Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 galba çok renk seçeneği yok bunlarda. yani 14 renk falan diyo. bi de ucuz etin yahnisi diyesim gelio. ben yine hue alayım ya. bi de türkiyede hue'nin şerit ledi olsa müthiş olcak esas ama yok bildiğim kadarıyla. bişey sorarak topiğe bi yön vereyim o zaman ambilight kullanan var mı ya hue ile güzel kombine oluyormuş youtube'da gördüm ama oturup film izlemek nası bi tad veriyo bilemedim var mı canlı gören http://www.youtube.com/watch?v=Pj98UT07qnc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 bir video vardı. adam custom yapmış bişiler. efsaneydi de bulamadım şimdi. ya starter pack ile bitmiyor iş. Paso telefondan açıp kapatmamak için, tap switch almak gerekecek. Eh her odada olsun dersen 4 tane daha ekle. 4*60 dolardan 240 dolar da onlara vericen filan. normal ışık swştchleri işe yaramıyor. Nitekim komple elektriği kesiyor, smartlığı kalmıyor bu durumda da, hani uzaktan aç kapa yapamıyorsun. kısaca boktan kısmı var olayın. illa telefondan açıp kapatacaksın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Ulan anma para saçmak isteyen adamlarsınız. Alana kadar bin tane review çekiyorsun, yok kaç bin renk nereden kontrol ediliyor app varmı diye ama aldıktan sonra yapacağın tek şey kırmızı veya sarı tuşuna basıp ayda 2-3 defa kullanmak oluyor. App ler falan göz boyama bunlar. Wifi li ampul ile boku bokuna ekstradan radyasyon yemende tuzu olsun işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 geldi düz adam ben odama taş devri hue'si kurdum. 3 tane ampul aldım mavi kırmızı yeşil tanesi 3 tl, duvara da elektrik bantıyla lamba yuvası yapıştırdım canım kırmızı istiyince yapıştırıp öyle oturuyorum odamda. bazen yeşil yapıyorum ama çok kötü ışık veriyo. o yüzden kırmızı bi tek en iyi. onu bile her fırsatta kullanıyorum. açıyorum renkli ışıkları kafam güzel oturuyorum odamda. askerden dönünce de eve çıkıp şunu yapma hayalim var işte http://p.ledinside.com/led/belight/2013/08/LivingColors-LightStrips-Room-Lifestyle-1024x683.jpg ama şerit hue lazım. o da anca amazondan artık http://www.amazon.com/Philips-259982-Personal-Lightstrip-Frustration/dp/B00I12XOES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 ben ilk aşamada odama livingcolors alıcam sanırım. Hue ile uğraşmadan. 325TL imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Hue ehue güzel görünüyor da acaba ampülleri ne kadar dayanıyor? Daha taksitini ödediğin sırada fantezi yatağı ışıklandırması yaparken 3 gün pıf diye sönmesin =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 baya dayanıyor. sönerse zaten sorun vardır. değiştirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Redeagle said: Hue ehue güzel görünüyor da acaba ampülleri ne kadar dayanıyor? Daha taksitini ödediğin sırada fantezi yatağı ışıklandırması yaparken 3 gün pıf diye sönmesin =/ 15000 saat yani 15 yıl ayrıca normal lambaların yüzde yirmisi kadar enerji tüketiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Black-ice said: galba çok renk seçeneği yok bunlarda. yani 14 renk falan diyo. bi de ucuz etin yahnisi diyesim gelio. ben yine hue alayım ya. bi de türkiyede hue'nin şerit ledi olsa müthiş olcak esas ama yok bildiğim kadarıyla. bişey sorarak topiğe bi yön vereyim o zaman ambilight kullanan var mı ya hue ile güzel kombine oluyormuş youtube'da gördüm ama oturup film izlemek nası bi tad veriyo bilemedim var mı canlı gören http://www.youtube.com/watch?v=Pj98UT07qnc önceki hayatımda sinektim galiba ben şunu izleyince boşaldım resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Philips myLiving aldım yeni. Sarkıt led. 15 sene kulanım süresi diyor ama 2 sene garanti veriyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 ben de boşaldım ama böyle çok güzel duruyo da, 2 saatlik film izlerken o ışık bayar mı acep geçen dediğimiz gibi işte? izleyen biri gelsin bişi desin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Black-ice said: ben de boşaldım ama böyle çok güzel duruyo da, 2 saatlik film izlerken o ışık bayar mı acep geçen dediğimiz gibi işte? izleyen biri gelsin bişi desin Aksine çok daha iyi oluyor izleme seyirini arttırıyor bazı arkadaşlarım uykusunun getirdiğini söyledi ama iyi ya bence projecktore yapabilsem süper olcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Esh said: 10 metre ic mekan rgb led strip 20 lira Guc kaynagi 20 lira Uzaktan kumandali renk parlaklik yanip sonme seklini degistiren kontrolor 15 lira Monte ettikten sonraki eglence: paha bicilemez. Ben yatagin altina monte ettim, kah deep space hissi kah ahlaksiz seks ortami, kah gece lambasi kah soft okuma isigi. Kah japon keranesi(bkz multi renk yanip sonme sdfsd) Şöyle bişey var mesela, wifi kumanda + app falan. Fakat buna ek şeritleri nasıl ekliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 HUEHUEHUEHUEHUEHUE dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 dendi dendi ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 aktiftablet said: Esh said: 10 metre ic mekan rgb led strip 20 lira Guc kaynagi 20 lira Uzaktan kumandali renk parlaklik yanip sonme seklini degistiren kontrolor 15 lira Monte ettikten sonraki eglence: paha bicilemez. Ben yatagin altina monte ettim, kah deep space hissi kah ahlaksiz seks ortami, kah gece lambasi kah soft okuma isigi. Kah japon keranesi(bkz multi renk yanip sonme sdfsd) Şöyle bişey var mesela, wifi kumanda + app falan. Fakat buna ek şeritleri nasıl ekliyoruz? Ek şerit derken ? odanın farklı yerlerine diyorsun sanırım bağımlı yapman lazım yoksa uzattığın yerede gerekir güç normal elektirik kablosuylada olur bakır 14lük kablo işi görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 2 farklı senaryo, 1- pakettei 5m kısa geliyor, nasıl daha uzun kullanırım ek şerit ile? 2- paketteki şerite ek odanın öteki tarafına da bi şerit takıp, aynı kontrolcü ile ikisini beraber yakıp söndürmek istiyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 o sahibindendeki şeritlerden kullanmıştım bende biraz benimkiler kestinmi biyerinden mesela birdaha ekleme yapamıyordun biraz salak onların bağlantıları uğraşman gerekebilir En iyisi bi mahalle elektirikçisine gidip 1 metre al dene 1-2 lira Nası yapıyorum bunu filan de kastır Hem 1-2 liraya Bilgi almış olursun profesyonel hemde denemiş olursun Benim şeritte mesela ek yapmak için ledin o kalıbını kaldırıp içindeki tellere ulaşıp ek yapıodum ama belli bir mesafesi var fazla uzatamiyorsun zaten illa direkt güç kaynağından bi yeni kablo çekiceksin yeni şeride doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 baya odasını pavyona cevirmeye niyetli adamlar var ya aranızda. kapıya da mor ısık yapıstırın bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 bizim bir komsu da yaptirmisti..evin hertarafina 3 lu ledlerden tavan isigi dosetmis..bir aksamustu cagirdi dr gel bak ne gosterecegim diye. evin tum isiklarini bir kumandadan yanar donere bir cevirdi ...aman..kosarak kactim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 2 said: o sahibindendeki şeritlerden kullanmıştım bende biraz benimkiler kestinmi biyerinden mesela birdaha ekleme yapamıyordun biraz salak onların bağlantıları uğraşman gerekebilir En iyisi bi mahalle elektirikçisine gidip 1 metre al dene 1-2 lira Nası yapıyorum bunu filan de kastır Hem 1-2 liraya Bilgi almış olursun profesyonel hemde denemiş olursun Benim şeritte mesela ek yapmak için ledin o kalıbını kaldırıp içindeki tellere ulaşıp ek yapıodum ama belli bir mesafesi var fazla uzatamiyorsun zaten illa direkt güç kaynağından bi yeni kablo çekiceksin yeni şeride doğru tek kontrolcü 2 ya da daha fazla güç kaynağına bağlı şeriti kontrol edeibliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Okadar bilmiyorum telefon app si ile olurda o satıştaki nasıl bilmiyorum açıkçası ama multi kontrolü olanlarda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Esh said: neutrino said: Onun telefon uygulaması, tv ile entegrasyonu falan yok tabi senin saydıklarında. Yok tabi. Ama ihtiyac var mi ona bakmak lazim. Eger istenen telefondan kontrolse sonos un falan ev kontrol cozumlerine bile bakilabilir. Schneider im de vardi sanirim. Ama telefondan kontrol icin ampule 350 lira vermek ne kadar mantiklidir dersen bilemicem. Ote yandan zevkler renkler tabi İhtiyaç değil tabi zevk hepsi. Benim istediğim tam olarak şunu yapmak; http://smartlightliving.de/wp-content/gallery/philips-ambilight-hue/philips_ambilight_hue_lifestyle_03.jpg Ambilight çok çok güzel bir teknoloji, bunun hue ile birleşimi de harika olur diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 aktiftablet said: 2 farklı senaryo, 1- pakettei 5m kısa geliyor, nasıl daha uzun kullanırım ek şerit ile? 2- paketteki şerite ek odanın öteki tarafına da bi şerit takıp, aynı kontrolcü ile ikisini beraber yakıp söndürmek istiyorum ? 1- 10 metre kullan abi. Benim guc kaynagina 2*25 ekleyebiliyosun mesela. Ama biraz pahali 35 lira 300w olsa gerek. 2- 2 girisli bir guc kaynagiyla bunu yapmak baya kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Her parcayi gg den siparis ettim , 10 lira daha ucuz olsun diyosan bankalar caddesi gogo Izmirden geldi Parcalar sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar