bingildak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 sostizm said: Kız kız diyonuz da, öğrencilerimi davet edemiyorum ki ben paticiğe... Her an bi acayiplik oloabilir burada. Eşimi de çağırmadım mesela. gerek yok zaten, öküz çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Fistan said: hayatın bi anlamı yok Kısmen doğru ama senin elinde sanki (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 sostizm said: Kız kız diyonuz da, öğrencilerimi davet edemiyorum ki ben paticiğe... Her an bi acayiplik oloabilir burada. Eşimi de çağırmadım mesela. davet etme zaten yahu ne gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 kermit said: kalp koyuyolardı ak nickinin altına ahahahha he benle ivy başlatmıştık o kalp furyasını tey tey tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 olm çok leşti lan. allahtan az takılıyordum o aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 radyo açılırsa bende bir program yapmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 ne hakkında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 romantizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Kadınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 chrome said: Cetintas abi gider orayi da ulusal kanala cevirir. Noyan hayvanlarla enerji yoluyla iletisim kurar. Sequo gider fil alir. Hortumu da pantolona takar fotograf cektirir. Fistan yine boklar herseyi. Ben de hayvanlarla ilgili icat fikirleri konulari acarim yine tutmaz o plan abi. HOHAHAHA süpermiş şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 kermit said: mayhemin 7 ayda bir sevgilisi ölüyodu olm zaten ahaha adam milleti dolandirdi burda ne gülmüstüm. Adam ucunda para olan her yarismaya cekilise vs giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 o dolandırma olayı neydi ya hatırlıcak gibiyim ama çıkaramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 http://galeri7.uludagsozluk.com/242/anlat-panpa-dinliyoruz_389510.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Fistan said: adam olun, karşı cinse saygı gösterin efendi gibi konuşun, tartışın gelirlerse bizimdir olay üniversitede geçiyor: "hoşlandığım kızın arkasına oturuyorum önce o imza atıyor sonra ben imza atıyorum, arada sessizce evet diyorum, her ders bir prova." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 WaNTeD said: o dolandırma olayı neydi ya hatırlıcak gibiyim ama çıkaramadım ürün satın almıştı sonra parayı yollamamıştı sanırım :P sonrası ne oldu bilmiyorum ama hallettiler herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 RamsesII said: radyo açılırsa bende bir program yapmak istiyorum birlikte hakiki RPG programı yaparız abi. axedice'a bağlanırız falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 off full old school rpg programı...Aman tanrım bir cennet olmalı. Ama dinleyici sayısı bayağı bir düşer arcane :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 herkes dinlemesin zaten abi amaç o sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 yaptigin radyo programi izometrik olucaksa olur o is anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 axedice said: BabacumMostors said: anlamlı ve işlevsel bir diziydi.. BabacumMostors said: işlevsel dizi BabacumMostors said: işlev BabacumMostors said: dizi BabacumMostors said: işlevsel dizi Bu ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 O degil de konu nerelere gelmis ya. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 bi asli dedik 17 sayfa derail yedi iste :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 keske hic soylemeseydimde kizin bi zamanlar burada takildigini, uo oynadigini ve kacirdiginizi bilmeseydiniz, cok daha acikliydi durum o sekilde :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Derail bizim işimiz BabacumMostors said: Bu ne lan? http://forum.paticik.com/read.php?11,877445,page=1#msg-877480 sf3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 içimdeki facebook annesi ortaya çıkmış AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar