Certhas Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 cs güzel oyun bence. global offensive hackerlardan arınsa yine dönerim ama bariz pistol ile full hs atanlar vs. bayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 GERGE said: Laurelin, bu dedigin muhabbetlerden akli basinda erkekler de igreniyor, kendimden biliyorum. Gerge sen gotten sabikali degilmiydin biyerde yazmistin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 ASDSASDJKLŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 AlmidaFCSlnifcs nedsŞV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 dibini mi dovdurmus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 dafuq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 asdsfsdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 o mastürbasyon muhabbetlerini gereksiz ve çocukların büyüdüklerini kanıtlamak için sergiledikleri eylemler olarak gördüğüm için az mı dışlandım ilkokulda sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Cons said: GERGE said: Laurelin, bu dedigin muhabbetlerden akli basinda erkekler de igreniyor, kendimden biliyorum. Gerge sen gotten sabikali degilmiydin biyerde yazmistin ahahaha nasil bir insansin lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Allah allah ben oyle hatirliyorum ya kendisi solemisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 arcane said: tamam muhabbet olsun diye oynanır da uyum sağlamak için wheel almak ayrı birşey sdfsdfdg. sırf o wheel ile oynıyabilmek için bende kalıp formula 1 oynıyan arkadaşım vardı sen ne diosun :p 3-4 sene once balkondan çıktı böyle sıfır gibi kutusunda,komşunun cocuguna verdik istemedi eski diye sonra dooogru çöpe sırf arkadaşlarıma uyıyım diye saçma sapan ne gereksiz şeyler almışımdır, batman modayken gidip batmobile aldırmıştım bizimkilere yakın arkadaşlarımda var diye, h,ç oyanamdığım için yeni duruyor direk hani kutusu atılmamış olsa iyi para kazanmıştım http://gofigureactionfigures.com/media/batmobile(bas).jpg işin komiği batmanide oyle aman aman sevmem, iyi oyun diye aldırdılar arkhamları zahmet edip bi kere oynamayı geçtim yuklemedim bile. filmini bile sonuna kadar izliyemediğim jurassik park ın jipi vardı filan. sohbet konuları ortak olmayınca hani en azından para ile rekabete kasıyorsun. hep okula değişik oyuncaklar goturmeye kasardım sırf birileri benle ilgilensin muhabbet etsin diye. okula gameboy goturmeye cesaret ettigin gun herkes peşinde pervane olurdu "ne olur bende oynıyım biraz!" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 source lazım oldu şimdi yazar gerge aranacak kelime got diye arattım cıkmadı ksdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Cons said: Allah allah ben oyle hatirliyorum ya kendisi solemisti red degilmiydi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 bende arıyorum öyle bişeyler, bulabildiğim en yakın şey bu http://forum.paticik.com/read.php?20,3822052,3822100#msg-3822100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Ya bende aradim bulamadım cevap hakki dogdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 kumarda parayi yedikten sonra kamikaze girdi adam topice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 buldum buldum http://forum.paticik.com/read.php?13,3011097,3011358#msg-3011358 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Oh supersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 şimdi herkes bişeyler yazmak istiyo da bu konu hassas oldugu icin yazamıyo ksdjglsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 gerge orada gotunu yırtmış abi laf anlatmak için sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 hatırladım ben de gerge bi idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Cons said: GERGE said: Laurelin, bu dedigin muhabbetlerden akli basinda erkekler de igreniyor, kendimden biliyorum. Gerge sen gotten sabikali degilmiydin biyerde yazmistin 2007'den kalma götçü postunu hatırlamak. http://i.imgur.com/Lx7OC7D.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Quel-Thul said: şimdi herkes bişeyler yazmak istiyo da bu konu hassas oldugu icin yazamıyo ksdjglsdg ısteyen yazsın ozelden, en salak ve kucuk dusurucu soruları bile sabır ve mutlulukla cevaplıyorum ve yazmıyorum buraya ahahah :p bide gergeye olan saygım bi kat daha arttı, 2007 de yazabilmiş bı oldugunu ve nedense postum oldugu halde farketmemişim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 lan forum valla affetmiyor bi gün korkuyorum ultimatrden kalma büyüklü küçüklü yazdığım orta okul postları yüzüme vurulcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 tabii ki. gerge dediğin cool olmadan yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar