Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2015 - Bahar Sezonu

SenariouS

Öne çıkan mesajlar

Benim 20 yi rahat geçti 25 filan oldu, ayıklamaya da hiç niyetim yok.
Hatta eklenicekler var, Sidonia ve Ninja Slayer başlamadı daha.

Gerçi Wikipedia da yazdığına göre Ninja Slayer önce NicoNico da webcast yapılacakmış, TV için 2016 da gelicekmiş. Görüntü kalitesi filan kötü olursa onu sonraya saklayabilirim belki.
Sidoniaya da geçen sezondaki gibi devam edeceklerse yine gözlerimizi kanatıcak gerçi, onun 60fps olanını yine çıkarırlar umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

gunslinger stratos fukken dropped

denpa kyoushi de droplayabilirim. liste çok kabarık zaten. kötülerin kötüsü bir bölümdü. imouto da baya kulak tırmalayıcı.

plastic memories'de karakterler bariz eva rip-off gibi ama isla çok tatlı ya. creditsten sonraki sahneyi bekliyordum...

soma ve yamada da güzelmiş
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
9'a indirmeyi becerdim izleyecegim serileri:

Baby Steps
FSN
Punch Line
Girls and Dungeons
Yahari
Plastik Memories
Bandocu Kizlar
Rin-ne
My Love Story

Soma, Yamada, Seraph of the End ve Arslan mangalarini okudugum seyler; onlar atladim o nedenle. Zaten 8-9 tane ancak izleyebiliyorum, yeni olsun oykuler.

Bu sezon iyi olmus.
Sosyal ağlarda paylaş

2. bölümleri de izledim listem aşağı yukarı şekillendi gibi

En iyiler listesi
Unlimited Budget Works, Arslan Senki, Kekkai Sensen, Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru, Shokugeki no Soma

(Sidonia 60fps çıkmadı daha, dokunmadım. Ama o da buralarda biryerde olucak muhtemelen)
(GitS arise OVA lerin tekrarı çıktı, original content olucak yazmışlar ama ilk 2 bölüm direkt aynıydı o yüzden onu yazamıyorum maalesef)

Çok iyi, ama en iyi olmayanlar listesi
Owari no Seraph, Ore Monogatari, Plastic MemoriesFeels, Nisekoi(sequel), Baby Steps(sequel), Hibike!Euphonium

(Owari no Seraph ilk listede olmayı hakedebilir aslında. Güzel kısımları mükemmel, ama geri kalan kısımları da aşırı tırt, güvenemiyorum)
(Ore Monogatari de ilk listeyi hakedebilir belki, çok başarılı)
(Gerçi Shokugeki no Soma da bu listeye düşebilir, absürdlük ve shock value sayesinde sağlam izlenim bıraktı ama onun haricinde çok mükemmel değil sanki)

Eğlencelik, çerezlik vs... listesi
DanMachi, PunchLine, Mikagura Gakuen Kumikyoku, Yamada-kun and the Seven Witches, Nagato Yuki-chan no Shoushitsu

Vasat, pek sarmadı ama yine de izliyorum listesi
Denpa Kyoushi, Re-Kan, Kyoukai no Rinne

Dropladım, dropluyorum derken bir bölüm daha izliyim diyip aptal aptal devam ettiklerim listesi
Triage X, Etotama, Gunslinger Stratos
(Triage X o kadar kötü ki iyi slotuna geçebilir gerçi ahahah. Ayrıca itstimeforplot.gif)
(Etotama kötü ama CGI bayağı tatlı olmuş ya. Normalde CGI anime droplatır, bunda sırf onun için izliyorum)

Öyle feci dropladım ki yeri kırıp Avustralya'ya yolu yarıladılar listesi
Ninja Slayer, Show By Rock
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...