calimero Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Abi bir şeyin tipi aynı diye aynı ürün demek değil. Dxracer aldım, hani o üst parçayı koyduktan sonra tamamen geri yatıp dengede durması falan bile, yani dandik üründe aynı olmaz. Ya kırılır ya denge olmaz düşersin ya da kırılır falan. Hani yok mudur yüksek kalite çakma ya da bilinmeyen marka? Vardır elbette ama onu bulması mesele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Esh said: ayrica tekrar diyorum aldiginiz butun yaris koltuklari suni deri. varsa hakiki deri ureten bu paraya, ismi AHMETLER KOLTUK SANAYII de olsa onu alin. Kumaş modelleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 kumas da olur zaten. daha az terletir. ama rijid degil goruntusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 GONDARCENGIZ said: bi koltuk önersene esh, 700-800 lira arası https://www.amazon.de/gp/product/B019IZKTAI/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&th=1 şöyle bişey var, 700 liraya geliyo alınır mı deneme yanilma yapabilirsin abi. ama trden almak daha mantikli bence. bi sorun ciktiginda nasil geri yolliycan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 GONDARCENGIZ said: bi koltuk önersene esh, 700-800 lira arası https://www.amazon.de/gp/product/B019IZKTAI/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&th=1 şöyle bişey var, 700 liraya geliyo alınır mı bak bu mesela direk aynısı dx'in kolçaklar ayaklar alt süspansiyon falan aynı. sadece arkadaki mekanizma farklı yada dış plastiği değişik. ama işte amazondaki dxracer'larla aynı fiyat. sonuçta 50 dolar değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 marksman said: tili nin yukarıda linklediğinden getirelim işte ya. 3-5 gönderiyordur herhalde. yemişim dxracerini. alibaba dan alırsanız beni de dürtün. oturum tavsiyesi değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 suni deri gibi gözüküyor, çok terletir yaz da geliyor. Üstüne bi nevresim serip öyle oturursunuz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 ciplak oturursan terler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 osbirde sıkıntı o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 asilmayi sikinti olmaktan cikaran gaming chair de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Siparisi verdim!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 bu arada arkadaslar yarin 9-12 arasi toplandim var burdaki tartismayi alevlendirirsek sevinirim o saatlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 got you bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 senko said: (tu) senide yalnız bıraktık toplantı sırasında :/ umarım yeterince boş geçirebilmişsindir toplantını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Thug life seyrettim bol bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 peki abi neden şöyle: https://www.adoremobilya.com/siena-mikrofiber-kumas-tv-ve-dinlenme-koltugu-kahverengi bir şey almıyoruz mesela? bilgisayar başında kullanmak için böyle sabit; dönmeyen, yükseklik ayarı yapılamayan, geri yaslanma mekanizması olmayan, ama çok tatlı ve konforlu bir koltuk almanın ne gibi bir dezavantajı olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 o koltukla bilgisayar masasında oturamazsın. ancak ben yıllar önce ikea'nın o koltuğu var ya bi tane ismini unuttum onu kullanıyordum, kucağıma da wireless keyboard ve mouse koyuyordum laptop minderinin üstüne. öyle oluyordu ama masa başı olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 buna oturup yaslanirsan 2 aya dhalsim olursun kollari masaya uzatmaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Koltuk alçak Bilgisayar masası yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 dxracer origin serisi 660 tl hb'de http://www.hepsiburada.com/dxracer-dx-oh-oc168-nw-1-pro-cal-ve-pc-oyun-koltugu-p-HBV0000040SWK fakat ayarlama mekanizması yok gibi bişey bu modelin. bir de kumaş olmasına rağmen koltuk çok sert gibi duruyor. götünü ağrıtır adamın. diğer serilere göre iyi bi indirim ama ben olsam almam heralde. bence hala şu benim geçmişte bahsettiğim aerocool en alınası koltuk gibi. yazın göt terletmesinin dışında eksiksiz ve uygun fiyatı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 link atta bakalım, bide bu dxlerde bel ve boyun yastığı yokmu hiç birinde, baktımda fotolarında yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 aerocoolu diyosan linki şu http://www.teknobiyotik.com/cevre-birimleri/oyuncu-koltugu/aerocool-ac120-profesyonel-oyuncu-koltugu-siyah-kirmizi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar