Esh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Yiyecekte pvc kullanimi... Polietilen ,polipropilen olmasin onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Ay pardon doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Kesinlikle şu siyah Tupperware'den öneririm. Bi yakınım analizlerini yaptı öncelikle sağlık açısından uzun süre kullanımda sağlık açısından hiç sıkıntı yaratmıyor. İstediğin gibi sağlam hiç bişi olmaz bunun farklı renk ve boyutta olan versiyonları da var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Ustunde isvicre bayragi olan birsey balikesirlilere onerilebilir mi abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 http://www.amazon.com/Hydro-Flask-Insulated-Stainless-40-Ounce/dp/B004X55KJ4/ref=sr_1_1?s=sports-and-fitness&ie=UTF8&qid=1428167255&sr=1-1&keywords=hydro+flask bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Promenader said: balıkesir abi burası starbucks bile yok öyle düşün. bursa yolunda var bi tane o derece köylüyüz. ben kendimi köyde yaşıyor sanıyordum, benden beterleri varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Niyet suysa Tuppeware i tek geçerim. Bizim ev bunların ürünleriyle kaynıyor evlenmeden önce çok ciddiye almazdım da hakikaten iyiymiş adamların ürünleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 deadwoll said: Hep yasakti değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 masa said: Erikli 1lt su şişesi al, bükülünce yenisini alırsın. 1.5lt koyuyordum çantaya ama çabuk ısınır, hemde içine ayran vs. koymayı düşünüyorum ondan termos lazım. Esh said: Ustunde isvicre bayragi olan birsey balikesirlilere onerilebilir mi abi? üstünde isviçre bayrağı var diye 70-80 lira para veremem zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 ustunde isvicre bayragi var diye degil, saglikli ve uzun omurlu bir urun diye veriyor insanlar 20-25 euro yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 1.5 lt şişeyi üç kere doldur boşalt yapana kadar bulduğunuz yerde musluk suyu için daha iyi. tsısısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 4.5 litre suyla abdest mi alican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Lan tupperware dediğiniz şey ilkokulda içtiğimiz sulukların aynısı hiç bi fark yok. Bi yıkansın diye makineye attım 3 aydır deterjan tadı gitmiyo böyle dandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 paticik fikir birliğine varamamış. paramız cebimizde kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Glatheros said: ustunde isvicre bayragi var diye degil, saglikli ve uzun omurlu bir urun diye veriyor insanlar 20-25 euro yu. 2 ay kullanıp atıcam zaten o kadarda abartı para vermeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Jeeztro said: Niyet suysa Tuppeware i tek geçerim. Bizim ev bunların ürünleriyle kaynıyor evlenmeden önce çok ciddiye almazdım da hakikaten iyiymiş adamların ürünleri. O Tuppeware ler kim bikir kac ailenin ocagina incir agaci dikti hey yavrum hey tuppeware tapuyu ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 batuhan said: Lan tupperware dediğiniz şey ilkokulda içtiğimiz sulukların aynısı hiç bi fark yok. Bi yıkansın diye makineye attım 3 aydır deterjan tadı gitmiyo böyle dandik. Tupper ürünlerinin bir kısmı makineye atılmaz yanlız, hata sizde. @Valvyn, benimkiler hanımın çeyizinden geldiği için benlik bir sıkıntı yok hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Baslık sahıbı bukulmeden çıktın soğuk olayına gırdın. Bence şu musluklu mavı kovalardan al sen rahat et bızde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 evet ocak ve nisan ayları arasında iklim farkı var. bükülmez sağlam bir şey olması o zaman önemliydi şimdi de soğuk tutması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 bugun gördüm, bence arkadaşın aradığı ideal matara bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 benim bi akrabam kullanıyor bundan kendisi çok memnun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 teşekkürler esh, tavsiye ettiğin matara gerçekten kaliteli olmasının yanında tam bir chick magnet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 esh tam bir gizli sequo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 ehe tamda yengemin bana verdiği 750ml lik yeşil renkli tubberware mataramdan su içerken okudum başlığı zamanlama manidar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar