Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Olm tanklar görevlerini %100 başarıyla yerine getirdi lan en son. Mouse bozuk ya bahaneleriyle gelir gelmez wipe'a sebep olan kermit arkadaşımızdan böyle ithamlar duymak hiç hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 bozuk ama mausum bunu sende biliyosun serefsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 olm şu down and day lafına çok gülüyom ya ahaha. dün akşam çıkmıyor olsaydım bende gelirdim ya tüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 bu hafta druidimle gelirim gibi. tamamlarsam itemları az kaldı 2 3 item :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 ben paladine 1 2 item daha dusureyim sonra shamani kasicam. healer yaparim. biride altini tank kasar oyle oyle yurur gideriz. hatta ne gerek var heroice geceriz 2 tane yeni tank bulursak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 tank eksikse tank olarak gelirim zaten. enchantleri yaparsam trinket weapon dusurmem lazım healer a sdf. 100 ledigimden beri total 5 dungeon yapmadım galiba lfr den geldigiyle oynuyorum resmen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Ben yokum bu hafta. Kar yagmıs snowboard yapmaya gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Uludağ 160cm diyor da Uludağ'a gideceğime evde buz kaydırırım, boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Yok Kartepe'ye gidiyorum, dağ evi var 15 dk mesafede. Haftasonu kayıcaz, yarın aksam da mangal falan yaparız. Pazartesi, salı da iş için İstanbul'dayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Birader, 75cm diyor Kartepe için. Kartepe standartlarında bu demek ki pistlerin yarısı çamur, kalanı da buzdur zaten, board moard yapılmaz. Sen bırak bu sevdayı, ben seni sonra Bansko'ya götüreyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Raidden sonra çıkarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Ben Kartepe'nin buzunda rotator cuffımı patlatmıştım bak, tecrübe konuşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Yok ya 75cm yeter de daha fazla kar var zaten su an. Ama gideriz Bulgaristan'a da, sen bi lock al yanına invite at, summonlayın beni ordan gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 abi baltalamak gibi olacak ama ben de bansko'nun buzunda yan bağlarımı silkmiştim. birazcık ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 İş durumuna göre ben Avusturya'ya da akabilirim artık bu sene şahsen, yan bağlarınız size kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 http://www.milliyet.com.tr/kartepe-de-kar-faciasi-gundem-1993199/ Bilmiyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Ahaha lan gel ben sana kaymayı ogretirim yetersiz. Twin'de raid icine ww yedirdiginde anlamıstım. Parayı bedelliye gömücem Avusturya icin bu sene fakir sayılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Öncelikle benim DBM'im bozulduğu için WW'leri görmüyordum, teessüf ederim. Ayrıca 10 senedir kayıyorum, önüme gelenin aklına kayarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Tecrube olarak bana yakınmıssın, biraz daha calıs. Ben daha bi yerimi yaralamadım :) Neyse bol sanslar raidde, dusen item'larınız warforged olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 ben katılamıcam ama geliyorum istanbula, realde de bir görüşek bir bira içek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Tank eksik beyler sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 tank eksik derken gokhandan bahsetmistim ben zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Gökhan yoksa bir anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 beyler bu akşam toplayalım mı bir normal run'ı? gear'ı raide hazır altlarla gidelim, isteyen mainiyle gelsin? ilgilenenler yazsın bakalım bir araya bir şey gelecek mi görelim. monk healer ile gelecem bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 kaç gibi planlıyosunuz? 3 tane raide hazır karakter var druid tank rogue dps paladin healer heroicse druidle gelem http://eu.battle.net/wow/en/character/emeriss/Ofbearandcow/advanced yoksa rogla http://eu.battle.net/wow/en/character/emeriss/Mulgear/simple en olmadı paladinle gelirim http://eu.battle.net/wow/en/character/emeriss/Mulg%C3%A9ar/simple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar