Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siradisi Bir Konu ve Patiye Elveda

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

O genel bi piskoloji ya. Bende kuzenim olacak fırlamayı hiç sevmezdim. Bi gün açıldı ben gayim şöyle hor gördüler böyle hor gördüler falan fistan.

Bu yüzden annesi babasıda ayrıldı vs. Şimdi canım gibi seviyorum destek oluyorum falan fistan.

Bilmeden önce eldivenle bile sevmezdim o derece.
Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin said:

tesekkurler bu arada herkese :D

korkunc dusuktu moralim birkac haftadir, su iyilesme periyodunun en zor doneminde sahane moral oldu bana, birde fiziksel olarak ulassam tam olcak :P

Moralin neden düşük ki?

Yeni bir hayata başlıyorsun, rahat olacaksın, yeni duygular/davranışlar tecrübe edeceksin, normal bir insanın hayatında gördüğünden daha fazla göreceksin anlayacaksın dünyayı vs.

olumlu bir şekilde fiziki toparlanmayı atlatmaya bak
Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin said:

xieon said:

fiziksel iyileşme sürecin ne oldu bu arada? Komple iyileşebildin mi?

yok :( bugun cok sancim var ozellikle baya hirpalandigim, sert zeminlerde oturdugum ve izin verilenden fazla sure ayakta kaldigim icin. bugun tam 3 ay bitti, iyilesmenin en zor safhasini yariladim, 6 ay bitince baya bir rahatliycam ve gunluk hayata geri donebilicem.

3 ay bitene kadar emanet muamelesi yapin, sahiplenmeyin, sizin degilmis gibi davranin demisti doktorum, hmmmmmmm :3

valla büyük geçmiş olsun kolay değil tabi kısa sürede iyileşmesi. Umarım en kısa zamanda yaraların azalır da en sonunda ferah bir nefes alırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

mulgear6 said:

Sequo said:

Laurelin senelerdir bizden biri cinsiyet değişti diye ötekileşmedi haberiniz olsun 2 sene önce neyse şuanda da o.

ben 2 sene önce daha az seviyodum dfgsdfg

usendim videoyu linklemeye, sen gir youtubedan ac dinle, biliosun ne linklicemi :3

Sequo said:

Lan olm trollemiyorum ya ciddi sordum merak ediyorum. Mesela kuzenim var 24 yaşında gay ona da soruyorum böyle şeyler.

Ne var ya bunda alla alla.

IŞİD vari yobazlaştınız hemen.

Laurelin senelerdir bizden biri cinsiyet değişti diye ötekileşmedi haberiniz olsun 2 sene önce neyse şuanda da o.

Başından beri siz seni seviyorum gidemezsin burada kal diye boşunamı dedik.

Yobazlaşmayın az hanzolar. Meraktan sordum ben.

Aquilaya akşam pompa yaptınmı diyince komik laureline eski cinsiyeti zamanından soru soruncamı terbiyesizlik oluyore.

soruya gelince benim icin problem yokta hani sorma tarzi biraz problemli idi, sonucta bu toplumda bir kadina boyle bir soru soramazsin kolay kolay, ben ole seyleri kompleks yapmiyorumda yaaani yadirganamsi normal. aquilaya sorarsin yani, erkekler icin seks utanilicak birsey degil, soru tarzindan cevap vermedim ki %99 bu topicte soruldu ve cevap verdim. herhangi bir kimse ile herhangi bir romantik iliskim olmadi su ana kadar, cok kucuk bi istisna haric ondada o zaman MAN UP kafasinda oldugum halde kiz bana "bir lezbiyen isteseydim inan senden daha guzelini bulurdum" diye sokmustu lafi heh

http://i.imgur.com/Yx4G8wy.jpg

daha fazla detay istiyorsan bir ekran kartini alirim xunn gibi :P butun parayi hastane, ameliyat, doktor, tahlil, ilac, mahkeme silsilesine yatirinca bilgisayarim oksuz kaldi :P

JrStorMesT said:

Ses egzersizleri diyodun bi ara, ses işi nasıl oldu? var mı gelişme?

yeteri kadar PC basinda oturamiyorum ses icin, ses isi biraz otizm istiyor. egitim materyali temin ettim ama gunde 2-3 saat PC basinda olabilince oyun oynamayi tercih ediyorum simdilik :P calisiyorumda hani cok yogun, olmasi gerektigi duzeyde degil. %40-%50 filan sesimi sokakta yedirme sansim, hicbir zaman davudi bi sesim olmadi, frekansim zaten cinsiyetlerin arasinda biryerde tam, az tiz arttirdimi cok rahat ulasiyorum kadinlarin konustugu ortalam frekansa ama rezonans sorunum var iste. girtlagimdaki kaslari kullanmayi cozup T tarafindan genisletilmis girtlagimi istegimle daraltabilmeyi basarinca birebir kadin sesi cikicak. otizm iste :P

http://www.youtube.com/watch?v=iIk-Ngx4JU8

surda guzel anlatiyor, benden cok daha acik zaten cogu konuda cektigi videolarda bu kiz. super femme olmasa idolum derdimde meh, cok yapmacik bole karikatur gibi buluyorum tarzini :P fanboyu cok var o ayri. bide gorgusuz baya, 20 senede bitiremiycegi kadar pahalli kozmetik urun alip video cekmis ISTE ORJINAL OYUNLARIM KOZMETIK URUNLERIM diye, videonun altina bi kiz gelip "o aldiklarinin son kullanma tarihleri 1-2 senede gecicek biliosun dimi" yazinca krizlere girdiydi hehe

Lectre said:

Laurelin said:

tesekkurler bu arada herkese :D

korkunc dusuktu moralim birkac haftadir, su iyilesme periyodunun en zor doneminde sahane moral oldu bana, birde fiziksel olarak ulassam tam olcak :P

Moralin neden düşük ki?

Yeni bir hayata başlıyorsun, rahat olacaksın, yeni duygular/davranışlar tecrübe edeceksin, normal bir insanın hayatında gördüğünden daha fazla göreceksin anlayacaksın dünyayı vs.

olumlu bir şekilde fiziki toparlanmayı atlatmaya bak

sosyallesme dert su anda benim icin. kacirdigim yillar var, yetismeme gereken bir hayat var. 28 yasi bitirirken ergenlikle yeniden bogusmak eglenceli degil. hep frenleme, hep geri durmaya calisma vs vs. universite ve lise yillarim bos gectiginden bir arkadas cevrem yok duzenli gordugum, yeni insanlarla tanismak icinde taslarin yerine biraz daha oturmasi, en azindan ses isini halletmem lazim. gecis donemi biraz koza modunda olmak zorunda dogasi geregi. yanliz yasamaya ve tek basima ayakta durmaya alisik biriyim ama hormonlar surecin su kisminda cok guclu iste, yapcak bisi yok :P

bol bol konusup gevezelik yapmak, aylak aylak gezmek istiyorum. yasiyamadigim yillarin telafisini istiyorum ama hayatimdaki herkes yurudu gitti, coluk cocuga karisti, duzenini kurdu ve ben geride kaldim. bu saatten sonra yeniden universiteye basliyamiycagima gore anca su ulekden cekip giderek birseyler yapmaya calisicam, turkiyede sosyal hayat cok zayif calisma saatleri yuzunden. bi hobi edinmek filan istiyorum veya amator spor vs olabilir :P

birde tabi ozguven sorunlari var hicbirzaman bitmeyen, birisi ektigi zaman veya kendini cektigi zaman hemen "acaba benden utaniyormu?, sokakta belli oldugumu dusunup benle gorunmek istemiyormu? cokmu bayik bir insanim? cokmu bos ve yetersizim?" filan gibi sorualr ayrasa gibi ususuyor. foruma siyaset disi hayatla ilgili birsey paylasirken bile 3-4 defa check ediyorum ne yazdigimi, burda paylasilir olup olmadigini, aleyhime isliycek kotu bir saka malzemesi cikarmi veya cokmu SJW tadindami oldu post vs vs. cok postumu daha atmadan "bosver yazma" diyip imha etmisimdir son aylarda :D

neyse gene cenem dustu :P

bakalim guzel bir yayinevinin ortagi ile tanistirdilar, kitap yazalim teklifi geldi ki bayadir baski yapiyor annemin cevresi. ben daha oncede dedim emin degilim bu konuda diye, cok vakitte ayiramam ama biraz birseyler karaliyip degerlendirmesini yapicaz. ben halen yardim amaci disinda bir halta yariycagina inanmiyorum. bu toplumda daha elif safak kitabinin kapagi pembe diye okuyamiyan insanlar var, ozel kapakli baski cikarttirdilar millet okuyabilsin diye. kitap okuma oranlarida ortada hani. bole bisi yapsam bile kafadan ingilizce yapmak daha mantikli geliyor bana ama iste ne olur yaz diye cok baski var :(
Sosyal ağlarda paylaş

Sans dileyin bana :D ugrasiyorum ne kadardir. yemin ederim TECE su adamlardan cok daha merhametli e insafli isim degisikligi konusunda :D

http://i.imgur.com/HTghFmy.png

fasist apple bile cirt diye degsitirirken bunlar mahkeme kagidi istedi saka gibi yaaaaa, gene redderderlerse ve yokusa surerlerse ilk ucak gidip thrall heykellerini yikicam pisliklerin. kotick.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

HELL ITS ABOUT TIME

http://i.imgur.com/sB0Wj7i.png

http://i.imgur.com/VSiDCBs.png

oyle icten! bir mektup dosedimki ozellikle yeni kimliginizin scnini yollayin dedikleri halde onu istemeden degistirdi :P ohh, HotS alpha&beta yollamadiniz, butun arkadaslarim lvl40 ladi ben daha yeni basliyorum sizin yuzunuzden diyede QQ ladim bi nefretimi kustum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...