ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Benim 20 yi rahat geçti 25 filan oldu, ayıklamaya da hiç niyetim yok. Hatta eklenicekler var, Sidonia ve Ninja Slayer başlamadı daha. Gerçi Wikipedia da yazdığına göre Ninja Slayer önce NicoNico da webcast yapılacakmış, TV için 2016 da gelicekmiş. Görüntü kalitesi filan kötü olursa onu sonraya saklayabilirim belki. Sidoniaya da geçen sezondaki gibi devam edeceklerse yine gözlerimizi kanatıcak gerçi, onun 60fps olanını yine çıkarırlar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 O kadar cok izleyemiyorum ben. Mangasini okuduklarimi da atladim zaten. Bu arada Yamada ve Seven Wiches de var bu sezon, ona kesin bakin derim. Rin-ne'nin artwork ve muzik cok iyi bu arada. Cizimlerde de 90lar esintisi var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 yamadanın ilk kısmı çok güzel. zaten animeye de o ilk 7 cadı anca sığar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 gunslinger stratos fukken dropped denpa kyoushi de droplayabilirim. liste çok kabarık zaten. kötülerin kötüsü bir bölümdü. imouto da baya kulak tırmalayıcı. plastic memories'de karakterler bariz eva rip-off gibi ama isla çok tatlı ya. creditsten sonraki sahneyi bekliyordum... soma ve yamada da güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 arslan senki ikinci bolumde de akti. cemsit ve keyhusreve selam cakti reyis, yasasin basti bi de ustune yine jfdskljfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 nereden izlyorusunuz. öteki başlıkta da sormuştum da dengem bozuldu bulamıyorum aradıklarımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Grisaia no Meikyuu gelmiş. Kajutsunun devamı mı acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Grisaia no Meikyuu... I feel like i'm drowning in awkwardness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 kekkai sensen ending'i cok basarili. arslan senki ve kekkai sensen'in basliklarini acsa ya birisi? ya da carsamba ben yapayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 9'a indirmeyi becerdim izleyecegim serileri: Baby Steps FSN Punch Line Girls and Dungeons Yahari Plastik Memories Bandocu Kizlar Rin-ne My Love Story Soma, Yamada, Seraph of the End ve Arslan mangalarini okudugum seyler; onlar atladim o nedenle. Zaten 8-9 tane ancak izleyebiliyorum, yeni olsun oykuler. Bu sezon iyi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 hangi günler güncellendiğini nereden öğreniyoruz beynim yandı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 http://animecalendar.net/ izlemediklerini filtrele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 ninja slayerı izlediniz mi ya o ne öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 30 saniye bakıp kapattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Food Wars ve Golden Time izliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 http://www.dailymotion.com/video/x2mfok7_kekkai-sensen-ed_music kekkai sensen ending'i. youtube'dakiler oynanmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 kekkai sensen acaip fujoshit gözüküyor ya öyle değil diyin. "omnipandering var abi bulursun kendine göre bir şey" desin biri LÜT FEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 kaede ebn var şimdi izlenecenk bu sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 http://i.imgur.com/lFMfn8h.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 dümbük ne var şimdi izlenecek bu sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 senardeyyus ne indirirse onu izliyorum abi ben ubw, yahari, kekkai, sidonia giderleri olanlar sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 2. bölümleri de izledim listem aşağı yukarı şekillendi gibi En iyiler listesi Unlimited Budget Works, Arslan Senki, Kekkai Sensen, Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru, Shokugeki no Soma (Sidonia 60fps çıkmadı daha, dokunmadım. Ama o da buralarda biryerde olucak muhtemelen) (GitS arise OVA lerin tekrarı çıktı, original content olucak yazmışlar ama ilk 2 bölüm direkt aynıydı o yüzden onu yazamıyorum maalesef) Çok iyi, ama en iyi olmayanlar listesi Owari no Seraph, Ore Monogatari, Plastic MemoriesFeels, Nisekoi(sequel), Baby Steps(sequel), Hibike!Euphonium (Owari no Seraph ilk listede olmayı hakedebilir aslında. Güzel kısımları mükemmel, ama geri kalan kısımları da aşırı tırt, güvenemiyorum) (Ore Monogatari de ilk listeyi hakedebilir belki, çok başarılı) (Gerçi Shokugeki no Soma da bu listeye düşebilir, absürdlük ve shock value sayesinde sağlam izlenim bıraktı ama onun haricinde çok mükemmel değil sanki) Eğlencelik, çerezlik vs... listesi DanMachi, PunchLine, Mikagura Gakuen Kumikyoku, Yamada-kun and the Seven Witches, Nagato Yuki-chan no Shoushitsu Vasat, pek sarmadı ama yine de izliyorum listesi Denpa Kyoushi, Re-Kan, Kyoukai no Rinne Dropladım, dropluyorum derken bir bölüm daha izliyim diyip aptal aptal devam ettiklerim listesi Triage X, Etotama, Gunslinger Stratos (Triage X o kadar kötü ki iyi slotuna geçebilir gerçi ahahah. Ayrıca itstimeforplot.gif) (Etotama kötü ama CGI bayağı tatlı olmuş ya. Normalde CGI anime droplatır, bunda sırf onun için izliyorum) Öyle feci dropladım ki yeri kırıp Avustralya'ya yolu yarıladılar listesi Ninja Slayer, Show By Rock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 bu sezon ebeni izlicez demis gibi geldi bana. Kaede said: http://i.imgur.com/lFMfn8h.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 kaede kendi dedigine koymus o resmi fjdlkfjsdlkjfds shadow, gintama nerede listede? :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 ninja slayer bir şaka olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar