Lectre Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 sipeyskeyk said: dreagloth said: ben bıraktım dağıldı takım süreç senin gidişinle başladı abi :( lectre nin gidişi ile kalite artışı yaşayıp bir kendimize geldik ama sonra tekrar dağıldık. Sonat abimle epey oynadık, ihtiyarlar ile :) gayet güzel bir periyod idi. Sonra ben malezya ya geldim ve gaming kariyerim sona erdi çünkü buralar böyle komple hep seks. hangi mapte bende fazla katkın oldu lan voice chati susun susun diye abuseleyip ragequit atmaktan başka ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 gel her türlü çarpışırız, konuşmayacağımda gereksiz, al takımını gel. patinin serverı duruyorsa al takımını gel bende alıp geleyim. ADRES VER LAN! öyle gülücük koyarak kurtulamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 zaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 sağdan ses gelen yerde sola ateş eden adam gelmiş laf söylüyor yok öyle efendii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 can şuna hs atsana çok yaşadı zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 önümüz kurban sevaptır lan biri vursun garibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 yeri gelmişken bana ettiğin küfürleri hatırlıyormusun ? gerçi kafan güzeldi ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 kim kime hs atıyor lol. hatırlamıyorum valla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Olm niye kudurdun lan tamam 10 numarasın freiberg sün attığını vurur atamadığını bayıltırsın eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 freiberg adam mı vurabiliyorda Can? sen neden bana hakaret ediyorsun sürekli? bir ara oynayalım ya, nickimi bile cykachu yaptım bir ara o kadar ruslarla içli dışlıyım, merhaba demeyi falan öğrettiler bana priviyat mı ne ahahs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Priviyet sanırsam. Oynayamayız olm asia pacific serverlarına gelebileceksen neden olmasın tabi ahagaafa. Siz oynayın ben izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 geliriz bir şekilde ama ne alaka taşındın mı? insan bir haber verir kaç yıllık arkadaşız :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 hadi toplaşam var mı oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 MG2 oldum lan asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 oley. bunu bir şarapla kutlayalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 en son baktığımda DMG-LE'de her el p90 alıp bok gibi parası olmasına rağmen kimseye silah atmayan tipler vardı. MG'leri tahmin edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 dmg-le'de ban wave öncesinin goldları oynuyor çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 eski goldlar falan lem hep ya, d2 oynuyolar ama hep sdf. ranklerin şu yeni haliyle oyuncu dağılımını yüzdesel olarak görebilseydik iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 eski goldlar LEM değil, o kadar da değil. eskinin şerifleri global elite, eskinin mg'leri şerif, eskinin novaları mg oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 o başta öyleydi, sonra birbirleriyle oynayıp yükselenler oldu. şu an LEM olup eski novadan farksız oynayan tonla insan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 tam mg2 de tutunuyorum derken gene düştüm ruskiler sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 3 win streak yaptım gene çıktım sonra lectre yi yannışlıkla summon ettim düşersem bundan bilin patiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 dün çok kötü bir günümdü bugün bakayım nasılım iyiysem alırız seni mgeye asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 pitou namessar dragonfire, bunlardan birine mesaj atin, tasiyalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar