Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 peki abi zaten acaip drama dönüyomuş bu ara hekırlar arasında dünden beri drama okuyorum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 p90 cok kullaniyorum. eskiden sevmezdim, simdi macin yarisini hatta daha fazlasini geciriyorum denebilir. armor delmiyor pek. ancak uzun mesafe kullanmayi ogrendiginizde super bir silah. p90 rushtan kastim CT iken kamikaze gibi elde silahla dar yerlerden dalmak. 2 kisi bile alsaniz cok iyi bir taktik degil. zira bir spot bosaltiyorsunuz savunmanizda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 su anda bizim silver maclarinda paso p90 calisiyorum, cunku rakip silverlarin silaha armordan daha cok onem verdigini farkettim. adam m4a4 cekmeye armordan daha bir oncelik veriyor. o yuzden elde p90 varsa tereyag gibi 3 kisiyi kesip geciyorsunuz, ustelik kosarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 öyle lavuklar bizde de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Yok artık sık sık uyarıyoruz eco roundlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 sen de yapmışın dün son maçta gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 ekonomi olayını bi çözsek kafam çok rahatlayacak 16k param varken armorsuz m4 çeken insanlar görünce çok üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 iletişim şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 son bi haftada 4 kere silver 3 e düştüm 5 kere geri 4 e çıktım benim ayarım kesin silver 3,5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Claiborne said: ekonomi olayını bi çözsek kafam çok rahatlayacak 16k param varken armorsuz m4 çeken insanlar görünce çok üzülüyorum. bunu halen dmg de yapanlar var. peşinden koşuyorum armor al armor al, helmet al diye. sonra rage diyorlar ya. namessar ve clairborne gelecek vaadediyo bence oyunlarını görmedim ama düşünce tarzlarını sevdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 beyler ak ile spray yaparken kafasını biraz aşşa tutun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 ilk 3 mermiden sonra hafif sola aşşağıya 15ci mermiden sonra hafif sağa sonra biraz sola çekmek lazım ak47 ile ben bile tam yapamıyom hala sens 2.0 asdasd düşürmek şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 competitive dust 2 de ct de ilk round kapıdan tünel rush gidin, merdivende terörleri gafil avlayabilirsiniz. yoklarsa reportlayın round %80 sizin. %100 çalışıyor adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 olm ne güzel oyunmuş 3 oyun oynadık adamla tanıştıktan sonra, ikincisi full rustu zor zar onu da aldık, adama nasıl anlıyosun bunları diye sordum mute luyorum dedi sdf üstüne zorla skin giftledi bu gece rahat uyucam, herhalde bidaha denk gelmez http://i.imgur.com/sGFTjrL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 http://i.imgur.com/zn1opgW.jpg better love story than twilight asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 anaa... baya aşık olmuşlar lan birbirine. @ashes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 seviyorum galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Emre333 said: namessar ve clairborne gelecek vaadediyo bence oyunlarını görmedim ama düşünce tarzlarını sevdim :D claiborne u bilmem de, namessar 1999 yilinda beta 5.5 den bu yana binlerce saat oynadi bu mereti. yas oldu 34 :P bir cacik olmaz bu saatten sonra :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 emre de 33 abi ben daha 30'a vurmadım 2 yıl var ama milli cod2 oyunculuğu dönemime göre elden ayaktan düştük tabii asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 87 liyim ben ya, 33 ney sdfsg MAGNITAR GOGO SILVER. AHAHAH. oyun sonu resim koyucan di mi diyip ortadan B ye hızla gelip eco vurmaya çalışması efsaneydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 ashdashdhahd nasıda biliyom hemen koymuş,bende senin novalara ezildiğin fotoyumu koysam dgdsgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 nickin 333 abi 33sündür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 maknetar bronz yahu, taşıma suyla dönmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 seni arenaya davet ediyom silip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 ben glock sen colt ile mi olacak pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar