Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Laurelin said: zaten hani su topicten bile rahatsiz olanlar oldu iste, Şu topicten rahatsız olan dediğin eleman(en azından topice yazan) editör trolü. Patinin açtığı minecraft serverını kıskanıp ddos saldırısı yapan loserın dediğinin pek bir değeri olmaz xD Salla. "Kişiselde neden kişisel konu var" diye bir argüman üretmek ayrı komik zaten, uzun uzun konuşulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 bi kere sen kız değilsin henüz, newhalfsın, onu bir düzelteyim, operasyondan sonra kız olacaksın o değil de, erkek bedenindeyken Breakfast at Tiffany's veya ona benzer filmleri izlemek gerçekten zor olmalı, umarım yeni bedeninde mutlu olursun peace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 @Laurelin Hayirli olsun. @Ashes2Ashes Sana gore normal baskasina gore odunluk yaptigin. Odun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 kız değil lan kadın... Soru: ayrıca hep merak ettiğim, (fincancı katırlarını ürkütmeden anlatmaya gayret ederek), zira sizi bilmem ama benim karşılaşmadığım kadınlar arasında bu ilgi alanlarımızdan haz eden ve ilgili olan birine rastlamdım, tarih olsun, stratejinin dibi olsun, kısa ve kabaca cenk işleri diyelim, alakadar olman, erkek bedeninde doğmuş olman mı, yoksa kadın olarak dünyaya gelmiş olsan yine bu ilgilerin ortaya çıkacağını düşünüyor musun? cümleler toparlanma dı ama anlaşılır büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 @feamer o sordugun zoru tamamen sosyal cevre/toplumsal cinsiyet rolleri/yetistirilme tarzi ile aciklanabilir Kendini kadin olarak tanimlayan bir insanin da tarih/savas stratejileri/f1/teknoloji ile ilgilenmesinin mumkun oldugunu bu topikten anlayabiliriz sanirim. Diger kadinlarin da laurelin in durumunda oldugu gibi kendisine bicilmis toplumsal cinsiyet rollerinden farklilasma ozgurlugu olsa daha da cok ornegini gorurduk bence. Ki toplumun su haliyle bile ornekler goruyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 tarih ile ilgilenen kadın yok mu demiş o lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 bizim gibi diyorum, nasıl diyelim ben mesela, tüfeklerin yaygın olarak kullanılmadan önce yapılmış bütün büyük savaşların taktik ve stratejin aşamalarını az çok bilemekle övünen biriyim, buna denk bir kadın görmedim şahsen, hadi onu bulduk, tw, h3, aoe... gibi oyunlar oynayan, bunun yanında ateşli silahlara ilgisi olan, ek olarak fantastik edebiyat ile alakadar olan... falan diye gidiyor, dediğim gibi ben denk gelmedim @darkwingduck, onu demek istiyorum zaten erkekler bir dereceye kadar ama çocukluk aşamasında kadınların yetiştirilmesinde kısıtlayıcı ve yönlendirici olduğunu düşünüyorum insanlık medeniyetinin (medeniyet=şehirli insan) gerçi böyle diyorum ama 3 yaşındaki bir kıza gidip barbili tencere tava takımı aldım hediye olarak ama diğer taraftan legoları, kalemleri falan yere yıldız filosu gibi dizip savaştıran biri olarak kışının ilgisi olduktan sonra bu yönlendirmelerinde fazla etkili olmayacağını da düşünmüyor değilim... buradan en son, "kadın göğüs zırhı" tartışmasında ki argümanıma gelmek istiyorum ama çok uzun süreceği için dedi mi anlatması başka zaman yaparım artık, oyun bölümünde bir konudaydı, deliverance demiydi neydi, tarih bölümüne geçmiştik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 tarih dediğin BENİM MİLLYETİM SUPER DUNYAYI EZMISIZ FUCKYEAH muhabbeti böyle erkek masturbasyonlarıyla kadınların ugrasmaması normal değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 abi ilgi zaten default belirleyici etken. tüm erkek çocukların futbola/silahlara ilgi göstermemesinin normal olması gibi tüm kız çocuklarının ip atlama/barbie evlerine ilgi göstermemesi de normal. babamı istediğimiz kadar darlayalım adam hayatında spor sayfası açıp okumuş insan değil mesela. çoğu takım sporunu ve taraftarlığı aptalca buluyor. Küçük yeğenime alınan Barbie bebeklerin başına gelen tek şey parçalara ayrılıp köşeye atılması. kızın işi gücü bir şeyleri parçalarına ayırıp tekrar birleştirmek. örnekler çoğaltılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 sosyal olarak erkek işi kız işi diye ayrılan şeyler haricinde geeklerin ezici derecede erkeklerden çıktığı bir gerçek. yani kadınlardan mesela sosyal olarak kabul gören aşçılık, dikiş, müzik, hanım hanımcık sanatlar konusunda bile geek raddesinde olayla ilgilenen az çıkıyor. ne kadarı genetik ne kadarı öğrenilmiş tabi tartışmaya açık. yalnız eşcinsel erkeklerden -ki beyin yapısı itibariyle hetero kadın beyni ile epey benzerlikler var internetten bakılabilir- hayvan geek insanlar çıkıyor, tanıdıklarımın tamamı obsesyon sahibi insanlar. tabi beynin şekillenişi kompleks bir şey. genetik, hormonlar, dış uyarılar (bkz:neuroplasticity) vs. çok etken var. sosyal gender rolleri kaybolacak bir şey değil pek ama zamanla daha bireye serbesti tanıyan bir hale doğru evriliyor ki bu bence iyi bir şey. ama asıl şu videoyu bu başlığa koymak için geldim. http://www.youtube.com/watch?v=H_X7mMU6Gb0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Flassh said: tarih dediğin BENİM MİLLYETİM SUPER DUNYAYI EZMISIZ FUCKYEAH muhabbeti böyle erkek masturbasyonlarıyla kadınların ugrasmaması normal değil mi? ne alakası var, ayrıca ayrımcılık yapıyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 öyle abi özellikle o dediğin strateji oyunlarını forumlarına falan bi gir. totalwar forumuna girdim trde bi kere OSMANLI SUPER DİMİ YA konuları vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Cons said: herifin dediği kötü niyetli veya salakça bişey değil. hatta arkasında mantık aranabilir ama genel olarak haksız bence saldırmasaydınız iyiydi kendi adıma açayım adamın dediğini; ben viktoru erkek zannederken ona kaymak veya onun bana saplaması gibi bir beklentim yoktu. kız, uzaylı veya at olması hayatımda hiçbişey değiştirmezdi. aynı şekilde dünya düzgün biyer olsa laurelin bu sorunundan sıkıntı duymazdı, yıllarca saklamaz, elalem ne der hayatım nasıl sikilir derdine düşmezdi. ben aslında karıyım der geçerdi. ama dünya boktan biyer. adamın haklı olduğu yer burası. haksız olduğu yer ise laurelin'in foruma 10 küsur senede 26k post atıp, birsürü arkadaş edinip, bu 26k postun hepsinde ve arkadaşlarıyla ilişkilerinde delikanlı esnaf rpsi yapmak zorunda kalması. diyor ki ben bu rp olayından sıkıldım artık olmadığım biri gibi gözükmek istemiyorum, kötü smileyler koyup kelimelerin sonundaki sesli harfleri uzatmak istiyorum. herif kadınları özetledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Orcun rp si yapan kim lan? Orcundan oyle bi yazi gelemez. Sozcu orta sayfa yazari gibi yazmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 "kadınların köküne kibrit suyu" ve "kahrolsun kadınlar" seslenişlerini de unutmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Flassh said: öyle abi özellikle o dediğin strateji oyunlarını forumlarına falan bi gir. totalwar forumuna girdim trde bi kere OSMANLI SUPER DİMİ YA konuları vardı ya eyçofta araba -onager- yapan bir nesil var biliyorsun dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Sparkcaster said: Cons said: kötü smileyler koyup kelimelerin sonundaki sesli harfleri uzatmak istiyorum. herif kadınları özetledi Aynı boku geçen söledim Viktora. Adam 1 saat onu kesiyolar bunu söküp içeri kıvırıyolar anlattı. En sonuna >.< felan tadına bi smiley koydu. Dedim şu anlattığın olayda en homoseksüel şey o en son koydupun smileydi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 üniversite kütüphanesinde bir kitap vardı, tam tarihleri hatırlamıyorum ama ülke ülke ayrılmış olarak, ww1 den, viyetnam savaşına kadar olması lazım, üretilmiş bütün tüfek ve tabancalar, görsel ve anlatım olarak, şemaları falanda var. ben gittim kütüphaneden aldım, bir arkadaş gördü bunu "gelsene 2dk birine göstereceğim kitabı dedi" iyi dedim gittik, götürdü kızın birine verdi kitabı, kız aldı kitabı nasıl seviniyor, sayfaları falan seviyor böyle... abov dedim kıza bak yani demem o ki, böyle örneklerde var ama kombine olarak ben görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Feamer said: viyetnam savaşına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 bu herif bide kitap okumakla övünen bir adam http://image.cdn.haber7.com//haber/haber7/photos/2009/31391.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 ne biçim hikaye lan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Oysa, Orta2 den lise 1e kadar uretilen butun ilkogretim edebiyat kitaplarini okusa yeterdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Esh said: Oysa, Orta2 den lise 1e kadar uretilen butun ilkogretim edebiyat kitaplarini okusa yeterdi :P http://1.bp.blogspot.com/-jZpm3nJaszg/UGIvQ2ml8lI/AAAAAAAADQw/CnEi8bMDbQc/s320/kasagi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Yok lan su direk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Esh said: Yok lan su direk :P edit gelmeden dursun şu şurda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar