Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siradisi Bir Konu ve Patiye Elveda

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

Allah yolunu acik etsin, Reelde seni anlatip foruma 3-4 uye kazandirmisligim var, hey gidi.

Bence gitme, insan ozluyor zaten. Sen bizim icin hep Viktor olacaksin. Bakma, ben de biraktim forumu ama Orcun iti sagolsun geldim gene.

sana gitme demeyeceğim.
üşüyorsun, ceketimi al.
günün en güzel saatleri bunlar.
yanımda kal.

sana gitme demeyeceğim.
gene de sen bilirsin.
yalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim
incinirsin.

sana gitme demeyeceğim
ama gitme, lavinia
adını gizleyeceğim.
sen de bilme, lavinia
Sosyal ağlarda paylaş

forum yöneticileri bu konuyu okuyup, insanların forumda nasıl bir uslup istediğini ve bunu koruma açısından ne yapması gerektiğini görüyorlardır sanırım.
Ema'nın "beyler bi bakın xxx .. ". başlıklarını görüp, editlediği günleri, nasıl atarlandığının haklılığı ve anısıyla yazıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Politika ile ilgili wotlarin azalip yok oldugu zaman hayak kirikligi yasamistim acikcasi.

Hastaliklar, gercekten kotu. Psikiyatrik olanlar ozellikle, aci verici olabiliyor bazi zamanlarda.

Patiden gitmek, bu durumu acikladiktan sonra senin icin daha hos olacaktir bence de. Kendi istegin olmayan bu problem, yeri geldiginde alakasiz bi topikte dalga gecme amaciyla bile kullanilabilir en nihayetinde. Insanlar umursamaz cunku.

edit OHA GITMIYOMUS GITME SIKTIRET INSANLARI DI BANLAR.

Wotlarindan gorup arastirip ogrendigim seyler var. Bunlar icin tesekkur ederim.

Umarim zihnen sagligina kavusur ve rahat hissedersin kendini.

Bu arada, intihar basit ve kotu bi secenek. Yasamasi gereksiz milyonlarca insan kilikli varken senin kendini oldurmen sacma olurdu.

Yasaminda huzur dilerim.

(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

Ben çok yazmayan ama forumu her gün saatlerce okuyan biriyim, bu durumun aynısını çok yakın bir arkadaşım yaşadı ve geçirdiği zorlukları biliyorum. Şimdi çok iyi (Bu ülkede yaşamıyor :) ) zira okuduğum başlıklarda dikkate aldığım insanlardan birisin. Paticik içinde şaşırtıcı şekilde bir şeyleri ateşlemiş gibisin okuduğum yorumlardan da. Burada kalman senin için de buradakiler içinde baya pozitif olacak gibi duruyor :)
Aynı arkadaşımı anlamaya çalıştığım sırada ki ruh halimi yaşıyorum ve çok zorlanıyorum şuan aslında. Onu aradım skype yaptık falan :) uykusundan uyandırdım hehe. Kendisi de bu süreçleri geçirirken ailesinden tepkiler yemişti (bir kısmından) ailesi onun yüzünden ayrılmıştı hatta ve sonrasında yanında olanlar şuan inanılmaz mutlu ve sürekli iletişim halindeler. Koptuğu taraf ise saçma sapan ve silik. Patiyi bu kurgu üstünden düşünürsen, sana sahip çıkanlarla yola devam edeceğimizi yöneticiler de söylemiş ve uygulamalı göstermiş :p - Bu süreçte yanında kendini iyi hissedeceğin insanlardan başka bir güç alacağın şey yok, değerini bil sahip çık- dedi aynı süreçleri geçirmiş ve dünyanın en mutlu insanı olduğunu iddaa eden arkadaşım bunları sana söylememi şart koştu hehe : )

/respect
Sosyal ağlarda paylaş

abi bir saniye, belki de tüm bunlar di'nin genel yöneticiliğini sağlama alıp, insanlar arasında kabul görmesini sağlamak içindi? önce sys admin olarak sitede sorunlar başlamışken çözdü ve sys adminliği kabul edildi. sonra genel yönetici oldu, bazı çapulcular karşı çıktı. şimdi victore, dostumuz, karışanlara ban atacak ve kabul edilecek!!! dıdıdıdım! jsdfgpjsdf şaka yapıyorum ya di banlama abi. :(
Sosyal ağlarda paylaş

vay be gerçekten büyük sorunları aşmışsın, umarım sonunda mutlu olursun.

bence bir çok kişi burada sana bu konu hakkında destek olucaktır. bu yüzden kalman senin için daha iyi olabilir. sonuçta burası da bir topluluk ve kendini buraya kabul ettirerek başlayabilirsin işe ne bilim. glhf
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi, gif dusuncelerimi tamamen ortaya koymaya yetmedi, illa ki yazacam birseyler

gender disorder hedesini geciyorum, onunla ilgili olarak forumun tamami acik ve net olarak seni destekliyoruz. insanin kendini kabullenmesi ve kendiyle barismasi kadar guzel birsey yok (persona styla? sfds)

suradan dokundurmak istiyorum: niye cevrendeki insanlara bakip umudunu kaybettin? hollandaya gittiginde orada ki insanlarin da ayni oldugunu gordugunu yazmissin. bu aslinda iyi birsey degil mi? bu gozlem butun insanlarin aslinda birer blank slate oldugunu, cevre faktorlerine gore karakterlerinin oturdugunu kanitlamaz mi? bu aslinda bizim icin iyi birsey degil mi? eger insanlar analarinin karnindan seri katil, muslumbord hede hodo olarak cikmiyorlarsa; bu insanlik icin bir umut degil midir?
Sosyal ağlarda paylaş

Problem denmis de, degil abi. Bu insan boyle mutlu olacaksa ve cozumu varsa problem falan yok. Adamin bunca sene sikinti yasamasi sictigimin toplumunun orumcek kafasi yuzunden, o yuzden problem haline gelmis. Siz bu sekilde adlandirmaya devam ettikce de problem olarak gorunecek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...