moriarty Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=dmu-1t5EUfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 bugün televizyonda benzerini gördüm. ceza yazan polise "mutlu mu oldun ceza yazınca?" diye soruyordu. polis de gayet efendi bir şekilde "niye mutlu olayım, senin için üzüldüm" falan dedi. ben olsam OOOOHHH NASIL MESUDUM ÇATLA DA PATLA kıvamında birşey derdim yeminlen. iddiasına girerim bu adamların ayık hali bile başkasına zarardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 daha da içecez yani allah bilir yani müslümanız yani http://www.haber50.com/images/news/158013.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 konuşmalardan angara dediydim emme gonya çıktı emenike.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 adamlar ne kadar neşeli lan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 tayyip erdoğancıyım daha da içeceyiz müslümanız yani kldjfdhsklfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 gerçek müslümanlığa özet olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 ben adamları çok sevdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 of, ikiyüzlülük böyle birşey işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 adamların neşesinden polis bile bir şey diyemiyor heh polisi gördük kaçacaz bu denyo yüzünden kaçamadık falan diyor polis de yanlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 hayır içlerinde ayık olan hangisi? ehliyetli olan hangisi? polis ceza yazdıktan sonra saldı mı ya? ileride bi daha polis var onlar da ceza yazsın diye mi yolladılar nasıl gittiler öyle arabayı çalıştırıp anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 süren konuşanlar değil kıyafetinden anlaşılıyor zaten başka bi arkadaşlarını çağırmışlar işte bu kadar kafa yormana gerek yoktu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar