Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 feyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 ow yes gerçek beyler http://kampanya.finansbank.com.tr/bulten/enpara_dilek_261214.html ilk defa bu change.org un işe yaradığını gördüm. mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 site feyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 ben fake değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 fak yes tenks cizıs. bingildak said: açıyorum hesap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Bu enpara denen karı çıkarttığımızdan dolayı senelik banka kartı vergisi filan veriyor muyuz? Ve istediğimiz zaman sorgusuz sualsiz kartı iptal edebiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Hesap işletim ücreti yok, EFT bedava, krediler masrafsız. Olayı net çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Bende başvurdum şimdi. Ya kart dolu, hepsini iptal etmek istiyorum, hepsinden nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Şuan kullanılabiliyor mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 adamlar bi k.kartı çıkarsa artık. on numara olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Gerçekten enpara kredi kartı lazım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Benim için tek eksiği mtv hariç devlet ödemesi yapılmaması. Yoksa rüya gibi bi olay. Faturaları da bundan ödemeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 nasıl bi eksikmiş o lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 gençler illa wallet'a atmam gerekmiyor di mi. karttan direk harcasam da oluyor heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Aluriel said: nasıl bi eksikmiş o lol nasıl bi eksikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Enpara müşteri danışmanları ne kadar tatlı insanlar. Geldiler getirdiler kartımı. Çok arkadaşça yaklaşıyorlar, klasik kurumsallıktan uzak. Ama işleri çok zor cidden, bide metroyla göndermişler adamı asdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 normalde bunlara üzerinde koskoca enpara yazan arabalar veriyorlardı da senin ki fakirmiş sanırım yeni girmiş ise stajyer falandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 ama baya tatlı insanlar, telefonla arayınca da falan çok iyiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Yok abi şehir ters olduğundan metroyla yollamışlar, normalde arabaları varmış. Ama bartın taraflarına gelirken kaza yapmışlar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Bana gelen ablacık da tatlıştı baya. Özenle seçmişler demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Ben de basvurdum ya. Steam sale'de kullanırım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Banada teslim ettiler 2 gün önce kartı. Ama zaten daha önce finansbank müşterisi falan olduğumdan başvuruyu yapınca direkt aktive olmuştu. Kartı teslim ederken "yanında kalem ve defterde hediye ediyoruz" dedi. Kalemi acaip sevdim lan, normalde sallamam şöyle olayları yani. Dediğiniz kadar iyiyse kullanırım bunu artık. iTunes'u, Playstation'ı falan buna bağlayayım. (gerçi US PSN kullandığımdan amazon üzerinden yapıyorum alışverişi, o geçerli değildir herhalde?) Tips & Tricks var mı hiç? Mesela "kart US bilmmemnelerde çalışıyor, şöyle yapın iyi oluyor" tarzı şeyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 birikim hesabı aç maaşını vs direkt oraya at günlük güzel faiz oranı veriyor onun dısında her ay steam walleta 50tl gogo hearthstone icin de istore üzerinden pack veya content alırsanız kampanya geçerli oluyor ayrıca android clientı cok başarılı enapara'nın, login olmadan direkt son 3 giriş çıkışı görebiliyorsun hesaba, geçen gün mesela yemek söyledim adam parayı çekerken bişey oldu fiş vermedi, hemen açtım baktım cepten çekmiş parayı, gene çekmek istedi cocuk, telden gösterdim bak çekmiş diye yolladım hehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar