Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siradisi Bir Konu ve Patiye Elveda

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

Llama said:

Rasmon said:

http://imgur.com/a/qWpxv

yalnız burada çirkin çirkin erkekler ne güzel hatun olmuş.

ortadaki kıza ortamda denk gelsem
arabayı evi satıp üstüne yatırırım

edit: 2010 daki haline

Abi ben meslek lisesinde okudum bizim sınıfta bir kız vardı yemin ederim ondan daha güzel olmuşlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Batu adaşımsın, seninle ilk defa 2000li yıllarda yine burada ultimatr de tanışmıştık. Bi server açma olayı vardı bayağı bi muhabbetimiz olmuştu. Bu Abd'nin ırağı işgali zamanlarında icq dan az muhabbet çevirmemiştik.Senin sayedende suikoden gibi harika bir seri ile karşılaşım. Hakkında hayırlısı olsun inşallah veda etmezsin. Sana ihtiyacımız var.
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle bir işin altına girme ve dahası bunu public'le paylaşabilme cesaretinden dolayı kutlarım.

Herkes gibi ben de forumu terketmene vs. gerek olduğunu düşünmüyorum; hatta buradaki insanların hayatını yargılamayacağını ve karşılaşacağın olası sorunları aşmanda sana yardımcı olabileceğini düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

konunun bugün yöneticiler tarafından geyikten uzaklaştırılması için extra çaba sarfetmesini diliyorum.
çünkü saçma sapan adamlar yine geyik altında o söylemeyi çok istedikleri ama herkesin "normal insan olduğunun farkına vardıkları için" ağzını açamadığından dolayı forumu trollemeye başladıkları apaçık görülüyor.

Viktor,
şu community'de yıllardır mesaj atmayan adamlar ordan burdan duyup gelmişler ve bişiler yazmışlarsa,
uçan kuşa trolleyen zeka yoksunu hıyarlar topiğine gelip,
helal olsun respect çekiyorsa,
dini bütün bir adam dahi, yolun açık olsun, aldığın karara saygı duyuyorum vesaire diyorsa,
şu paticikte yıllar sonra ikinci kez ( abv gaben. ) bir community feeling oluşuyorsa,
hepsi senin yüzünden.
burayı bırakman demek hayatta daha mutlu olacağın yer bulamamak demek.
sırf şu topikte hayvanları insan ettim demek için bile insan kalır patide.

bütün desteğimiz seninle dostum.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

axedice said:

Penthesilea said:

ayrica tek hatan patiyi birakmamak viktor

Bu adama laf sokmak istiyorum ama huluda falan çalıştığı için beceremedim. Biri yardım edebilir mi?

"parasını veryoz yine reklam izletiyonuz allahsız tospağalar" diye isyan edebşirsin bence
hahaha bikac aya tekrar konusalim

abi muhabbetleri ben de cok ozluyorum da gecmisteki guzel anilarin pesinde yasamamak lazim hayati. is guc ve hobiler yuzunden pek oyun oynayamiyorum, e gerekli adamlar zaten facebooktan snapchate her kanalda cok daha convenient sekilde mevcut. patinin mobile app bile yok hala yanlis bilmiyosam. appi gec mobile web yok.

e oyunla guzel insanlari cikardigin zaman da geriye bu baslik kaliyor: http://forum.paticik.com/read.php?62,7887279,page=1
Sosyal ağlarda paylaş

Abi geyik espirinin çok basit rule of thumbları var.

Mesela ben yıllardır tanıyorum Viktor'u? Sataşmak istemiyor muyum? İstiyorum. Çünkü herif transition geçiriyor(literally). Adamın bariz hassas dönemi, o bu duygusal olarak hassas olabileceği dönemi aşmış olur, hayatındaki sıkıntılar biraz durulmuş olur yaparsın geyigini. Mevzu bazı insanların dalga geçilmekten muaf olması değil yani. Öyle birşey yok internette. Mizahtan saklanılmaz ama bu demek değildir komünitenin parçası olan ve zor bir dönemden geçen adama aban.

Adamın FEELS ruh haline öyle tekme tokat dalınmaz. Yoksa içimde şu an neler tutuyorum var ya.

Benim için de zor bir dönem.

http://i.imgur.com/FBWydVf.png
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

en iyisi herkese pipimin fotosunu yollayayim. sanirim asil amac o.

Abi ne zamandı hatırlamıyorum, bundan yıllar önce yeşili vurmusum kafam bir dunya, /b/'ye koydum küsküyü.

Biri Saeros digeri kimdi hatırlamıyorum öm attılar "Abi penis?"

Aramızda casual olarak /b/'de küskü threadlerinde gezenler var.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

beraber calistigim cocuklardan biri (cocuk dedigim 26 yasinda) sana nasil ulasirim disarda dedi, dedim facebook vereyim, dedi facebook ne yasli dede misin.

:( cok mutsuzum.

abi ben de whatsapp i toplum baskisiyla kullanmaya basladim. 26 yasindayim.

hic kafana takma dsfs
Sosyal ağlarda paylaş

Valla 28 yaşındayım ama ben de yakalayamıyorum artık, gerçi çok şükür arkadaşlarım da aynı durumda ama kardeşim falan snapchat kur, vine'ın yok mu, instagrama koysana resimlerini diye yardırıyor.

Ben facebook'u bile kapattım, yetemiyorum artık diye. Whatsapp kullanıyorum sadece o da ms messenger'a benziyor diye sdfk
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...