ivy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Valla ben iyiki geri gelmişim, seni tanıdım @Viktor ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 ulan kizlarin arasinda kaldim, yillardir bir ilk forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 ivy said: Valla ben iyiki geri gelmişim, seni tanıdım @Viktor ^^ bu niye geldi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 hak dine cagiran kimmis acaba ya cok merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Geç kaldım ama yazamadan edemedim, bırakma forumu :) hem hep şikayetçi olduğumuz toplumsal sıkıntıları önce kendimizden değiştirmeye başlamış oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Viktor said: 33 gun kalicam thailandda ameliyat icin ama annemin iyi bir arkadasinin kocasinin turizm acentasi var, cok rahat is buluruz burda sana, havada kaparlar gel dedi ailem o kadar uzaga gitmeme ragzi gelmiyor ama, avrupaya okay diyorlarda thailand cok uzak diyorlar iste git 1-2 sene kal sonra baska bir ulkeye basvurursun. cok kolaylik olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 ivy said: Valla ben iyiki geri gelmişim, seni tanıdım @Viktor ^^ <3 <3 <3 SenariouS said: Viktor said: 33 gun kalicam thailandda ameliyat icin ama annemin iyi bir arkadasinin kocasinin turizm acentasi var, cok rahat is buluruz burda sana, havada kaparlar gel dedi ailem o kadar uzaga gitmeme ragzi gelmiyor ama, avrupaya okay diyorlarda thailand cok uzak diyorlar iste git 1-2 sene kal sonra baska bir ulkeye basvurursun. cok kolaylik olur bu cok mantikli ama thailand cok uzak iste bide cidden hersey yerine oturana, surec tamamlanana kadar psikolojik olarak aileme yakin olmaya ihtiyacim var sanirim. bu konuyu baya detayli dusunuyorum kac saattir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Japonya'ya git japonya'ya ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 tayland kisa donem gezmek gormek icin iyi fakat orada uzun donem yasarsan ne olur bilmem. surekli askeri darbe oluyor, halk hep sokaklarda, hukumetler kurulup devriliyor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 viktor bizim rakı yalan mı oldu? bişi de yazmamış hayırsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Mal said: cons yazdımı bişey Kendisi ocagimiza incir agaci dikmekle mesgul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Viktorcum, cok muhabbetimiz olmasa da forumdan takdir ettim yaptigin seyi. Yasayamayacagim, belki anlayamayacagim bisey olsa da senin icin zor bir durum ve karar oldugunu anlayabiliyorum. Ne olursa olsun insan mutlu olacagi seyi yapmali. Bu forum ve bizler seni oldugun gibi seviyoruz zaten. Mutlu olacagin seyi yaptiktan sonra da buradaki herkesin sana destek olacagina eminim. Gitmene uzuldum, umarim hersey diledigin gibi olur, basarilar :) Gitme hatta, kal bence de. Ayrica avrupa tarafina gelirsen isvecteyim, yardimci olabilecegim bisey olursa yaz mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Aluriel said: hak dine cagiran kimmis acaba ya cok merak ettim Ben çağırmadım vallahi. Nickten ötürü ihale bana kalmasın 😃 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Mortis said: Japonya'ya git japonya'ya ^^ korkuyorum senin basina gelenler benimde basima gelir diye -_- bide http://static.gamespot.com/uploads/original/1412/14127009/2427833-0649398966-Weeab.jpg Laraken said: viktor bizim rakı yalan mı oldu? bişi de yazmamış hayırsız. yok yaparizda malum hormonel durumlar nedeniyle gene icemiyorum artik, cok cabuk carpiliyorum o yzuden raki biraz agir gelebilir sohbet yaninda keyif amacli icmeye >_< baileys (cikolatali olan yumyumyum), safari vs maximum direk bana keyif icin. 5-6 duble tekirdag altin seri ile sarhos olmuyordum eskiden, simdi 1-2 duble normal raki bile bazen korkunc bas donmesi yapabiliyor yani >_< Korax said: Viktorcum, cok muhabbetimiz olmasa da forumdan takdir ettim yaptigin seyi. Yasayamayacagim, belki anlayamayacagim bisey olsa da senin icin zor bir durum ve karar oldugunu anlayabiliyorum. Ne olursa olsun insan mutlu olacagi seyi yapmali. Bu forum ve bizler seni oldugun gibi seviyoruz zaten. Mutlu olacagin seyi yaptiktan sonra da buradaki herkesin sana destek olacagina eminim. Gitmene uzuldum, umarim hersey diledigin gibi olur, basarilar :) Gitme hatta, kal bence de. Ayrica avrupa tarafina gelirsen isvecteyim, yardimci olabilecegim bisey olursa yaz mutlaka. tesekkur ederim <3 yok defalarca yazidigim gibi gitmem artik imkansiz oldu bu saatten sonra, benimki gitme degil kacma idi zaten >_< kacamama gerek olan birsey yokmus, hepiniz sandigimdan dahada mukemmel insalarmissiniz her nekadar arada cozutsanizda <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 tamam iki kadeh şarap içersin ben bi rakı içerim nedir yani. uğra bi ankaraya harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 sarap sevmiyoruuum -_- ugrarim ama soz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Empati yaptıkça içim daralıyor, neler yaşamışsındır daha tanrı bilir. Konunun başlarında mesajı okumadan viktor olduğun için troll bişey yazmıştım umarım görmemişsindir euhehe >:D. Umarım herşey iyi gider, mıtlılıklar senin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 aylar sonra bi lurk edeyim ne var ne yok diye patiye girdim bu başlıkla karşılaştım. solidarity adına bu da benden gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Dün seni andımdı horas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Konuyu acan viktor olunca bende dedim kesin trolluyo diye ehuhe. Kalmana cok sevindim. Hepimiz insaniz yau dogal bisey neticede bu, nadirde olsa icimizden baska birine de olabilirdi. Yalniz lokasyon, cevre falan tam cehennem be abi, tr gibi yerde hakkaten neler yasamissindir kimbilir. Hersey istedigin gibi olsun diyorum tekrar, basarilar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Attığın bu büyük adım için tebrikler, umarım bundan sonrası senin için daha kolay geçer. Konuyla alakalı kişisele attığın bir önceki mesajı görmüştüm şans eseri, ne güzel yazmışsın diye yorum atacaktım, atmamıştım, şimdi söyleyeyim asdf Böylesine hassas ve kişisel bir konuyu burada paylaşma cesareti göstermişsin daha da önemlisi bunu gerekli görmüşsün, bence buraları bırakmaman daha mantıklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 başlık olmuş yıldızlar geçidi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 ya uzun zamandır gözlerim arıyordu seni Viktor, forumda yazılarını okumayı en çok sevdiğim insanlardan birisin. catac. başlarında VAY AK'de birlikte oynamıştık baya, belki hatırlarsın beni. yazını okuduğumda hem üzüldüm, hem sevindim (kolay yolu seçmediğin için). yaşadığın şeyleri elbette bilemem, tahmin bile edemem... böyle diyerek belki çok düşüncesiz, yanlış bir şey diyorum ancak bu hastalığa yakalanman belki de bu kadar müthiş bir insan olmana katkıda bulunmuştur. senden götürdükleri kadar belki de sana getirdikleri de vardır. seni tanıdığım/gördüğüm kadarıyla şu forumdaki en düzgün insanlardan birisin. forumu bırakmamanı isterdim gerçekten. umarım hayatın boyunca mutlu olursun. bana b.net acc'ni ÖM olarak atarsan belki bir gün tekrar WoW'a başlarsam falan görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 horacegoesskiing said: aylar sonra bi lurk edeyim ne var ne yok diye patiye girdim bu başlıkla karşılaştım. solidarity adına bu da benden gelsin ekşide hala iyisin sen ya denk geldikçe okuyorum yazdıklarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 horacegoesskiing said: aylar sonra bi lurk edeyim ne var ne yok diye patiye girdim bu başlıkla karşılaştım. solidarity adına bu da benden gelsin Yanlarımı bu resme kaybettim ama feda olsunlar Bence sen lurkleme ya gel gel. Gerçek islam tartışırız falan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar