Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 kırılan kısmı kıcında kalır inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 ucuz güzel koltuk yok mu ya 1k ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 var. al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 paradoksalkedi said: ucuz güzel koltuk yok mu ya 1k ne markus aldım ben ikeanın ayıplı mallar bölümünden, dersinin gözükmeyen köşesinde ufak iz var sadece, 350 lira xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 bms diye bir firma remastered herman miller falan satıyor. çok güzel çalışma masaları kütüphaneler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 sitede fiyat bile yazmiyor. killanmis durumdayim iyi geciriyorlar sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 IKEA gibi dandik, kalitesiz, 3 liralık malı 5 liraya satan yerlerden ucuz gözükse de 0.5 liralık malı 4 liraya satan başka bir yer yok. Hadi bir şeyler alıyorsunuz bare tavsiye etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Markus kotu degil de sert abi, kici kemikli olana gelmiyo, agritiyo bi sure sonra. Ama tabi zamanla icindeki 150 dansite sunger yumusar rahat bi hale gelirse bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Voys said: IKEA gibi dandik, kalitesiz, 3 liralık malı 5 liraya satan yerlerden ucuz gözükse de 0.5 liralık malı 4 liraya satan başka bir yer yok. Hadi bir şeyler alıyorsunuz bare tavsiye etmeyin mobilyacıların alayını tanımlamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=S6AnKm2_080 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Silphatos said: yok deri değil file, özellikle ben de deri almadım. yatma mekanizması var ama kitlenmiyo yatarken yalnız oturak kısmı benim götten 2 tane alır (72-3 kg civarıyım). baya büyük yani çok minyon bir şeyseniz içindfe kaybolabilirsiniz asd aynı modelin derisi de var, sank ibiraz ufak gibi. deri seven varsa 10tl daha verip onu alsın deri http://www.hepsiburada.com/turksit-yelken-mudur-koltuk-deri-kirmizi-p-OFISTURKYMKDKI file http://www.hepsiburada.com/turksit-yelken-mudur-koltuk-file-kirmizi-p-OFISTURKYLKNKR abi ben aldım bunu, yatar pozisyonda kitleniyor koltuk? yani o kaykılmaya yatma denemez ama kitleyebiliyorsun en azından. ama sallanmak daha keyifli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 içi sünger dolgulu koltuklara file diyince anlamı kayboluyor bence. kumaş dense daha iyi. file dedin mi tamamen hava alan gergin ağ doku olması lazım. yoksa deri olandan tek farkı terletip yapışmak yerine sadece terletmesi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 sadece dik pozisyonda kitleniyor olması lazım, şöyle yazıyo zaten açıklamada. Dik pozisyonda kilitlenebilen, açılınca beşik hareketli, aynı kolla yükseklik ayarı da yapılabilen, uluslararası normlara uygun mekanizma yapısına sahiptir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 şimdi yatar deyince dxracer ya da araba koltuğu gibi geriye yatamıyor di mi bu koltuk, 20 derece falan eğilebiliyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Arka yüksekliği az olan koltuk almayın bu kadar paralar verip.. Boyun desteği olmadıktan sonra hiç bi özelliği yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 goldbären said: beyler şu ikisinden birini almayı düşünüyorum, kullanan var mı? https://www.adoremobilya.com/duoflex-ergonomik-yonetici-ve-calisma-koltugu?search=duorest https://www.adoremobilya.com/hirest-multi-fonksiyonlu-ultra-ergonomik-yonetici-koltugu?search=duorest çok güzelmiş bunlar ya dxracer falan hakaten ne gereksiz bunun yanında. iyi oldu gördüğüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 ben memnunum. ilk başta insan yadırgıyor ama alışınca bel ağrısını falan azalttı. kaykılmıyorsun bunun üzerindeyken pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 hangisinden aldın? minderli oturmalı sanki daha iyi gibi filede oturmak pek uzun ömürlü gibi gelmedi bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Claiborne said: şimdi yatar deyince dxracer ya da araba koltuğu gibi geriye yatamıyor di mi bu koltuk, 20 derece falan eğilebiliyor sadece yesh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 tamam geriye yaslanırken soldaki kolu aşağı itip kitliyorsun işte? 20 derece falan ama masaya ayaklarımı rahatça uzatmama yetecek açıyı sağlıyor. kafamı da yaslayabiliyorum koltuk göründüğünden büyük baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 geriye yaslanınca kitlenmiyor bende o kolla sadece dikket kitleniyo geriye yaslayamıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 patch gelmiş o zaman gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 :(((((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 bu dxracer lari amazondan soylemek yalan oldu dimi? seve seve adoreye domalacaz 1500 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 dxracer'a 900 den fazla vermeyin, etmez çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar