Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayar koltuğu

Joker

Öne çıkan mesajlar

tiLi said:

abi benim omuz fazla geniş(vücuda göre), üst vücut cüce, bacaklar uzun leylek gibi
https://www.turkcebilgi.com/uploads/baslik/thumb/1078250.jpg
böyle gariplere göre de yapıyolar mı bişi? mesela nurus me too her boyutunu değiştirebiliyosun aletin. kıçını koyduğun tabanı uzatabiliyosun kısaltabiliyosun. öne bile eğiliyor

sitesinden bakman lazim guidelere. vardir.
Sosyal ağlarda paylaş

peki bu dxracerların dayanımı nasıl? 2-3 senede kolçaklar kımıl kımıl oynayacak mı, mekanizmalar laçkalaşacak mı? üzerinde dansetmiyorum ama şişko biri oturuyor, direnç var gerilim var vs. illa ki yıpratacağım koltuğu.

en çok bunu merak ediyorum bir sene sonra da bel desteği hala sert olacak mı, kolçağı ayarladığım yerde kalacak mı yoksa tırrt diye ilk poizyona mı dönecek diye.
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

peki bu dxracerların dayanımı nasıl? 2-3 senede kolçaklar kımıl kımıl oynayacak mı, mekanizmalar laçkalaşacak mı? üzerinde dansetmiyorum ama şişko biri oturuyor, direnç var gerilim var vs. illa ki yıpratacağım koltuğu.

her birinin tasarim agirliklari var. 120 kiloya kadar olan modeller var 200 e kadar olan modeller var.

dayanikli tasarlanmis ama orasi burasi oynarsa yedek parca ile degistirme imkanin olabilmesi lazim diye biliyorum.

goldbären said:
en çok bunu merak ediyorum bir sene sonra da bel desteği hala sert olacak mı, kolçağı ayarladığım yerde kalacak mı yoksa tırrt diye ilk poizyona mı dönecek diye.

yumusar tabi yastik bi derece. zaten ona gore tasarlanmis sert geliyor.

10 sene hic fire vermeden calismasini beklemek zor olur hangi koltuk olsa ama para verdiginde 4-5 sene rahat goturmesini ummak cok asiri degil. tabi cikip ustunde tepinen adam da olur 2 senede de kirar neticede.

........

bunlarin otesinde onemli olan olay ergonomi. yani durdu dayandi vs degil, kisinin sirti boynu basi kolunun en ergonomik ve rahat sekilde durmasi. bunun icin butun bu vesvese.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

ne alırsan al uzun sürede pertleyecek abi. 5 yıldan fazla gitmez sürekli götünü koyup da kaykıldığın koltuk. deforme kaçınılmaz.

racer gibi lightning mcqueen cocuk isini gecersen, delikanli gibi herman'lara yanasirsan bana misin demiyo 5 seneye. B)
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

YA ABİ TÜRKİYEDE NERDE VAR HERMAN ŞERMAN KARNINDAN KONUŞMA YA.

bilgi almak ister misiniz telefonunuzu bırakın diyen bayat bayat siteler var sadece.

Lan olm racer alirken Turkiye'den aliyonuz sanki. Avrupa'dan veriyonuz yine siparisi, 1-2 sayfa once konusuldu daha.

edit : bms'e bi mail atsaniza gelip deneyebiliyo muyuz bunlari bi yerde diye.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...