Seru Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 18 yaşında üye oldum bu foruma 30 yaşındayım şimdi. bırakma bizi Victor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Allah yolunu acik etsin, Reelde seni anlatip foruma 3-4 uye kazandirmisligim var, hey gidi. Bence gitme, insan ozluyor zaten. Sen bizim icin hep Viktor olacaksin. Bakma, ben de biraktim forumu ama Orcun iti sagolsun geldim gene. sana gitme demeyeceğim. üşüyorsun, ceketimi al. günün en güzel saatleri bunlar. yanımda kal. sana gitme demeyeceğim. gene de sen bilirsin. yalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim incinirsin. sana gitme demeyeceğim ama gitme, lavinia adını gizleyeceğim. sen de bilme, lavinia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 kal abi gitme, sayende adam ederiz belki forumu da. bak bitanesine caktim gelisine yukarda, mis gibi oldu. hehe (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 ne dirençmiş arkadaş, kal işte. bak seni hiç tanımayan insanlarda -yani ben- kalmanı istiyoruz. kal bence kal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 kal harbiden madem. uzun yazıları okunabilen insanlardansın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 YÜRÜ BE! :D Kalıyorsun. Bırakmayız hiçbi yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 seninle benzer sorunları yaşayanlara da müthiş bir destek olur bence açtığın bu konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 forum yöneticileri bu konuyu okuyup, insanların forumda nasıl bir uslup istediğini ve bunu koruma açısından ne yapması gerektiğini görüyorlardır sanırım. Ema'nın "beyler bi bakın xxx .. ". başlıklarını görüp, editlediği günleri, nasıl atarlandığının haklılığı ve anısıyla yazıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Mesajlarını aradığım, wotlarını ilgiyle okuduğum birisin. Umarım kalırsın ve çok mutlu olursun hayatında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Politika ile ilgili wotlarin azalip yok oldugu zaman hayak kirikligi yasamistim acikcasi. Hastaliklar, gercekten kotu. Psikiyatrik olanlar ozellikle, aci verici olabiliyor bazi zamanlarda. Patiden gitmek, bu durumu acikladiktan sonra senin icin daha hos olacaktir bence de. Kendi istegin olmayan bu problem, yeri geldiginde alakasiz bi topikte dalga gecme amaciyla bile kullanilabilir en nihayetinde. Insanlar umursamaz cunku. edit OHA GITMIYOMUS GITME SIKTIRET INSANLARI DI BANLAR. Wotlarindan gorup arastirip ogrendigim seyler var. Bunlar icin tesekkur ederim. Umarim zihnen sagligina kavusur ve rahat hissedersin kendini. Bu arada, intihar basit ve kotu bi secenek. Yasamasi gereksiz milyonlarca insan kilikli varken senin kendini oldurmen sacma olurdu. Yasaminda huzur dilerim. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 ben geldim sen kaybolmuştun zaten hiç içime sinmemişti. kal kal. daha çok wotlarını okuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istanbulbeyfendisi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 anlamadıgım konu beden kadınsı oldugundan mı kişi böyle bir durum yaşıyor? yoksa beyin kabullenmiyor cinsiyetin aslında bu degil mi demeye getiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Ben çok yazmayan ama forumu her gün saatlerce okuyan biriyim, bu durumun aynısını çok yakın bir arkadaşım yaşadı ve geçirdiği zorlukları biliyorum. Şimdi çok iyi (Bu ülkede yaşamıyor :) ) zira okuduğum başlıklarda dikkate aldığım insanlardan birisin. Paticik içinde şaşırtıcı şekilde bir şeyleri ateşlemiş gibisin okuduğum yorumlardan da. Burada kalman senin için de buradakiler içinde baya pozitif olacak gibi duruyor :) Aynı arkadaşımı anlamaya çalıştığım sırada ki ruh halimi yaşıyorum ve çok zorlanıyorum şuan aslında. Onu aradım skype yaptık falan :) uykusundan uyandırdım hehe. Kendisi de bu süreçleri geçirirken ailesinden tepkiler yemişti (bir kısmından) ailesi onun yüzünden ayrılmıştı hatta ve sonrasında yanında olanlar şuan inanılmaz mutlu ve sürekli iletişim halindeler. Koptuğu taraf ise saçma sapan ve silik. Patiyi bu kurgu üstünden düşünürsen, sana sahip çıkanlarla yola devam edeceğimizi yöneticiler de söylemiş ve uygulamalı göstermiş :p - Bu süreçte yanında kendini iyi hissedeceğin insanlardan başka bir güç alacağın şey yok, değerini bil sahip çık- dedi aynı süreçleri geçirmiş ve dünyanın en mutlu insanı olduğunu iddaa eden arkadaşım bunları sana söylememi şart koştu hehe : ) /respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 2001 demişsin ya, o zamandan bu zamana hep insanlara yardım etme düşüncesiyle bu forumda ektiğin o bilgi tohumlarının yeşerdiği gün işte bugün. Toplamadan gidersen bu kadar insanı üzersin şimdi... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 abi bir saniye, belki de tüm bunlar di'nin genel yöneticiliğini sağlama alıp, insanlar arasında kabul görmesini sağlamak içindi? önce sys admin olarak sitede sorunlar başlamışken çözdü ve sys adminliği kabul edildi. sonra genel yönetici oldu, bazı çapulcular karşı çıktı. şimdi victore, dostumuz, karışanlara ban atacak ve kabul edilecek!!! dıdıdıdım! jsdfgpjsdf şaka yapıyorum ya di banlama abi. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 vay be etkilendim açıkcası umarım mutlu olursun hacı, genelde anime bölümünde denk geliyodum mesajlarına zaten oraya fazla mesaj atan da yok kalsan sıkıntı olucağını sanmıyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 vay be gerçekten büyük sorunları aşmışsın, umarım sonunda mutlu olursun. bence bir çok kişi burada sana bu konu hakkında destek olucaktır. bu yüzden kalman senin için daha iyi olabilir. sonuçta burası da bir topluluk ve kendini buraya kabul ettirerek başlayabilirsin işe ne bilim. glhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 SeaGle said: Patiden gitmek, bu durumu acikladiktan sonra senin icin daha hos olacaktir bence de. Kendi istegin olmayan bu problem, yeri geldiginde alakasiz bi topikte dalga gecme amaciyla bile kullanilabilir en nihayetinde. Insanlar umursamaz cunku. hiç katılmıyorum.niye gitsin alaala! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 yok abi, gif dusuncelerimi tamamen ortaya koymaya yetmedi, illa ki yazacam birseyler gender disorder hedesini geciyorum, onunla ilgili olarak forumun tamami acik ve net olarak seni destekliyoruz. insanin kendini kabullenmesi ve kendiyle barismasi kadar guzel birsey yok (persona styla? sfds) suradan dokundurmak istiyorum: niye cevrendeki insanlara bakip umudunu kaybettin? hollandaya gittiginde orada ki insanlarin da ayni oldugunu gordugunu yazmissin. bu aslinda iyi birsey degil mi? bu gozlem butun insanlarin aslinda birer blank slate oldugunu, cevre faktorlerine gore karakterlerinin oturdugunu kanitlamaz mi? bu aslinda bizim icin iyi birsey degil mi? eger insanlar analarinin karnindan seri katil, muslumbord hede hodo olarak cikmiyorlarsa; bu insanlik icin bir umut degil midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 ya diceğimi steamden dedim zaten ama 2 tane kol gibi wot okuduktan sonra şurda bi postum olmazsa içimde kalır fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Problem denmis de, degil abi. Bu insan boyle mutlu olacaksa ve cozumu varsa problem falan yok. Adamin bunca sene sikinti yasamasi sictigimin toplumunun orumcek kafasi yuzunden, o yuzden problem haline gelmis. Siz bu sekilde adlandirmaya devam ettikce de problem olarak gorunecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Bu arada, ruzgar erkoclar in yasadigi durum da senin bahsettigin disoder di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 http://media.tumblr.com/tumblr_m9j04aifIU1r28799.jpg madem görsel destek de veriyoruz, gene viktor'a özel başlıkla ilgimi yorumumu buradan tekrarlamak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Vay be durduk yere aklıma Pokemon XY'deki karakterin geldi şimdi Arya-kun. :D Neyse 3 oldu saat yatayım artık. Konu ve sen biryere kaybolmazsanız iyi edersiniz. Kıps bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 SeaGle said: Bu arada, ruzgar erkoclar in yasadigi durum da senin bahsettigin disoder di mi? arastırıp öğrenebilirsin şimdi luzumu yok bence konuyu dagıtmaya üstüne bir de bi önceki mesajında cinsiyetçi bir küfrün var onları bi kısalım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar