Nako Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 UFFF FENA GİRECEK OLM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 asdasd tax dediğin "ithalat ücreti depozitosu" yazan yer, bugüne kadar tonla şey aldım, ne extra para verdim nede duydum öyle depo parası bilmemne, geldimi burdaki firma alıyo, kargoya veriyo yolluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 dogru diyon ,görmedim orayı türkce olunca karıştı biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 146 eur olmuş hala iyi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 top up yapamıyorum. sen uygun değilsin bu promosyona diyor bir de Bu ürün Türkiye adresine teslim edilemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 amazonu almanca çevir bi öyle dene, tr gönderiliyo sepete ekle sipariş vermeye çalış son ödeme ekranına kadar gelebiliyosun. (çoğu üründe kırmızı yazar öyle "tr göndermiyoz" diye ama alabiliyosun son ekrana gelirsen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 düzelttiler sanıyordum o hatayı heh ama yok top up olmuyor. edit: yok Türkiye'ye de göndermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 sabah açıktı valla, şimdi baktım kapamışlar harbi, trden biri alıyo "aha almış çakal" diyip diğerlerine kapıyolar o zaman veya kargoyu hesaplayınca. neyse abi geçmiş olsun, benim siparişe "gönderim için hazırlanıyo" diye update gelmiş, iptal etmeseler bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Olabilir ya dün baktım açıktı ben denerken. Ben de şu kahve makinasını almıştım free kargo ile. Bir kutu geldi nerdeyse 3 katı kutusunun ve her yeri bubble , üstelik ingiltere'den ve üstünde fragile etiketi ile fln geldi. Hani normal bir firmanın bu 25€'luk ürünü kargo fiyatını üründen cıkarmasının imkanı yok külleyen zarar ama amazon işte... Neyse ben aldıktan 1 gün sonra kapandı gönderim adsaf https://www.amazon.de/Melitta-1010-06-Easy-Therm-Kaffeefiltermaschine/dp/B016JWRCAS/ref=sr_1_fkmr0_1?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1505401784&sr=1-1-fkmr0&keywords=Melitta%2F06+EASY+Thermal+Coffee# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Masticore said: Hani normal bir firmanın bu 25€'luk ürünü kargo fiyatını üründen cıkarmasının imkanı yok külleyen zarar ama amazon işte... supply chain abim, bosuna black friday / indirim yok depoda bosaltmaca 2. kahve termosunu ne yapicaksin da aldin? aynilari git mediamarkt'ta 60-90tl arasi. CAM olmadiktan sonra temizligi zor baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 aynını bende işlemci + 2 tane dandik fan aldığımda yaşadım, işlemci kutusunun 3 katı kutuya koymuşlar yollamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Masticore said: https://www.amazon.de/Melitta-1010-06-Easy-Therm-Kaffeefiltermaschine/dp/B016JWRCAS/ref=sr_1_fkmr0_1?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1505401784&sr=1-1-fkmr0&keywords=Melitta%2F06+EASY+Thermal+Coffee# bence su kerizlik degil ama community gazina gelmek... burda da sacma sapan reklamini yapti baya insan. yani: http://www.avansas.com/konchero-cm4182-at-filtre-kahve-makinesi.html http://www.avansas.com/konchero-cm4206-filtre-kahve-makinesi.html 60tl'ye de bulurum, dijital olanini koydum. amazon/supplier zarar ediyor diye sen kar etmiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 60 a bulda alak aga, 2 dal malbuş + 1 fincan kahve hediye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 https://www.evmanya.com/urun/1116234-sinbo-scm-2938-kahve-makinesi?utm_source=pc&utm_medium=akakce&v=1.3.8 sonucta kagidini koyuyorsun baska olayi yok, bazilari sicak tutuyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 dxracer / sparco kalitesinde "premium" bir urunden bahsetseniz OK dicem de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 abi otelde 5 yildir bi sinbo var kahve makinesi. sabah aksam calisti hala bozulmadi sdfg bundan bi onceki model daha duz hatli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Goering said: Masticore said: https://www.amazon.de/Melitta-1010-06-Easy-Therm-Kaffeefiltermaschine/dp/B016JWRCAS/ref=sr_1_fkmr0_1?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1505401784&sr=1-1-fkmr0&keywords=Melitta%2F06+EASY+Thermal+Coffee# bence su kerizlik degil ama community gazina gelmek... burda da sacma sapan reklamini yapti baya insan. yani: http://www.avansas.com/konchero-cm4182-at-filtre-kahve-makinesi.html http://www.avansas.com/konchero-cm4206-filtre-kahve-makinesi.html 60tl'ye de bulurum, dijital olanini koydum. amazon/supplier zarar ediyor diye sen kar etmiyorsun (Digerlerini bilmiyorum ama muhtemelen onlarda ayni nane) Sinbo cam oldugu icin sicak tutamiyor , alttan isitma ilik tutuyor anca aynisindan vardi. Bana termoslu bulurmusun bu fiyata veya 2-3 saat sicak tutan bir kahve makinasi. Ayrica zarar ettiricem diye almadim :) Emsali yok diyebilirim su urunun (en azindan ben bulamadim) eskiden vardi philips'in fln simdi hic kalmamis. Ihtiyacim vardi aldim 2 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 abi siemensin kahve makinasi da cam hazneli. gayet normal sicaklikta ya. daha sicagi agiz yakar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Masticore said: Olabilir ya dün baktım açıktı ben denerken. Ben de şu kahve makinasını almıştım free kargo ile. Bir kutu geldi nerdeyse 3 katı kutusunun ve her yeri bubble , üstelik ingiltere'den ve üstünde fragile etiketi ile fln geldi. Hani normal bir firmanın bu 25€'luk ürünü kargo fiyatını üründen cıkarmasının imkanı yok külleyen zarar ama amazon işte... Neyse ben aldıktan 1 gün sonra kapandı gönderim adsaf İyi de onu amazon paketlemiyor ki, tedarikçi paketliyor. Amazon'un kendi paketleme hizmeti var da, onu ancak yüksek marjla az ürün satan bir tedarikçi tercih ede rçünkü sağlam ekstra masraf yazıyor amazon. İşin aslı amazon güçlü piyasa konumunu kullanarak ürün satanı/tedarikçiyi zorlayabileceği kadar zorluyor. Her yeri bubble falan demişsin, öyle olur tabi çünkü amazona gelen iadeler tedarikçiye geri dönmez bile. Tedarikçi hiç para alamadığı gibi ürünün iadesini de almaz. O yüzden adam sarıp sarmalayacak. İade oranı %3'se Amazon kafadan bir dahaki siparişte %3 iade payı koyar. %5'i aşınca zaten kaldırır ürünü, meğer ki çok kar ettiği bir ürün değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Esh said: abi siemensin kahve makinasi da cam hazneli. gayet normal sicaklikta ya. daha sicagi agiz yakar yani Olabilir , hepsi ayni demiyorum ama kac paraya aldin acaba :) Hatta delonghi alicaktim hepaiburada'dan ama sicak tutma 40dk ile sinirlamislar vazgectiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Konu ne güzel dağılmış Tercihen 300 TL altında (max 400 diyelim) tavsiye edebileceğiniz bir bilgisayar koltuğu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Patiden biri turksit'ler fena degil demisti. http://www.hepsiburada.com/turksit-king-yonetici-koltuk-oyuncu-koltugu-p-HBV0000042XN9 Bu arada hepsi'de indirim varmis Su guzel duruyor ben de alsam mi dedim ama biri kalitesiz demis yani sungeri kotuyse meh... http://www.hepsiburada.com/burosim-ofis-koltugu-yonetici-koltugu-mudur-koltugu-m750-a-p-HBV000005DYYS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 valla o üsteki koltuk pek iç açıcı gelmedi bana, süngerden farklı sıkıntı çıkarta bilir gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 bugün arkadaşın evine gittim. 1.5 senelik falan Ikea Markus var. DXracer'dan sonra resmen tahtada oturuyor hissiyatı veriyor Markus. Keza yaslanınca da aynı şey. bu konuda dxracer gerçekten baya iyi. benimki daha 3 ay oldu ama uzun sürede de süngeri yoğunluğunu kaybetmiyor diyor bütün kullananlar. öle bilgi vereyim dedim. ha belki markus'un eskiliği ile bile ilgisi yok, belki de baştan beri öyle markus, bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Markus mafyasi zilini calar birazdan, gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar