Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siradisi Bir Konu ve Patiye Elveda

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

arcane said:

tamam muhabbet olsun diye oynanır da uyum sağlamak için wheel almak ayrı birşey sdfsdfdg.

sırf o wheel ile oynıyabilmek için bende kalıp formula 1 oynıyan arkadaşım vardı sen ne diosun :p 3-4 sene once balkondan çıktı böyle sıfır gibi kutusunda,komşunun cocuguna verdik istemedi eski diye sonra dooogru çöpe

sırf arkadaşlarıma uyıyım diye saçma sapan ne gereksiz şeyler almışımdır, batman modayken gidip batmobile aldırmıştım bizimkilere yakın arkadaşlarımda var diye, h,ç oyanamdığım için yeni duruyor direk hani kutusu atılmamış olsa iyi para kazanmıştım

http://gofigureactionfigures.com/media/batmobile(bas).jpg

işin komiği batmanide oyle aman aman sevmem, iyi oyun diye aldırdılar arkhamları zahmet edip bi kere oynamayı geçtim yuklemedim bile. filmini bile sonuna kadar izliyemediğim jurassik park ın jipi vardı filan. sohbet konuları ortak olmayınca hani en azından para ile rekabete kasıyorsun. hep okula değişik oyuncaklar goturmeye kasardım sırf birileri benle ilgilensin muhabbet etsin diye. okula gameboy goturmeye cesaret ettigin gun herkes peşinde pervane olurdu "ne olur bende oynıyım biraz!" diye
Sosyal ağlarda paylaş

Quel-Thul said:

şimdi herkes bişeyler yazmak istiyo da bu konu hassas oldugu icin yazamıyo ksdjglsdg

ısteyen yazsın ozelden, en salak ve kucuk dusurucu soruları bile sabır ve mutlulukla cevaplıyorum ve yazmıyorum buraya ahahah :p

bide gergeye olan saygım bi kat daha arttı, 2007 de yazabilmiş bı oldugunu ve nedense postum oldugu halde farketmemişim bile.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...