Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siradisi Bir Konu ve Patiye Elveda

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

yalnız ben atlanıldığı düşündüğüm bir noktaya değinmek istiyorum. şimdi hep söyleniyor laurelin iyi süper bir insan işte entelektüel katkı vesaire vesaire ama;

abi şimdi böyle bir kararı bakkal mahmut efendi de uygulasa, ya da sevmediğiniz birini düşünün(ki birkaç böyle post vardı yazabildikleri için kendi adıma onlara teşekkür burdan) bu yaşadığın süreç senin kişisel bir olayın bize sadece destek vermek düşer diyebilmek lazım.

yani demek istediğim. bıyık yörüngeden dönse böyle topic açsa benzer yaklaşımı görecekti, görmeliydi(görürdü bence). o derece normalleştirmek lazım beyinlerde.

o yüzden her ne kadar kişiliğe vurdurarak destek verilse de. aslında bu konunun içeriğinin yetmez ama evet gibi olduğunu düşünün.

bu obvious'lığı severek yaptım.
Sosyal ağlarda paylaş

Ren şimdi böyle düşünüyor tamam saygı duyarım kişisel görüşüdür ve öncelikle gerizekalı bir insan değilim bunu belirtmek istedim.

Ama bunları neden kişisele yazdı? Tamam kişisel düşünceleri olabilir fakat her kişisel kişisel midir? Kişisel var kişisel var.

Hani kimse kalkıpta bir kişinin kendisiyle ilgili paylaştığı durumların kişisel olduğunu kimse iddia etmesin.

Ne kişiseldir ne değildir yaşadığımız toplum belli, aynı forumun çocuklarıyız kimse kimseyi kandırmasın.

En yormlamam bu kadar...
Sosyal ağlarda paylaş

Ashes2ashes said:

saçmalamıyorum işte
keşke saçmalasam

insanların ne düşündüşüğünü düşünüyorsam sölüyorum

ciddi anlamda bu dunyada "normal" diye bir olguyumu diretiyorsun burda? kime gore normal? neye gore normal?

http://i.imgur.com/P3C2Gcw.jpg

toplum normal karsilamiyor o yuzden sen geber, seninde herkez gibi yasama hakkin yok cunki bizi rahatsiz ediyorsun olayi direk.

cogunlugun dedigi dogrudur diye birsey yok, azinlik cogunluga uyucak diye bir kuralda yok. bende gunde 5 vakit kafamin icine edilmesinden rahatsizim ama bunu dile getirme sansim bile yok ama obur yandan "ben rahatsiz oldugum icin sen yasama" diyebiliyorlar. boyle bir sacmalik varmi ya?
Sosyal ağlarda paylaş

1100 mesajlı threadde 3-4 dallama olur; normal ya

Ne yıldızlar geçiti, ne plot twistler oldu; tarihe çoktan geçti başlık

"This." diyebileceğim baya bir şey yazdın aslında, "gay vs fag" görseli de en iyilerinden biri oldu. Çok büyük bir cesaret ve helal olsun gerçekten de!

2 soru çok kısaca:

- Herhalde ilerleyen aşamalardan, post-op durumlarından updateler alırız değil mi?
- 78 sayfayı okudum da gözümden kaçmış olabilir, operasyonun tayland'da olması trans-friendly olmalarina ek olarak ameliyat başarısında en iyi yerin orası olmasından mı?
Sosyal ağlarda paylaş

ZaugnaKhaldun said:

"This." diyebileceğim baya bir şey yazdın aslında, "gay vs fag" görseli de en iyilerinden biri oldu. Çok büyük bir cesaret ve helal olsun gerçekten de!

2 soru çok kısaca:

- Herhalde ilerleyen aşamalardan, post-op durumlarından updateler alırız değil mi?
- 78 sayfayı okudum da gözümden kaçmış olabilir, operasyonun tayland'da olması trans-friendly olmalarina ek olarak ameliyat başarısında en iyi yerin orası olmasından mı?

-tabiki, zaten artik ortadan kaybolmama gerek olmadigina gore cogu kisi gozleri ilede gorebilir disarda falan ahahah, hani surekli bu konuyu acip surekli update vermem veya "AM I KAWAII ~UGUUU" modunda resimler koymam attention whore olmadigim icin. su topigi actigimdan beri omrum boyunca yeticek kadar ilgi gordum zaten herkes sagolsun :D

ha onemli adimlarda paylasirim ama, thailand a giderken paylasirim hatta gezicek vaktim olursa resim atarim oradan (belki pattaya ya gitme imkanim var, bangok zor ama) veya mahkeme surecinde yasadiklarimi, kimlik degisimini filan :D bu topic bitince ozel mesajlar, steam ve facebook vs den gelen soru ve muhabbetler disinda konusmam hani, kimsenin gozune sokmam bu meseleleri veya alakasiz topiclerde "BEN BOYLEYIM ISTE" temali mesajlar atmam.

zaten hani su topicten bile rahatsiz olanlar oldu iste, her gun insanlarin gozune sokmama gerek yok

hani SJW likte yapmam, lgbt haklarindan konu acilirsa tartisirim ama MUH RIGHTS temali topicler acmam, ajanda pushlamam veya kimseyi bisiylere ikna etmeye kasmam. Tek isnisna hani boyle cok uzuldugum intihar veya nefret cinayetleri olursa boyle buyuk ses getiren dunyada onlari paylasirim anca ki onu bile yapicagimi sanmiyorum.

birde isteyen istedigini desin hani, biri bana bisi yazarken "adam" diyince "abi" diyince, "viktor" diyince veya israrla erkek muamelesi veya muamelesi yaparsa hani HAYIR O OYLE DIIL, BEN DIILIM diye duzeltmem, QQlamam falan ama sessizce uzulurum sadece ve soylenen seyin dozuna gore aglayabilirim hani tipki arkadasim "hicbirzaman cocuk sahibi olamiycagin icin bir varolus amacin yok, bir kadin oalrak bes para etmessin, butun diilsin" diyince oldugu gibi. buda anca deger verdigim birinden gelirse uzulurum hani

-ya trans-friendly ile cok alakasi yokta basari olayi tamamen :D dunyadaki iyi doktorlarin sayisi bir elin parmaklarini gecmiyor. cok baski yaptilar "turkiyede ol, yaninda oluruz cicek ve pembe balon yollariz" diye ama yilda bu ameliyati 240 defa yapan ve 20 senedir calisan bir doktor ile 3 senedir yapip senede 2-3 ameliyat yapan doktor bir olmiyor :) gidicegim doktorun kendi ozel teknigi olmasini saymiyorum bile ki adamin yaptigi islere dogal ve fonksiyonel demeyi gectim jinekologlar ayirt edemiyor hani :p

burda cok detayli girmek istemiyorum bu muhabbete her ne kadar acik olsam ve cinsellik konusmaktan rahatsiz olmiyan biri olsamda cunki genede AYIP! :D bu kadar bilgi yeter size!, sadece kizlar sorunca soyliyorum ozelden
Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin said:

ZaugnaKhaldun said:

2 soru çok kısaca:

-tabiki, zaten artik ortadan kaybolmama gerek olmadigina gore cogu kisi gozleri ilede gorebilir disarda falan ahahah, hani surekli bu konuyu acip surekli update vermem veya "AM I KAWAII ~UGUUU" modunda resimler koymam attention whore olmadigim icin. su topigi actigimdan beri omrum boyunca yeticek kadar ilgi gordum zaten herkes sagolsun :D

ha onemli adimlarda paylasirim ama, thailand a giderken paylasirim hatta gezicek vaktim olursa resim atarim oradan (belki pattaya ya gitme imkanim var, bangok zor ama) veya mahkeme surecinde yasadiklarimi, kimlik degisimini filan :D bu topic bitince ozel mesajlar, steam ve facebook vs den gelen soru ve muhabbetler disinda konusmam hani, kimsenin gozune sokmam bu meseleleri veya alakasiz topiclerde "BEN BOYLEYIM ISTE" temali mesajlar atmam.

zaten hani su topicten bile rahatsiz olanlar oldu iste, her gun insanlarin gozune sokmama gerek yok

hani SJW likte yapmam, lgbt haklarindan konu acilirsa tartisirim ama MUH RIGHTS temali topicler acmam, ajanda pushlamam veya kimseyi bisiylere ikna etmeye kasmam. Tek isnisna hani boyle cok uzuldugum intihar veya nefret cinayetleri olursa boyle buyuk ses getiren dunyada onlari paylasirim anca ki onu bile yapicagimi sanmiyorum.

birde isteyen istedigini desin hani, biri bana bisi yazarken "adam" diyince "abi" diyince, "viktor" diyince veya israrla erkek muamelesi veya muamelesi yaparsa hani HAYIR O OYLE DIIL, BEN DIILIM diye duzeltmem, QQlamam falan ama sessizce uzulurum sadece ve soylenen seyin dozuna gore aglayabilirim hani tipki arkadasim "hicbirzaman cocuk sahibi olamiycagin icin bir varolus amacin yok, bir kadin oalrak bes para etmessin, butun diilsin" diyince oldugu gibi. buda anca deger verdigim birinden gelirse uzulurum hani

-ya trans-friendly ile cok alakasi yokta basari olayi tamamen :D dunyadaki iyi doktorlarin sayisi bir elin parmaklarini gecmiyor. cok baski yaptilar "turkiyede ol, yaninda oluruz cicek ve pembe balon yollariz" diye ama yilda bu ameliyati 240 defa yapan ve 20 senedir calisan bir doktor ile 3 senedir yapip senede 2-3 ameliyat yapan doktor bir olmiyor :) gidicegim doktorun kendi ozel teknigi olmasini saymiyorum bile ki adamin yaptigi islere dogal ve fonksiyonel demeyi gectim jinekologlar ayirt edemiyor hani :p

burda cok detayli girmek istemiyorum bu muhabbete her ne kadar acik olsam ve cinsellik konusmaktan rahatsiz olmiyan biri olsamda cunki genede AYIP! :D bu kadar bilgi yeter size!, sadece kizlar sorunca soyliyorum ozelden

şunları yapacağın bi yer var mı ordan izleriz sıkıntı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Madcat said:

Laurelin said:

ZaugnaKhaldun said:

2 soru çok kısaca:

şunları yapacağın bi yer var mı ordan izleriz sıkıntı yok.

hangilerini? cok soylediler bana hani sen yazabiliyorsun bir blog ac gun gun yaz yasadiklarini diye. ilki korkunc useniyorum, 2-3 kisinin takip edicegi bir seye o kadar emek vermek istemiyorum, googleda arkamda tonla iz ve resim birakmak istemiyorum, sahte isimle obscure yazsamda hani en basitinden attention whore diilim :D facebooktan yazarim tek tuk yeter oda hani benden surekli facebooktan lgbt haberleri falan paylasmami beklemeyin cunki cidden sadece "siradan bir kiz" olmak istiyorum. sirf LGBT kimligi ile prim yapanlardan tiksiniyorum.

thailand a giderken yazarim, ameliyata girdigim sabah zaman bulursam yazarim ve ameliyattan sonra artik morfin kafasi hangi gun gecerse o zaman yazarim iyiyim diye ahahaha annem zaten burdan tanidigi bazi arkadaslarima bilgi verir hani operasyondan ciktigimda "cikti simdi iyi" diye, onlardan rica ederiz haber verirler falan

thailand da zaten bol bol forumda olurum hani 33 gun alakasiz bir sehirde bir otel odasina tikili kalicagim icin >_< buyuk ihtimal annemle laptop kavagasi yapicaz zaten, o turk dizisi izlemek istiycek ben anime, paylasamiycaz laptopu ahaha

ondan sonrada kimlik degistirirken acarim bide o kadar

bir mucize olurda evlenirsem anca o zaman 3. bir konu gorursunuz benden. a girl can dream, right?

http://static.zerochan.net/Fate.zero.full.1424386.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

işte süreç falan.
dediğin gibi burda att whore olma durumu olabilitesi var, ya da kuddisi gibi gezdim gördüm başlığı açabilirsin kendine, okuruz yani.
blog mlog sıkıntı dersen diye ne bileyim işte yaşadığın süreçleri vesaire.

wot okunması zevkli insansın dedik başta
Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin said:

hani surekli bu konuyu acip surekli update vermem veya "AM I KAWAII ~UGUUU" modunda resimler koymam attention whore olmadigim icin. su topigi actigimdan beri omrum boyunca yeticek kadar ilgi gordum zaten herkes sagolsun :D

İsteyen bakar, girer okur ve cevap yazar soru sorar. İstemeyen girmez. Neden sen kendini kasıyorsun ki. Millettin gözüne bir şey soktuğun ettiğinde yok bence
Sosyal ağlarda paylaş

ya cidden bokunu cikarmaya gerek yok, konuyla ilgili komik resimleri bile paylasmamaya calisiyorum burda sirf insanlar irrite olmasinlar diye

http://i.imgur.com/JMddHfN.jpg

sunun mesela yuzlerce varyasyonu var

>someone grabs a handful of cake and throws at me

ile biten ahahahaah

blog yazarsam hani bu konuya saplanip kalmam, oyunlardan animelerden vs de yazarim dayanamayip o zamanda disardan gelen insanlari uzaylilastirmis olurum

http://www.transkad.in/

soyle bir blog acarsam misal direk oldurun beni, o sekilde yasamama izin vermeyin
Sosyal ağlarda paylaş

10 gündür internetim yoktu en son baktığımdan bu yana username'ini de değiştirmişsin. Bence de bırakmana hiç gerek yok, doğru düzgün üyelerden çok kalmadı zaten, sikin olup olmadığını dert edecek adamların ne düşündüğünü de çok umursamamalısın bence.

Ayrıca göt ister böyle bir konuyu bu foruma açmak, ondan dolayı da ayrıca tebrik ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...