Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siradisi Bir Konu ve Patiye Elveda

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

Viktor said:

33 gun kalicam thailandda ameliyat icin ama annemin iyi bir arkadasinin kocasinin turizm acentasi var, cok rahat is buluruz burda sana, havada kaparlar gel dedi

ailem o kadar uzaga gitmeme ragzi gelmiyor ama, avrupaya okay diyorlarda thailand cok uzak diyorlar iste

git 1-2 sene kal
sonra baska bir ulkeye basvurursun.
cok kolaylik olur
Sosyal ağlarda paylaş

ivy said:

Valla ben iyiki geri gelmişim, seni tanıdım @Viktor ^^

<3 <3 <3

SenariouS said:

Viktor said:

33 gun kalicam thailandda ameliyat icin ama annemin iyi bir arkadasinin kocasinin turizm acentasi var, cok rahat is buluruz burda sana, havada kaparlar gel dedi

ailem o kadar uzaga gitmeme ragzi gelmiyor ama, avrupaya okay diyorlarda thailand cok uzak diyorlar iste

git 1-2 sene kal
sonra baska bir ulkeye basvurursun.
cok kolaylik olur

bu cok mantikli ama thailand cok uzak iste bide cidden hersey yerine oturana, surec tamamlanana kadar psikolojik olarak aileme yakin olmaya ihtiyacim var sanirim. bu konuyu baya detayli dusunuyorum kac saattir
Sosyal ağlarda paylaş

Viktorcum, cok muhabbetimiz olmasa da forumdan takdir ettim yaptigin seyi. Yasayamayacagim, belki anlayamayacagim bisey olsa da senin icin zor bir durum ve karar oldugunu anlayabiliyorum. Ne olursa olsun insan mutlu olacagi seyi yapmali.

Bu forum ve bizler seni oldugun gibi seviyoruz zaten. Mutlu olacagin seyi yaptiktan sonra da buradaki herkesin sana destek olacagina eminim. Gitmene uzuldum, umarim hersey diledigin gibi olur, basarilar :) Gitme hatta, kal bence de.

Ayrica avrupa tarafina gelirsen isvecteyim, yardimci olabilecegim bisey olursa yaz mutlaka.
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

Japonya'ya git japonya'ya ^^

korkuyorum senin basina gelenler benimde basima gelir diye -_-

bide

http://static.gamespot.com/uploads/original/1412/14127009/2427833-0649398966-Weeab.jpg

Laraken said:

viktor bizim rakı yalan mı oldu? bişi de yazmamış hayırsız.

yok yaparizda malum hormonel durumlar nedeniyle gene icemiyorum artik, cok cabuk carpiliyorum o yzuden raki biraz agir gelebilir sohbet yaninda keyif amacli icmeye >_< baileys (cikolatali olan yumyumyum), safari vs maximum direk bana keyif icin. 5-6 duble tekirdag altin seri ile sarhos olmuyordum eskiden, simdi 1-2 duble normal raki bile bazen korkunc bas donmesi yapabiliyor yani >_<

Korax said:

Viktorcum, cok muhabbetimiz olmasa da forumdan takdir ettim yaptigin seyi. Yasayamayacagim, belki anlayamayacagim bisey olsa da senin icin zor bir durum ve karar oldugunu anlayabiliyorum. Ne olursa olsun insan mutlu olacagi seyi yapmali.

Bu forum ve bizler seni oldugun gibi seviyoruz zaten. Mutlu olacagin seyi yaptiktan sonra da buradaki herkesin sana destek olacagina eminim. Gitmene uzuldum, umarim hersey diledigin gibi olur, basarilar :) Gitme hatta, kal bence de.

Ayrica avrupa tarafina gelirsen isvecteyim, yardimci olabilecegim bisey olursa yaz mutlaka.

tesekkur ederim <3

yok defalarca yazidigim gibi gitmem artik imkansiz oldu bu saatten sonra, benimki gitme degil kacma idi zaten >_< kacamama gerek olan birsey yokmus, hepiniz sandigimdan dahada mukemmel insalarmissiniz her nekadar arada cozutsanizda <3
Sosyal ağlarda paylaş

Konuyu acan viktor olunca bende dedim kesin trolluyo diye ehuhe.

Kalmana cok sevindim. Hepimiz insaniz yau dogal bisey neticede bu, nadirde olsa icimizden baska birine de olabilirdi. Yalniz lokasyon, cevre falan tam cehennem be abi, tr gibi yerde hakkaten neler yasamissindir kimbilir. Hersey istedigin gibi olsun diyorum tekrar, basarilar :)
Sosyal ağlarda paylaş

Attığın bu büyük adım için tebrikler, umarım bundan sonrası senin için daha kolay geçer. Konuyla alakalı kişisele attığın bir önceki mesajı görmüştüm şans eseri, ne güzel yazmışsın diye yorum atacaktım, atmamıştım, şimdi söyleyeyim asdf

Böylesine hassas ve kişisel bir konuyu burada paylaşma cesareti göstermişsin daha da önemlisi bunu gerekli görmüşsün, bence buraları bırakmaman daha mantıklı olur.
Sosyal ağlarda paylaş

ya uzun zamandır gözlerim arıyordu seni Viktor, forumda yazılarını okumayı en çok sevdiğim insanlardan birisin. catac. başlarında VAY AK'de birlikte oynamıştık baya, belki hatırlarsın beni. yazını okuduğumda hem üzüldüm, hem sevindim (kolay yolu seçmediğin için).

yaşadığın şeyleri elbette bilemem, tahmin bile edemem... böyle diyerek belki çok düşüncesiz, yanlış bir şey diyorum ancak bu hastalığa yakalanman belki de bu kadar müthiş bir insan olmana katkıda bulunmuştur. senden götürdükleri kadar belki de sana getirdikleri de vardır.

seni tanıdığım/gördüğüm kadarıyla şu forumdaki en düzgün insanlardan birisin.

forumu bırakmamanı isterdim gerçekten. umarım hayatın boyunca mutlu olursun.

bana b.net acc'ni ÖM olarak atarsan belki bir gün tekrar WoW'a başlarsam falan görüşürüz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...