Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Philips Livingcolors

barbu

Öne çıkan mesajlar

galba çok renk seçeneği yok bunlarda. yani 14 renk falan diyo. bi de ucuz etin yahnisi diyesim gelio.

ben yine hue alayım ya. bi de türkiyede hue'nin şerit ledi olsa müthiş olcak esas ama yok bildiğim kadarıyla.

bişey sorarak topiğe bi yön vereyim o zaman
ambilight kullanan var mı ya
hue ile güzel kombine oluyormuş youtube'da gördüm ama oturup film izlemek nası bi tad veriyo bilemedim

var mı canlı gören

http://www.youtube.com/watch?v=Pj98UT07qnc
Sosyal ağlarda paylaş

bir video vardı. adam custom yapmış bişiler. efsaneydi de bulamadım şimdi.

ya starter pack ile bitmiyor iş. Paso telefondan açıp kapatmamak için, tap switch almak gerekecek. Eh her odada olsun dersen 4 tane daha ekle. 4*60 dolardan 240 dolar da onlara vericen filan.

normal ışık swştchleri işe yaramıyor. Nitekim komple elektriği kesiyor, smartlığı kalmıyor bu durumda da, hani uzaktan aç kapa yapamıyorsun.

kısaca boktan kısmı var olayın. illa telefondan açıp kapatacaksın..
Sosyal ağlarda paylaş

Ulan anma para saçmak isteyen adamlarsınız. Alana kadar bin tane review çekiyorsun, yok kaç bin renk nereden kontrol ediliyor app varmı diye ama aldıktan sonra yapacağın tek şey kırmızı veya sarı tuşuna basıp ayda 2-3 defa kullanmak oluyor. App ler falan göz boyama bunlar. Wifi li ampul ile boku bokuna ekstradan radyasyon yemende tuzu olsun işin.
Sosyal ağlarda paylaş

geldi düz adam

ben odama taş devri hue'si kurdum. 3 tane ampul aldım mavi kırmızı yeşil tanesi 3 tl, duvara da elektrik bantıyla lamba yuvası yapıştırdım canım kırmızı istiyince yapıştırıp öyle oturuyorum odamda. bazen yeşil yapıyorum ama çok kötü ışık veriyo. o yüzden kırmızı bi tek en iyi.

onu bile her fırsatta kullanıyorum.
açıyorum renkli ışıkları kafam güzel oturuyorum odamda.

askerden dönünce de eve çıkıp şunu yapma hayalim var işte

http://p.ledinside.com/led/belight/2013/08/LivingColors-LightStrips-Room-Lifestyle-1024x683.jpg

ama şerit hue lazım. o da anca amazondan artık
http://www.amazon.com/Philips-259982-Personal-Lightstrip-Frustration/dp/B00I12XOES
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

galba çok renk seçeneği yok bunlarda. yani 14 renk falan diyo. bi de ucuz etin yahnisi diyesim gelio.

ben yine hue alayım ya. bi de türkiyede hue'nin şerit ledi olsa müthiş olcak esas ama yok bildiğim kadarıyla.

bişey sorarak topiğe bi yön vereyim o zaman
ambilight kullanan var mı ya
hue ile güzel kombine oluyormuş youtube'da gördüm ama oturup film izlemek nası bi tad veriyo bilemedim

var mı canlı gören

http://www.youtube.com/watch?v=Pj98UT07qnc

önceki hayatımda sinektim galiba ben
şunu izleyince boşaldım resmen
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

ben de boşaldım
ama böyle çok güzel duruyo da, 2 saatlik film izlerken o ışık bayar mı acep geçen dediğimiz gibi işte? izleyen biri gelsin bişi desin

Aksine çok daha iyi oluyor izleme seyirini arttırıyor bazı arkadaşlarım uykusunun getirdiğini söyledi ama iyi ya bence projecktore yapabilsem süper olcak :D
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

10 metre ic mekan rgb led strip 20 lira
Guc kaynagi 20 lira
Uzaktan kumandali renk parlaklik yanip sonme seklini degistiren kontrolor 15 lira

Monte ettikten sonraki eglence: paha bicilemez.

Ben yatagin altina monte ettim, kah deep space hissi kah ahlaksiz seks ortami, kah gece lambasi kah soft okuma isigi. Kah japon keranesi(bkz multi renk yanip sonme sdfsd)

Şöyle bişey var mesela, wifi kumanda + app falan. Fakat buna ek şeritleri nasıl ekliyoruz?
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

Esh said:

10 metre ic mekan rgb led strip 20 lira
Guc kaynagi 20 lira
Uzaktan kumandali renk parlaklik yanip sonme seklini degistiren kontrolor 15 lira

Monte ettikten sonraki eglence: paha bicilemez.

Ben yatagin altina monte ettim, kah deep space hissi kah ahlaksiz seks ortami, kah gece lambasi kah soft okuma isigi. Kah japon keranesi(bkz multi renk yanip sonme sdfsd)

Şöyle bişey var mesela, wifi kumanda + app falan. Fakat buna ek şeritleri nasıl ekliyoruz?

Ek şerit derken ? odanın farklı yerlerine diyorsun sanırım bağımlı yapman lazım yoksa uzattığın yerede gerekir güç normal elektirik kablosuylada olur bakır 14lük kablo işi görür
Sosyal ağlarda paylaş

o sahibindendeki şeritlerden kullanmıştım bende biraz benimkiler kestinmi biyerinden mesela birdaha ekleme yapamıyordun biraz salak onların bağlantıları uğraşman gerekebilir

En iyisi bi mahalle elektirikçisine gidip 1 metre al dene 1-2 lira Nası yapıyorum bunu filan de kastır Hem 1-2 liraya Bilgi almış olursun profesyonel hemde denemiş olursun

Benim şeritte mesela ek yapmak için ledin o kalıbını kaldırıp içindeki tellere ulaşıp ek yapıodum ama belli bir mesafesi var fazla uzatamiyorsun zaten illa direkt güç kaynağından bi yeni kablo çekiceksin yeni şeride doğru
Sosyal ağlarda paylaş

2 said:

o sahibindendeki şeritlerden kullanmıştım bende biraz benimkiler kestinmi biyerinden mesela birdaha ekleme yapamıyordun biraz salak onların bağlantıları uğraşman gerekebilir

En iyisi bi mahalle elektirikçisine gidip 1 metre al dene 1-2 lira Nası yapıyorum bunu filan de kastır Hem 1-2 liraya Bilgi almış olursun profesyonel hemde denemiş olursun

Benim şeritte mesela ek yapmak için ledin o kalıbını kaldırıp içindeki tellere ulaşıp ek yapıodum ama belli bir mesafesi var fazla uzatamiyorsun zaten illa direkt güç kaynağından bi yeni kablo çekiceksin yeni şeride doğru

tek kontrolcü 2 ya da daha fazla güç kaynağına bağlı şeriti kontrol edeibliyor mu?
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

neutrino said:

Onun telefon uygulaması, tv ile entegrasyonu falan yok tabi senin saydıklarında.

Yok tabi. Ama ihtiyac var mi ona bakmak lazim. Eger istenen telefondan kontrolse sonos un falan ev kontrol cozumlerine bile bakilabilir. Schneider im de vardi sanirim.

Ama telefondan kontrol icin ampule 350 lira vermek ne kadar mantiklidir dersen bilemicem. Ote yandan zevkler renkler tabi

İhtiyaç değil tabi zevk hepsi. Benim istediğim tam olarak şunu yapmak;

http://smartlightliving.de/wp-content/gallery/philips-ambilight-hue/philips_ambilight_hue_lifestyle_03.jpg

Ambilight çok çok güzel bir teknoloji, bunun hue ile birleşimi de harika olur diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

2 farklı senaryo,

1- pakettei 5m kısa geliyor, nasıl daha uzun kullanırım ek şerit ile?

2- paketteki şerite ek odanın öteki tarafına da bi şerit takıp, aynı kontrolcü ile ikisini beraber yakıp söndürmek istiyorum ?

1- 10 metre kullan abi. Benim guc kaynagina 2*25 ekleyebiliyosun mesela. Ama biraz pahali 35 lira 300w olsa gerek.

2- 2 girisli bir guc kaynagiyla bunu yapmak baya kolay
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...