BonePART Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 abi ayda ne kadar para harcıyosdunuz bilmiyorumda ben 2 3 aydır steame para atıroyum şimdi 100 tl var christmas salei cıkartırım zannımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 hype yapıyorlar bence son dakika acıklayacaklar https://twitter.com/wadanotad/status/675712607974658048 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 devamedecek demiş adam zaten 2016 da da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 ben de mesaj atmıştım, aynı kampanyalar olacak fakat süresi ve şartları belli değil diye yazmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Ulan yaaa 1 yil once kesfetsem sunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Çok para harcatıyor bu kampanyalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 hollwanderrr said: Ulan yaaa 1 yil once kesfetsem sunu... enpara ile aldığın oyunları bir güzel refund ile iade alıp, durduk yere nakit akışı sağlayacaktın. refund ilk çıktığında geriye dönük 4 aya kadar geri alabildim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 abime de aldirdim, 2 kartla yardiriyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Grego said: hollwanderrr said: Ulan yaaa 1 yil once kesfetsem sunu... enpara ile aldığın oyunları bir güzel refund ile iade alıp, durduk yere nakit akışı sağlayacaktın. refund ilk çıktığında geriye dönük 4 aya kadar geri alabildim ben. bu da paticik ölücüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 yapmadım yapanın yalancısıyım. yaş bitince mi o yaştasın yoksa içindeyken mi o yaştasın dilemmasından sonra sayısal hayatım erken bitti, hesap bile edemem ben onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 yaş bitince tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Aldığınız oyunu refund yapınca enpara verdiği parayı geri alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 o biraz muamma ya, bazısından alası tutuyor bazısını almıyor, yada sonradan uyanıldı heralde mevzuya. alan aldı donanımhaber de başlık mı ne vardı. ben direkt wallet a aktarmıştım, olaydaki boşlukta o sanırım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 dh den ev almislardir o refundlardan gelen paralarla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Benden dün geri aldılar. iTunes'tan yanlış bir şey almıştım, geri iade ettim. 62 TL'lik alışveriş vardı. 6 lirayı geri aldık diye mesaj attılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 aklıma getirdiniz sorayım dedim abimde de eşinde de varmış zaten enpara ve kampanyayı kullanmıyolarmış. 3 hesapla abanayım 3-4 ay =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Bireysel Emeklilik gibi birşey her ay Steam Wallet'a para atınca insan kendisini güvende ve huzurlu hissediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Anhora said: Çok para harcatıyor bu kampanyalar. https://paranormalchrist.files.wordpress.com/2014/03/capitalism-enjoy.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 bana kartı getiren arkadaşda devam edecek dedi :) 2 hafta önce mi ne geldi kart. Direk steam için alıyorum devam etmeyecekse atarım kenara ya da kapatırım dedim. Nasılsa maliyeti yok güya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 şimdi müşter hizmetlerini aradım mart sonuna kadar devam ediyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 niye öyle bölük pölçük :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Tehlike canlari caliyor demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 200 TL steam alışverişi yaptım 25 tl verdi. Uzasa ne uzamasa ne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 iyide hacı ayda 50 tlye kadar diyo zaten ben her ay 50 tl atıyorum walleta her ay 25 tl alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 evet her ay 50 wallet süper, ben durup durup abanıyorum wallet da birikirdi mis gibide geç başladık inşallah uzar bu meret :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar