni gas shock ve koltuk ayar mekanizmasi yolladi. yani o kadar ucuz bi mekanizma ki her marka aynisini kullaniyo iste sdfg. yeni yolladiklari biraz daha farkli gerci. daha durable yaptik falan dediler. hayirlisi Feamer said: o amortisör aslında çok pahalı bir şey değil, ayak kısmında sorun yoksa, standart olanları 20-40 tl arası bir fiyatı var ayrıca baktın mı bilmiyorum ama şöyle videolarda var, https://www.youtube.com/watch?v=TufAR4wDAZ4 https://www.youtube.com/watch?v=llrNVPtmxio https://www.youtube.com/watch?v=w-3zZAQNLBU https://www.youtube.com/watch?v=L2YyqZ5K9n4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 CthuLhu said: Chakra? CHAKRA SUNİ DERİ/KUMAŞ KROMAJ AYAK 756,00 TL + KDV (görseldeki plastik ayaklı modeli) • Polipropilen Çift Kat Gövde • Poliüretan Dökme Sünger • Plastik Kolçak • Senkron Mekanizma • Sırt Yüksekliği Ayarlanabilir • Başlıklı ama bu sandalyeyi tavsiye etmem, kolçakları falan çok esniyor, elinizde kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 teşekkürler bilgi için. süngermiş zaten ben file sanmıştım niyeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 adore mobilyada flash sale var bugune ozel 1350 lira verdigim koltuk 900tl olmus https://www.adoremobilya.com/oyun-koltuklari/dxracer-origin-serisi +%20 gercek indirim, hb gibi degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 tukenmeden yardirin, mail geldi oyle haberim oldu su an amazonla kafa kafaya gibi fiyatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Sungerli koltuga 200 lira bile fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 3 hafta parasizliktan tahta sandalyede freelance is yaptiktan sonra gercekten cok mutlu etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Etmistir abi dogrudur. Ben hic DX racer denemedim, ondan ziyade bi ustteki kirmizi koltuga yazdiydim onu ama dumduz sunger varsa yine para verilmez. Sunger ne kadar kaliteli olursa olsun ustune 70+ kg insan oturunca giderek cokuyo, esnekligini kaybedip altindaki sert zemine yapisiyo cunku. Sungerin arasina bir suru yay falan diziyolar bazen. onlarda durum farkli olabiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 dxracerlarin modelleri kilolara gore ben 66 kiloyum koltuk max 100kg 200kg’ya kadar modeli var 200kg olan daha genis vs. kirmizi sunger gibi degil acikcasi, ustunde ayri kaliteli kumas var iyi islenmis ciplak otursan bile terletmez diye dusunuyorum ayrica baya 120 derece fln geri gidiyor esnemeden kitlenerek kolcak ayari vs. tonla ivir zivira girmiyorum ofis / studyo isin varsa UK’de falan vardir showroomu kesin dene edit: sunger yazmandan konuyu hic anlamadigini dusunuyorum sunger standart bir malzeme degil cesit, cesit (memory foam yastiklari dusun) edit2: kronik sorunlari var tabi de sungerle alakali degil, arka sayfalarda bahsetmislerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 originler baya tırt ya. tavsiye edilen 70 kilo, max kaldırdığı kilo da 90 falan. patinin %90'ına uymaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 https://www.adoremobilya.com/dxracer-dx-oh-fh11-ne-1-profesyonel-calisma-ve-pc-oyun-koltugu ben bunu almisim, origin degilmis. indirim gozukmuyor :D faturaya baktim 1.299tl https://chairs4gaming.com/pages/best-dxracer 1.78 / 81kg tavsiye etmisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 sonuç olarak indirim yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar