Shean Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 2 liderden birini seçmek zorunda kalsanız, başbakan olarak, hangisini seçersiniz ve neden? ben şahsen putin'i seçerim çünkü adam ADAM.
Killer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 putin abi milyar fark arayla. biri adam çünkü en azından sdf
Shean Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 abi çok karizmatik herif. böyle bir liderimiz olsun hepimiz öyle olalım. tam örnek alınmalık adam.
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 ikisi de hıyar ancak putin hırsız değil
Killer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 putin nerde hıyar lan. adam alpha male . dierği attan düşüyo 23492 koruması var
Shean Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 kuzey kore'den bahsediyor sanırım.
Curunir Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Putin her duruma uyum sağlıyor diğeri gibi bağırıp çağırmıyor Feamer said: http://i.imgur.com/w8phTvv.gif
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 tayyibi gördük bide putin denemek lazım
Red Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 putin türkiye'ye gelse o da tayyip olurdu. putinle beraber bi 20-30 milyon insan takası da yapmamız lazı msdfs
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Killer said: putin nerde hıyar lan. adam alpha male . dierği attan düşüyo 23492 koruması var gayet tayyip gibi eleştirilere kulak asmayan biri olduğunu duymuştum. arap ülkelerinde de tayyoşu ilah gibi görüyolar ona bakarsan
Killer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 kulak falan asmayablir falan da alpha gerçeğini deiştirmiyo. bizimki nereye kaççağnı şaşırıyo araplar ne ayrıca sdfk
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 kiyaslamaya calistiginiz adamlarin gecmislerine birikimlerine bi bakin once ya
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Bibuçuk ortaya karışık alayım ama kepek ekmeği gelsin yanında, yoksa kilo yapıyor.
Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 abi merkel. hayallerimi yıktı kadın. o nası tepki ya =<
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 google'da ilk çıkan sayfa http://tr.wikipedia.org/wiki/Vladimir_Putin adamın en azından akademik bir geçmişi var. bizimkinin üni diploması bile gerçek mi değil mi diye tartışıyoruz. çok yersiz bi soru o yüzden. ha bi de ikisinin resmini bi yanyana koyun hangisini devletin başına yakıştıramazsın sorgulayın. ayrıca buradan bakınca şöyle böyle diyoruz ancak rusyada ciddi anlamda sıkı bir putin fanatizmi var burdaki gibi kekolardan bahsetmiyorum 20 liraya mitinge giden. eğitimli kesimden destekleyen de çok fazla. ben de şahsen ılımlı buluyorum çünkü yeri gelince tşaklarını masaya koyan adam. yıllar önce az biraz şov da koksa işadamının önüne kalem atıp 'imzala şunu' diye ayar verdiğini iyi biliriz. biz biliriz. çok iyi biliriz.
Daemir Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Gizli said: Killer said: putin nerde hıyar lan. adam alpha male . dierği attan düşüyo 23492 koruması var gayet tayyip gibi eleştirilere kulak asmayan biri olduğunu duymuştum. arap ülkelerinde de tayyoşu ilah gibi görüyolar ona bakarsan valla arabistan da birkaç ay kaldım, tayyip in adını bile duymadım. arap ülkelerinde polat(billboardlarda george clooney le yan yana koyuluyor) tayyipten daha çok tanınıyor seviliyor. tayyip i sallayan yok kim olursa olsun polat de gülüyor adamlar otomatikman hemen bir sevinç çiçek açıyor yüzlerinde sdfsdf
scorch Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Curunir said: Putin her duruma uyum sağlıyor diğeri gibi bağırıp çağırmıyor Feamer said: http://i.imgur.com/w8phTvv.gif ahaha putin'in oo come to papa hareketi ve merkel'in uzaylı görmüş gibi kaçışı...
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 İKisi de totaliter ve despot liderler ama Putin en azından dinci değil, din unsurunu dayatmıyor halkına... O yönden putin tabi ki :) (ehven-i şer)
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Tabii ki Putin http://rs1img.memecdn.com/putin-vs-meteorite_o_1135068.jpg
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Putin kardeş eğitimli ve testisli bir geçmişe sahip. O noktaya hakikaten hakkıyla gelmiş bi adam. Bizimkine göre çok daha kendini geliştirmiş bir lider. O yüzden ben Putin diyorum. PUT IN
Öne çıkan mesajlar